Pulzar

Partyajánló

Tom Select presents Burek Label Night

Fellépők
Dátum 2013. november 16.
Stílus House
Tom Select presents Burek Label NightMivel tényleg kitaláltuk, hogy havonta Tom Select-tel forgatjuk fel a Toldit, ezért nem adjuk alább ezt a pénteket sem.

Tom Select presents Burek Label Night

Mivel tényleg kitaláltuk, hogy havonta Tom Select-tel forgatjuk fel a Toldit, ezért nem adjuk alább ezt a pénteket sem.

Egy sikeres együttműködésnek hála a legígéretesebb horvát kiadó, a Burek Records alapítója, Pytzek houseálomvilágát hallgathatjuk meg novemberben. Pytzek nem csak elindította ezt a már világszerte ismert kiadót, hanem önmaga is egy óriási tehetség és komoly nemzetközi karrier előtt áll, zenéit és kiadója megjelenéseit olyan előadók játszák mint Ben Watt, Erol Alkan, Todd Terje, Soul Clap, AudioJack, Jimpster..hogy csak egy párat említsünk. A Burek célja természetesen az általuk arra érdemesnek tartott tehetségek felkarolása és hagzásviláguk promótálása az egész világon. Foglalkoztatják például Gnork-ot is hazánkból, akinek egyre több megjelenése van a kiadónál és egyben a Burek Agnecy az ő ügynöksége is Európa kapujában. Hallhatjuk még Telefunken-t, akinek egyre hibátlanabb az ízlése, és a tortára a tejszínhabot persze a buli védnöke, Tom Select teszi fel az este elején és a végén, hamisítatlan Girls and Mathematics felfogásban. Hangilag újra nem fogunk csalódást okozni, garantáltan ledőlnek a tejes flaskák a polcról, és ha most nem is lesznek levelek a földön, de vizuálisan is leköltözünk horvát világokba…

Belépő 500Ft

Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​events/​198851246969501

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-01-18] DJ SUHAID X DJ CRIMSON
  @ Toldi Klub

  Színes, szélesvásznú, egész estés!
 • [2014-01-17] Tom Select pres. WHITE LINES
   

  Itt a következő koncept bulim a Toldiban. Grandmaster Flash után szabadon, megpróbáljuk összehozni a téli felvonást. Bár minden bizonnyal az öreg newyork-i Flash biztos nem a hófödte tájak fehér vonalairól írta ezt a számot.
 • [2014-01-10] AARION + NIGHTDRIVE
   

  /AARION + NIGHTDRIVE/ /JAN.10.FRIDAY.TOLDI/
 • [2014-01-03] No Kids On The Block
   

  Ha szarul sikerült a szilvesztered, vagy még lábadban a boogie és nyitott vagy az elektronikus ütemekre legyen az house, disco, vagy techno, ha kiváncsi vagy pár olyan magyar djre, akik csendben körbezenélték a fél világot New York-tól Shanghai-ig és akik felnőtt fejjel tekintenek az elektronikus zenére, nézz le a Toldiba az újév első péntekén!
 • [2013-12-21] B!TCHES WITH ISSUES
   

  B!TCHES WITH ISSUES - PS MAGAZIN LAUNCH PARTY // KARANYI x ZAGAR (DJ SET)
 • [2013-12-20] NIGHTDRIVE XMASS
  @ Toldi Klub

  /NIGHTDRIVE XMASS/ DEC.20.FRIDAY.TOLDI
 • [2013-12-06] Tom Select presents Lazare Hoche (Paris, FR)
  @ Toldi Klub

  Mivel tényleg kitaláltuk, hogy havonta Tom Select-tel forgatjuk fel a Toldit, ezért nem adjuk alább ezt a pénteket sem. Egy újabb érdekes fellépőt sikerült találnunk Lazare Hoche személyében, aki a saját művésznevét viselő Lazare Hoche kiadót működteti, és egyre többet hallat magáról.
 • [2013-11-23] Alarm with Kenny Hanlon (Apartment Records / Ireland)
  @ Toldi Klub

  Az Alarm aktuális epizódjának főszereplője Kenny Hanlon Írországból, az Apartment kiadó éléről, ahol olyan öntörvényű szerzők is otthonra leltek már, mint Lerosa, a Tr-One és az NCW.
 • [2013-11-22] NIGHTDRIVE X BOUNCE pres: LONE /live/uk/
  @ Toldi Klub

  Paradise Backyard Jam, Lens Flare Lagoon, Sunset Teens, Sungrazer Cascade, Dream Girl / Sky Surfer. Lefordíthatatlanul zseniális számcímek, amik jól lefestik a Lone védjegyének számító hangzás atmoszféráját!
 • [2013-11-16] BOUNCE XTRA
  @ Toldi Klub

  2013 dilije, az Opal tapes féle mutáns techno-house a Bounce következő buliján! Ráadásul mindjárt három előadó egyszerre: egy keresett magyar, egy befutott producer, illetve az Opal tapes alapítója személyesen. Sőt, kettőjük nevében van különálló S betű is, bár azt még nem tudjuk, hogy ez milyen összefüggésekhez vezet majd. Opal tapes label night Huerco S, Basic House és S Olbricht fellépésével – kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba.
 • [2013-11-14] Bögrecast presents: Scullious (UK)
   

  Bögrecast presents: Scullious (UK), Nakedkool, Gelka, FRST, Secam - Toldi Klub
 • [2013-11-08] NIGHTDRIVE pres: UFFALO STEEZ EP RELEASE PARTY
  @ Toldi Klub

  Van ez a két srác akiknek a back2back szettjeikről legendák keringtek a belvárosban, természetesen csak szájról szájra. Igen, Yvein Monq és Vanis-ról van szó, ők ketten az Uffalo Steez és november 8-án megjelenő kismelezüket élőben a Nightdrive sorozaton mutatják be először! Juke + Footwork 4 Ever!
 • [2013-11-02] B!TCHES WITH ISSUES
  @ Toldi Klub

  Megőrült unikornisokon vágtázó táncvigalom az újjászülető phenom'enon magazinnak! Zenei guruk, art-headek, hipszter hordák, fashion wannabek, a divatvilág és holdudvara + Budapest legjobb DJ-i egy helyen, csak ezen az estén! B!TCHES WITH ISSUES - THE NEW PHENOM'ENON MAGAZIN LAUNCH PARTY
 • [2013-10-25] NIGHTDRIVE
   

  NIGHTDRIVE w/IAMYANK/VANIS/YAPO/HEADSHOTBOYZ/ZOVEK/NAKEDKOOL/EIRIK
 • [2013-10-11] NIGHTDRIVE pres.: CHAOS IN THE CBD
   

  A két testvér alkotta Új -Zélandi producer páros zenei stílusa legegyszerűbben úgy írható le, hogy szofisztikált club house ami a késői 80-as és korai 90-es évek party hangulátát próbálja megidézni future house irányba haladó izzadt lüktető uk garage és r&b elemekkel felfegyverkezve. Természetesen nem kis sikerrel.
 • [2013-10-04] Tom Select presents Floppy Kollektiv (DE)
  @ Toldi Klub

  A májusi homokos indoor-beach buli után íme a folytatás..
 • [2013-09-13] Toldi KICKS // Promóterek DJ Párbaja
   

  Vissza az ősidőkhöz. A legendás párbaj visszatér ahonnan elindult 5 éve, amelynek során néha fodrászok csapnak össze fotósokkal, néha az index újságírói mérnek zenei csapást az origo szerkesztőségére...

Helyszín

 • Toldi Klub

  Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó