Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig500 Ft
Mindenkinek éjfél után1 000 Ft

Partyajánló

Surprise @Sing Sing @ Sing Sing, Szeged

Fellépők
Dátum 2008. március 23.
Helyszín Sing Sing, Szeged, 6721, Mars tér, 'C' pavilon
Stílus Progressive House, House, Techno, House
Surprise @Sing SingA turné még mindig nem állhat le, míg vannak olyan legendás helyek az országban, mint a szegedi Sing Sing. Surprise komoly sikereket könyvelhet el első mixlemezével a The Pressure lemezzel.Sing Sing, Szeged, 6721, Mars tér, 'C' pavilon

Surprise @Sing Sing @ Sing Sing, Szeged

A turné még mindig nem állhat le, míg vannak olyan legendás helyek az országban, mint a szegedi Sing Sing. Surprise komoly sikereket könyvelhet el első mixlemezével a The Pressure lemezzel.

 Sok-sok munkaórát fektetett az anyagba, amely a visszajelzések alapján elérte az elé kitűzött célokat.


Chriss is a színre lép az est folyamán, akit barátjához hasonlóan a szegedi közönség egyik kedvence. Dave Van N, Shabaam és Dusan teszik még emlékezetesebbé az estet az ellátogatók számára.

Aki viszont kézzelfoghatóvá szeretné tenni a klubokban szerzett élményeit, az még mindig megrendelheti a Redirection of sound vol 2 mixed by Surprise lemezt.

A www.chriss.hu vagy a www.thepressure.hu/​megrendelo/​ oldalról rendelhető meg online. De aki lemezboltban keresné, az is megtalálja az igényesebb helyeken.

A lemez fogyását tekintve felülmúlta a várakozásokat, így siess, mert lehet, hogy tiéd lesz az utolsó darab.

Hamarosan megjelenik Surprise és Chriss közös munkája a Take me over. Az EP-re olyan előadók készítettek remixet, mint Scope és Sebastian Davidson. A két barát együttműködése nem új keletű dolog. Most egy közös dalt agyaltak ki, amelyet szeretnének minél több emberhez eljuttatni így egy felkapott kanadai kiadó, a Readymix records égisze alatt lát napvilágot az EP.

Aki pedig bővebb információt szeretne megtudni Surprise-ról, annak ajánljuk a www.thepressure.hu és a www.myspace.com/​thepressures oldalakat.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó