Pulzar

Partyajánló

TWILIGHT Party @ PLAY, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 20.
Helyszín PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.
Stílus House, Progressive House
TWILIGHT PartyA TWILIGHT Partyn debütál a Nite Force február 20-án A Rise FM exkluzív klubestje első alkalommal a budapesti Club Play-ben lesz láthatóPLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.

TWILIGHT Party @ PLAY, Budapest

A TWILIGHT Partyn debütál a Nite Force február 20-án
A Rise FM exkluzív klubestje első alkalommal a budapesti Club Play-ben lesz látható

A Nite Force DJ csapat és a TWILIGHT Partysorozat együtt debütál a budapesti Club Play-ben. A Nite Rise nagyszabású partysorozat kistestvére február 20-án kápráztatja el a nagyközönséget. Az önnálló klubest nemcsak speciális látvány effektekkel és pirotechnikával, hanem a Rise FM DJ csapatának első közös fellépésével robban be 2010 éjszakai világába.
A Rise FM által már ismert nagyszabású Nite Rise rendezvényeket külső, vagy speciális helyszíneken rendezik, világhírű előadókkal, általában 6.000 fő feletti látogató számmal. Tavaly nyáron Budapestet és Balatont összekötve, Thomas Golddal és Robbie Riverával tombolhatott egyidejűleg az ország két pontján megrendezett Nite Rise party közönsége.
A TWILIGHT klubesteket a Nite Rise bulik kistervérének avanzsálják, amelyeket a Rise FM kizárólag klubbokban rendez meg.  A partysorozatot február 20-án indítják útnak a budapesti Club Play-ben, ahol a Rise FM DJ csapata, a Nite Force első alkalommal lép fel, igazi Rise FM-es hangulatot varázsolva a rádió legjobb zenéivel és Timoval, az MC-műsorvezetővel az élen.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó