Pulzar

Partyajánló

Tom Select presents Lazare Hoche (Paris, FR) @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2013. december 6.
Helyszín Toldi Klub
Stílus House
Tom Select presents Lazare Hoche (Paris, FR)Mivel tényleg kitaláltuk, hogy havonta Tom Select-tel forgatjuk fel a Toldit, ezért nem adjuk alább ezt a pénteket sem. Egy újabb érdekes fellépőt sikerült találnunk Lazare Hoche személyében, aki a saját művésznevét viselő Lazare Hoche kiadót működteti, és egyre többet hallat magáról.Toldi Klub

Tom Select presents Lazare Hoche (Paris, FR) @ Toldi Klub

Mivel tényleg kitaláltuk, hogy havonta Tom Select-tel forgatjuk fel a Toldit, ezért nem adjuk alább ezt a pénteket sem. Egy újabb érdekes fellépőt sikerült találnunk Lazare Hoche személyében, aki a saját művésznevét viselő Lazare Hoche kiadót működteti, és egyre többet hallat magáról.

A kiadó 2011 ben alakult és nagyon meghatározható hangzásvilágot visz. 2012-ben nőtt a csapat és Charlie Naffah(Lazare Hoche) felismerte, hogy 2 fej jobbmint egy és Evil Genius csatlakozott hozzá. Igazán bensőséges párizsi magra épül a kiadó lelkülete és ez nagyon egyedül álló, őszinte boldogságot kölcsönöz a megjelenéseknek és az egész atmoszférának ami a kiadó körül növekszik. Egyesek egy kis vidéki francia farmhoz hasonlítják a Lazer Hoche-t, és ez megmutatkozik a kiadó tulajdonosának szettjeiben is, hiszen minden elszigetelődéstől mentes naturalista boldogság, amit sugároznak magukból, de megannyi klasszikus jegyet is karcol, mely biztosítja a tánc folytonosságát és az időtlenséget. Ismét pazar esténk lesz, készülünk nektek fénnyel, hanggal, a Tom Select bulikon szokásos zenei minőséggel, társasággal és kedvességgel. Tom Select vezeti fel vendégünket, és az este végét is ő nyújtja majd felejthetetlenre, úgy véljük, hogy az ehhez kapcsolódó megszokott hangulatot pedig nem kell magyaráznunk.

Alapítsunk estét!!!

Belépő 600

https:/​/​www.facebook.com/​events/​560703620652113

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó