Pulzar

Partyajánló

NIGHTDRIVE pres.: CHAOS IN THE CBD

Fellépők
Dátum 2013. október 11.
Stílus deep, House, NuDisco
NIGHTDRIVE pres.: CHAOS IN THE CBDA két testvér alkotta Új -Zélandi producer páros zenei stílusa legegyszerűbben úgy írható le, hogy szofisztikált club house ami a késői 80-as és korai 90-es évek party hangulátát próbálja megidézni future house irányba haladó izzadt lüktető uk garage és r&b elemekkel felfegyverkezve. Természetesen nem kis sikerrel.

NIGHTDRIVE pres.: CHAOS IN THE CBD

A két testvér alkotta Új -Zélandi producer páros zenei stílusa legegyszerűbben úgy írható le, hogy szofisztikált club house ami a késői 80-as és korai 90-es évek party hangulátát próbálja megidézni future house irányba haladó izzadt lüktető uk garage és r&b elemekkel felfegyverkezve. Természetesen nem kis sikerrel.

 Az utóbbi egy évben sorra jelentek meg remixeik és olyan előadókkal dolgoztak együtt mint pl: Kastle, French Fries, The Phantom, Urulu, Planet Soul és Jack Dixon csak ,hogy egy párat említsünk. 
Saját bevallásuk szerint a legnagyobb hatással Todd Edwards és Thomas Bangalter munkássága volt rájuk. Ezt a szeptemberi FABRICLIVE mixükben is jól hallani.

Október 11.-én ti is kaphattok ebből egy nagy adaggal amikor a NIGHTDRIVE meghívására a Toldiban bemutattják, hogy milyen irányba halad house 2013-ban Új-Zélandtól Londonig. 

https://soundcloud.com/chaos-in-the-cbd
https://www.facebook.com/chaosinthecbd

Több infó hamarosan.

Lineup:

CHAOS IN THE CBD
HEADSHOTBOYZ
ZOVEK
EIRIK
NAKEDKOOL

Visual:
LO BOT

Start:22:00
Belépő/Entry: 700HUF

Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​events/​519006794848051/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó