Pulzar

Partyajánló

FEDDE LE GRAND @ Club Passion, Kecskemét

Fellépők
Dátum 2009. február 27.
Helyszín Club Passion, Kecskemét, 6000 Izsáki út 2.
Stílus Progressive House, House
FEDDE LE GRANDKecskemétre látogat a "Monster" : Fedde Le Grand!Club Passion, Kecskemét, 6000 Izsáki út 2.

FEDDE LE GRAND @ Club Passion, Kecskemét

Kecskemétre látogat a "Monster" : Fedde Le Grand!

Essen szó azonban az éjszaka további fellépőiről is!

A Passion a nagy érdeklődés miatt már este 20 órától fogadja a vendégeket! Kincses Szabi kezdi a nem mindennapi éjszakát! Az a Dj Kincses,akit idén Felhők közt a nap cimű dala "miatt" Fonogram díjra jelöltek!
http:/​/​www.djkincses.hu/​

Az este második fellépője a Flamemakers! A duóról érdemes tudni,hogy Bárány Attila, Antonyo és Dj Wallas szerzőtársai! A 2 fiatal Dani olyan produkciókban vettek részt,mint az Elektro Funk, White Angel,The Only way is Up,Leave in Impression,That Thang,Feel The Beat,de készitettek remixet Zagarnak,Madonnának ...
http:/​/​www.flamemakers.net/​

Utánuk Dj Wallas veszi át a pultot,róla csak annyit,hogy Nagy Adriennel és Márkkal érkezik,így a közönség élőben is meghallgathatja a két fiatal énekes tudását! Egyedülálló Live-Act,táncosokkal énekessel és laser-show-val!
http:/​/​www.djwallas.hu/​ www.myspace.com/​nagyadrienn

Éjfélkor beltéri tűzijáték veszi kezdetét,mellyel elkezdődik Fedde Le Grand Dj setje. http:/​/​www.feddelegrand.com/​ A holland fenomén az Output világkörüli turné keretein belül érkezik Kecskemétre,melynek kiajánlójáról itt a link : http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=aN7Ek3IYs4k Slágerei: 3 Minutes To Explain,Let Me Think About It,Put Your Hands Up for Detroit,The Creeps,Take No Shhh és az Output cimű felvétel,amely a napokban jelenik meg! Carl Cox felfedezettjének szettje alatt több meglepetés is készül,amelyek része 1 laser-show és egy különleges visual - technikai bemutató!

Fedde Le Grand 2 órás műsora után Bárány Attila lép a lemezjátszók mögé! A Discoshit showmanje legújabb saját dalaival spékeli meg kecskeméti fellépését! Egy vele készült interjúban elmondta,hogy Fedde Le Grandot a világ legjobb lemezlovasának tartja,éppen ezért egészen különleges 2 órával érkezik a szenvedélyek clubjába a Passionbe!
http:/​/​www.baranyattila.hu/​

Az év buliját Dj Tommyboy zárja,akiről tudni kell,hogy többet dolgozik külföldön,mint Magyarországon! A "Sapkás" nevéhez olyan remixek fűződnek,mint Sarah McLeod - He Does'nt love You,Julian Jewell-Air Conditionne stb!
http:/​/​www.pornostarrecords.com/​

Az estén fellép még a Passion másik 2 házigazdája Bozóky vs Lipóczy páros is,akikkel rendszeresen találkozhattok a Gong-Rádió Katapult Dj műsorában! Az Év buliján neked is ott a helyed!
http:/​/​www.katapultdj.hu/​

Tehát:

2009.02.27. péntek - FEDDELE GRAND @ Kecskemét /ClubPassion/

 

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó