Pulzar

Party

Sander Kleinenberg

Party helye Budapest, Mono
Készült 2008. augusztus 16.

Sander Kleinenberg

Fellépők

  • Marco Carola

    Az 1975-ben Nápolyban született Marco Carola, a világ jelenleg legmeghatározóbb elit dj-inek egyike. Villalobos, Hawtin, Loco Dice, Dubfire, Sven Vath-féle illusztris csapatnak a tagja, aki az előbb említett spanokkal együtt tekerve a feje tetejére állította a világot.
  • Chriss Ronson

    DJ Chriss – vagyis Horváth Krisztián - 1977. október 26-án született Budapesten.
  • Sander Kleinenberg

Party stílusa

  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
  • Techno

    Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Kapcsolódó cikkek

  • Chriss & Pöli - DEJA VU

    Egy érzés, ami nem hagy nyugodni. Egy pillanat, ami mintha már megtörtént volna veled.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESTIVAL 2009 / AKCIÓS ONLINE JEGYELŐVÉTEL !

    Idén augusztus 29-én, szombaton kerül megrendezésre közép-Európa legnagyobb 1 napos elektronikus zenei fesztiválja, a T-MOBILE BÓNUSZ electronic music festival 2009.
  • Új név, új zenék, régi lendület: hírek Chriss-ről

    A közelmúltban fontos döntést hozott Chriss, Magyarország egyik legnépszerűbb és nemzetközileg is elismert DJ/producere
  • Új utakon: Chriss és Yvel & Tristan...

    Lassan több mint 3 év gyümölcsöző kapcsolat után újabb babérokat készül aratni az egyik legsikeresebb hazai producer trió: Chriss, Yvel és Tristan. Hármójuk közül Chriss az, aki élete legutóbbi évtizedét mint top DJ/producer élte le Magyarországon, s gyakorlatilag az ő szárnyai alatt vált kis hazánk másik nagy kedvencévé, s nemzetközileg is elismert művésszé az elmúlt 3-4 évben az Yvel&Tristan duó.
  • Deep Felt 3

    Dj Chriss tarja a szavát hisz még 2006-ban döntött úgy, hogy szeretne többet megmutatni zenei világából. Sokan talán még feltételezni sem merik hogy szeretett "progi" -dj-jük hallgat techno vagy dance vagy épp deep lemezeket is előszeretettel.
  • Chriss mélyinterjú

    Nyugodtan írhatjuk, hogy mélyinterjú, mert valódi emberi érzésekről és a sablon unott kérdésektől mentes beszélgetést folytattunk Krisztiánnal. A stúdiójában fogadott minket. Nem szokott ’idegeneket’ beengedi szentéjébe, de velünk kivételt tett! Az hagyján, hogy kivételt tett, de egy exclusive anyaggal is megajándékozza a kedves olvasót.
  • Ismét New Yorkban ünnepli a születésnapját Sander Kleinenberg

    Sajnos nem a pesti éjszakát választotta Sander egy jó születésnapi partyhoz.
  • Mozgalmas augusztus

    Chriss körül idén nyáron is besűrűsödtek az események, így szorosan az előző hírlevelünk nyomában íme a legfrissebb hírek kedvencünkről!
  • Valami készül

    Chriss és Kühl a két barát. Hosszú évekre nyúlik vissza mindkét lemezlovas munkássága.
  • PAUL VAN DYK

    A visszaszámlálás megkezdődött. PAUL VAN DYK, a világ hivatalosan Nr.1. DJ-jévé választott lemezlovasa szeptember 15-én újra Budapesten játszik. Múlt évben Politics of Dancing lemezbemutató turnéjának keretében látogatott hazánkba a német sztár, s az akkori sikerből kiindulva bátran állíthatjuk, az idei a bulit 2007 egyik legjobb és legemlékezetesebb rendezvényeként emlegetjük majd.
  • Chriss / Foundation Records hírek - június

    A nyár a legtöbb helyen az uborkaszezon kezdetét jelenti, nem így a Foundation Records háza táján. Május végétől az FR két új kiadványa is elérhető a www.beatport.com, a www.juno.co.uk és a www.3beatdigital.com on-line zeneboltokban!
  • Chriss Tokióban zenél 2007 április közepén!

    A Kiss 100-en, John Digweed „Transitions” műsorában elhangzott Quasar mix óta izzik a drót a Foundation Recordsnál, egyfolytában érkeznek a megkeresések a világ legtávolabbi szegleteiből, különösen az Egyesült Államokból.
  • Chriss három első helyet nyert az eVote-on!

    Chriss és a Foundation Records három első helyet szerzett a PartyCom nemrég zárult eVote szavazásán: a legjobb hazai DJ, a legjobb hazai mix és a legjobb hazai kiadó kategóriában! A CKM eközben a hónap lemezének választotta a LIVE-ot márciusban.
  • Exklúzív riport Dj. CHRISS-el!

    Nemrég jött ki a vadonatúj lemeze és sajnos az utóbbi időt egy sajnálatos sport sérülés szövődményeképp a kórházban töltötte. Ezekről és a várható fellépesei időpontjairól is olvashattok az alábbi interjúban.
  • Sander Kleinenberg megbetegedett!

    Sander Kleinenberg súlyos betegségére hivatkozva lemondta az összes nyári fellépését. Hírforrásaink szerint az ügy sokkal komolyabb, mint egy megfázás, vagy rosszullét és még kérdéses, hogy mikor tud újra a pult mögé állni. Ami biztos, hogy ezen a nyáron nem hallhatjuk Sander Kleinenberg-et sem hazánkban, de még az ibizai Pacha-ban sem, ahol a nevével fémjelzett előre lekötött parti sorozatot terveztek. Mindannyiunk nevében csak mielőbbi felépülést és még nagyon sok hamisítatlan Kleinenberg éjszakát kívánhatunk neki.
  • Nem nyit ki többé

    A hír igaz és a fenti egy mondatban összefoglalható:május 19-én pénteken lesz egy végső, mindent elsöprő záró buli és aztán vége. Nem nyit ki többet az óbudai klub. Most lehetne szaporítani a szót, felidézni a fájdalmasan szép, vagy épp őrülten édes emlékeket, de minek? Aligha van magyar proggie-betyár, aki ne tette volna tiszteletét az ország első számú progresszív klubjában, megannyi nemzetközi sztár nevével fémjelzett fantasztikus bulin.
  • Fantasztikus karácsonyi akció a Foundation Records-nál!

    Chriss hivatalos weboldalán, a www.chriss.hu-n a karácsonyi akció keretében mindössze 1500 Ft +postaköltségért tied lehet egy dedikált példány a nagysikerű Trip című mixlemezből!!
  • Chriss- Directions 4

    A hazai progresszív vonal iránymutatója és nemzetközi hírnöke a Planetarium sorozata a Directions. A kiadványok célja a stílus legtehetségesebb hazai és külföldi lemezlovasainak bemutatása. Az első Directionst az angol szcéna kiemelkedő alakja Chris Gainer mixelte, majd Clark és Kühl következett a sorban. A negyedik epizód a hazai klub-kultúra legmeghatározóbb új generációs lemezlovasának, Chrissnek a nevéhez fĹąződik. A Direction 4 a stílus egyik legkiemelkedőbb kiadványa, amely nemcsak külsejében, de tartalmában is a nemzetközi irányelvek szerint építkezik.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó