Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
23.00 ig a belépő 1500 Ft.-

Partyajánló

Pressure @ Club Passion, Kecskemét

Fellépők
Dátum 2008. december 25.
Helyszín Club Passion, Kecskemét, 6000 Izsáki út 2.
Stílus Progressive House
PressureA Pressure hetedik születésnapját ünnepli december 25-én Kecskeméten, a Club Passion-ben!Club Passion, Kecskemét, 6000 Izsáki út 2.

Pressure @ Club Passion, Kecskemét

A Pressure hetedik születésnapját ünnepli december 25-én Kecskeméten, a Club Passion-ben!

A tradícionális partiest eddig minden alkalommal rogyásig telt táncparkettel, féktelen jó hangulatban zajlott, így mindig nagy várakozás előzi meg a soron következő megmozdulást. A tavaly karácsonyi Pressure-ön pl. Anthony Pappával mulathatott a közönség, s bizony még most is sokan emlegetik azt a felejthetetlen éjszakát. Most végre eljött a celebrálás ideje: történetének egyik leg-leg bulijára készül a hétéves Pressure! A pazarul átalakított, európai színvonalúra emelt helyszín (az egykori Club Jamaica) ad otthont a rendezvénynek, melyen nemcsak a dizájn, a berendezés, a fény- és hangtechnika lesz vadiúj és csúcsminőségű, hanem maguk a fellépők is! A Pressure egy valóságos kis karácsonyi DJ Fesztivállal kedveskedik a közönségnek, ugyanis a nagyterem 5 vendégfellépője mellett a kisteremben is izzik majd a levegő az újgenerációs titánok jóvoltából! Egy fullextrás buli egy fullextrás helyen: lehet ennél szebb a karácsony?

Surprise az est házigadájaként Chriss-t, Pölit és Polarize-t hívta meg maga mellé a a DJ-pultba.

Chriss, a Foundation és a C-Audio Records tulajdonosa, aki kis hazánk egyik nagy kedvence, emellett nemzetközi vizeken is komoly hódításokkal büszkélkedhet. A Quasar nevű live formációjával sok csodás felvétellel ajándékozta már meg a közönséget. Idén első magyarként készíthetett mixalbumot a Renaissance-nak. Tiesto és Digweed  ragaszkodik warm up szettjeihez, saját zenéit pedig Hernan Cattaneotól Nick Warrenig a legnagyobbak pörgetik.

Pölit mostanság a sikeres Made Inn (klubest, kiadó, rádióműsor) projekt egyik alapítójaként emlegetik, már a 90-es évek közepétől fontos mozgatórugója volt a hazai partiéletnek. Több zenei vállalkozást is sikerrel futtatott, a legendás Home kistermes szettjeit pedig még most, évek múlva is több százan idézik fel örömmel. Pöli is igazi közönségkedvenc, kiváló érzékkel találva el a táncolók hangulatát.

A másik Made Inn alapítótag, Polarize a fiatalabbik generációt képviseli, s bár techno DJ-ként kezdte, ízlése és technikai tudása folyamatos finomodásával mára az egyik legjobb szelekciókat prezentáló magyar lemezlovassá vált. 2008 eleje óta Kolozsvár a második otthona, ahol a vadiúj underground klub, a Midi rezidense.

Surprise a Pressure történetének hét esztendeje előtt már a honi szcéna kibontakozásánál is aktívan kivette a részét az úttörőmunkából. Nagy szerepe volt abban, hogy mára szülővárosát, Kecskemétet már mindenki csak a “DJ öntődeként” említse. Surprise – hasonlóan a három meghívottjához – sosem várta meg, míg a dolgok bekövetkeztek, elébe ment azoknak, így alapította meg a Pressure-t, így szervezett számtalan jól sikerült partit, s lett közben maga is az ország egyik legismertebb lemezlovasa.

Johnny D zenéi nélkül manapság aligha lehet elképzelni klubestet Európában, de még a tengeren túl sem. Johnny a németországi Mannheimben él és dolgozik. Napjaink egyik legtermékenyebb underground “slágergyárosa” a hip hop gyökerekből táplálkozva szinte az anyatejjel szívta magába a ritmust és a dallamokat. Első próbálkozásai a DJ-pultban még a törtek bűvöletében arattak sikereket alig több mint 13 évesen. A breakbeat bulik után nagy léptekkel indult el a fejődése, csakhamar a Mannheim Collective-ben találta magát. Elkezdték a Rajo-Music esteket (amiben Nick Curly is ludas) a ludwigshafeni Loft Clubban, de aktív marad a Rhein-Neckar partik életében is a mannheimi Zoo Clubban, mivel ő az egyik alapítója. Mire észbekapott, már tele is szívta magát a minimal, a tech és a house sűrű levegőjével, hogy aztán olyan atomjó zenéket “lélegezzen” ki, mint az Orbitalife, a Soleil vagy a Deja Vu. Johnny D képessége a pezsdítő tánczene írására mesébe illő: élő hangszerek (zongora, dob) is tetten érhetők a trekkekben, és sokszor használja a dzsesszt hangulatfokozónak. Megjelenéseit olyan neves kiadók gondozzák, mint a Moon Harbor, Azuli, Cocoon.

Nick Curly egyik vérbő underground klubhimnuszt írja a másik után. Elég, ha csak a még most is futó Happy Five-ra, vagy a most taroló Dub Noise-t említeni. Nick már 16 évesen a Vibraton klub rezidense volt Mannheimben. Az erős helyi szcéna nem hagyta érintetlenül, hamarosan elkezdett saját zenéket írni, s milyen jól tette! Nick a tech, a minimal és a house legmélyebb, legforróbb bugyraiból merítve az ihletet egyre-másra szüli az elképesztően jó zenéket. A Cecille és az 8Bit kiadók is Nick sajátjai. A két címke nemcsak a saját eresztések publikálásra jött létre, hanem fiatal géniuszoknak is megjelenési lehetőséget biztosít. Nick ügyes vadász, aki mindig pontosan kiszagolja, mit érdemes kiadni, így nem csoda, hogy akét label gyorsan szemet szúrt a szakmának, és rácuppantak a finnyás táncőrültek is. Találunk a Mobilee és a Get Physical katalógusában is tőle származó trekkeket. Fellépésekben sem szenved hiányt: rendszeresen járja az Egyesült Államokat (Miami, Los Angele, New York) és Európa (London, Párizs, Bécs, Bukarest, Koppenhága) legnagyobb klubjait, emellett rezidens a ludwigshafeni Loftban és a mannheimi Sohoban.

 

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó