Pulzar

Új név, új zenék, régi lendület: hírek Chriss-ről

A közelmúltban fontos döntést hozott Chriss, Magyarország egyik legnépszerűbb és nemzetközileg is elismert DJ/producere

A kiemelkedő tehetséggel bírő művész nevet változtatott, hogy a különféle projektjeit ezzel még egyértelműbben jelezze. Az önálló produceri munkái mellett ezentúl a Chriss Ronson nevet találjuk, de természetesen a The Quasar nevű frmációja is megmarad, és a DJ-zéssel sem fog alábbhagyni, sőt! Chriss Ronson mindjárt a „megszületését” követő hetekben több fronton is „támad”, ugyanis sorban jönnek majd ki az új zenéi:

 
 

- Chriss Ronson ft. Yvel & Tristan – Home (Foundation Records)

 

- Chriss Ronson ft. Yvel & Tristan – Primetime / Forteba remix (Cabrio Records)

 

- Chriss Ronson – Technium CR (Cre8tion Records)

 

- Chriss Ronson – Direct Drive

 

 

 

Amit Chriss Ronsonról tudni kell, hogy az elmúlt bő egy évtizedben lépésről-lépésre hódította meg előbb a teljes magyar klubközönséget, maga mellé állítva a mérvadó szakmai médiumokat is, majd egyre messzebbre jutott a hírneve a nagyvilágban. Még John Digweed is őt hívta meg Hollandiába, a Panama Clubbal! Saját kiadója, a Foundation és a Cre8tion, melyek közül az előbbi az elsők közt indult Magyarországon. A Cre8tion most bontogatja szárnyait, de máris nagy reményekkel és sok-sok elismeréssel büszkélkedhet. A The Quasar formációjával sorban készíti a klubhimnuszokat, éppen az első ilyen, az October hódította meg Digweed szívét is. Chriss bejárta már a fél világot, s mindenütt visszavárja a lelkes közönség. Mindemellett tavaly óta Chriss számít a legendás label, a Renaissance Records első, és eddigi egyetlen magyarországi művészének! Saját mixalbuma, a Renaissance Hungary 2008 tavaszán jelent meg a kiadónál.

 

 

 

Májusban indul Chriss Ronson új oldala a Myspace.com-on! A profilban minden fontos információt megtudhattok Chriss nemzetközi vonatkozású dolgairól, megjelenésekről, fellépésekről, valamint a nemrégiben elindult vadiúj online rádiós műsoráról, a Together-ről. Utóbbit a világ egyik legfelkapottabb netrádiója, a Proton sugározza. Chriss Ronson nem egyedül kormányozza ezt a „hajót”, két jó barátja és kollégája, Yvel & Tristan is közreműködik a műsorral kapcsolatos teendőkben. Ide kapcsolódik a hír, hogy Chriss és a kiváló duó a napokban készített egy ragyogó remixet Neil Quigley-nek, a Renaissance brit művészének. Ugyancsak az Yvel & Tristan párossal hoztak össze egy remixet a holland DJ-ikonnak, Michel De Hey-nek.

 
 
Nincs megállás a The Quasar-nál sem! Boszorkánykonyhájukban sorban főzik ki a rafinált, fülbemászó hangesszenciákat. A közeljövőben összesen öt saját zenéjük és 3 remixük is napvilágot lát: a magyarok és a környező országok egy másik nagy kedvencével, The Pressure-rel közös szerzeményük, a Take Me Over a híres Ready Mix Records gondozásában jelenik meg, a Magnetic Needle a Foundationnél, a Nectarin és a Funky Town új remixekkel egyetemben a Cre8tionnél kerül kiadásra. Immár a sokadik kiadását éli meg a 2007-es nagy sláger, a World Beach, méghozzá a híres Vapour Records-nál. Emellett jönnek a remixek Crystal Fake ragyogó muzsikájára, a Fermented Erára a Foundationnél, valamint egy Stan Kolev szerzemény átirata a Ready Mixnél.
 
 

 

 

Archív partyajánlók

Még több friss

 • Balaton Piknik 2024

  Balaton Piknik – a MOL Nagyon Balaton kockás pokrócos utazó fesztiválja 2024-ben egy csodás helyszínre érkezik, a Tihanyi Piac Placcra! Az elmúlt években félig-meddig körbepiknikeztük már a tavat: Balatonboglárról indultunk, jártunk Aligán, Siófokon, Veszprémben, de az idei állomást már régóta várjuk!
 • Telekom Szelektor 2024

  Újabb tripla válogatáslemezre keresi a Telekom Electronic Beats az ország feltörekvő zenészeit
 • A DJ set és az élőzene találkozása - különleges hibrid műsorral érkezik a Parkba Carl Cox

  Carl Cox neve garancia a bulira. Munkássága megkerülhetetlen, az elektronikus zene úttörője, az acid house veteránja, a techno bajnoka és Ibiza királya. Ezúttal is csavar egyet a potméteren, és egy különleges, hybrid set névre hallgató műsorral érkezik július 12-én a Budapest Parkba, ami ismét egy új szintre emeli a produkciót, ugyanis a DJ set és az élőzenei elemeket vegyíti majd.
 • TÖBB MINT TÍZEZREN FESZTIVÁLOZHATTAK INGYENESEN IDÉN NYÁRON

  A 2023-as év kedvezőtlen gazdasági hatásai jócskán kihatottak a magyarok költési szokásaira is, 96 százalékuk már év elején tervezett bevezetni valamilyen költségkímélő intézkedést, a legtöbben a szórakozásra, kikapcsolódási szántak kevesebb pénzt.
 • Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

  Hotelbuli 3.0 - Lakatlan balatoni szállodába viszi az év egyik legkülönlegesebb partyját a Telekom Electronic Beats A sci-fibe illő, brutalista Kék-tó Hotelt tölti meg élettel július 15-én a Telekomosok Fesztiváljának következő állomásán.
 • Dzsúdló, Follow The Flow, Necc Party és Techno Beach Festival is lesz hétvégén a Plázson

  Már csütörtöktől beindul a buli a Balaton homokos tengerpartján, hétvégén pedig igazi sztárparádé várható a Plázson. Dzsúdló, a Follow The Flow, az Analog Balaton, Metzker Viktória, Bárány Attila és Nigel Stately csak néhány név a hétvége fellépői közül, míg a Techno Beach Festival külföldi sztárokkal is kecsegtet. Július 7. és 9. között is irány a Plázs!
 • Heineken Balaton Sound: négy nap megállíthatatlan pörgés

  Hatalmas sztárokkal, hajnalba nyúló partykkal, megújult látványvilággal, az elektronikus zenei műfajok változatosságával, pazar vízparti helyszínekkel és különleges VIP élményekkel indul a Heineken Balaton Sound, melynek névadó szponzora 10 év után ismét a holland sörmárka.
 • Ákos, Azahriah és a nyár első Boat Partyja a Plázson

  Igazán izgalmas hétvége következik a siófoki Plázson. Június 16-án, pénteken Ákos lép fel a Nagyszínpadon, a kikötőben vízre száll a nyár első Bahart x Plázs Boat Party hajója, a fedélzeten olyan előadókkal, mint Sikztah, Tamás Szabó és Fury. Másnap Azahriah veszi be a Nagyszínpadot, akinek a koncertjére már hónapokkal ezelőtt elkelt az összes jegy. Természetesen mindkét nap hajnalig tart majd az after, több helyszínen is.
 • Új ingyenes fesztivál startol - a Magyar Telekom szervezi

  A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom, amely június 1. és augusztus 20. között várja az érdeklődőket. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. A vállalat célja, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa az emberek számára, hogy élménydús nyaruk legyen.
 • Cercle invites Folamour

  A nem hétköznapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle július elején Svájcba látogat.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó