Pulzar

Partyajánló

Toldi KICKS // Promóterek DJ Párbaja

Dátum 2013. szeptember 13.
Stílus ismeretlen
Toldi KICKS // Promóterek DJ PárbajaVissza az ősidőkhöz. A legendás párbaj visszatér ahonnan elindult 5 éve, amelynek során néha fodrászok csapnak össze fotósokkal, néha az index újságírói mérnek zenei csapást az origo szerkesztőségére...

Toldi KICKS // Promóterek DJ Párbaja

Vissza az ősidőkhöz. A legendás párbaj visszatér ahonnan elindult 5 éve, amelynek során néha fodrászok csapnak össze fotósokkal, néha az index újságírói mérnek zenei csapást az origo szerkesztőségére...

Ezúttal kedvenc koncert és party szervezőink csapnak össze a dj pultban. A vérre menő ütközetben megismerhetjük, hogy a megannyi remek külföldi sztárt mozgató fiatalemberek hogyan teljesítenek a közönség előtt, ha nekik kell mozgatni a táncoló tömeget.
Vigyázat!!! A helyzet sokadik pikantériája, hogy egyikük sem dj, tehát nagy esély van rá hogy néha az itunes és a winamp színtű virtuóz programok is előkerülnek. 

Az biztos, hogy humort és menőségfaktort nem fog nélkülözni az este, és az is, hogy ezek az emberek elég fejlett zenei ízléssel vannak megáldva, amit meg is mutatnak nekünk majd.

Az est sztárvendégei:

NVC - Togay Jónás, Seres Bálint 

SOUNDKITCHEN - Mender Szilvi + special guest: Manek(TOLDI)

HI!FLY - Hifly Janó 

HOLALO - Klág Dávid, Pásztor Tomi 

JAZZAJ - Pazo, Rubik Ernő 

LUNA BOOKING - Undos, Tyé

SIGNAL EVENTS - Rámpay Misi, Hegedűs Attila Start 22:00

https:/​/​www.facebook.com/​events/​218753858288999/​?fref=ts

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó