Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
VIP5 000 Ft

Partyajánló

Dátum 2010. október 22.
Helyszín PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.
Stílus Dance, Electro, House

Fellépők 
LaCora, Julia Carpenter, Fedde le Grand
Fedde Le GrandA hollandok szupersztárja, a house zene nagymestere kizárólag teltházas partikat tudhat magáénak, beleértve a budapesti Rio eddigi rekord buliját és a SENSATION WHITE megapartit.PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.

Fedde Le Grand @ PLAY, Budapest

A hollandok szupersztárja, a house zene nagymestere kizárólag teltházas partikat tudhat magáénak, beleértve a budapesti Rio eddigi rekord buliját és a SENSATION WHITE megapartit.

A house zene szerelmeseinek nagy örömére Fedde erre az alkalomra egy különleges szettel készül a (kedvenc) magyar rajongóinak. A legfrissebb klubzenék, saját remixei mellett biztosan hallani fogjátok legnagyobb idei ( Praise You, Back n Forth, Let me Be Real, Amplifier, Rockin High) és a régebbi (Put Your Hands Up, Let Me Think About it, 3 Minutes 2 Explain, stb.) slágereit is. 
Gyere és légy részese Fedde egyedülálló produkciójának és a 2010-es őszi szezon legnagyobb és legőrültebb partijának.

A világsztár mellett fellép továbbá Magyarország elsőszámű női dj-e JULIA CARPENTER. A tökéletes warm up-ról pedig LACORA gondoskodik!

Jegyek 3000ft-os áron kaphatók a 4Bro bistroban (Budapest,Csörsz utca 14-16), ahttp:/​/​www.ticketbox.hu/​ -n, a http:/​/​www.TEX.hu/​ -n és a TEX országos hálózatában! VIP :5000ft.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, szerezd be jegyed minél hamarabb elővételben, hogy ne maradj le a LIMITÁLT partiról!

Jelöld az eseményt a facebookon: http:/​/​www.facebook.com/​clubplay?v=photos&ref=ts#!/​event.php?eid=146724892037337

 

www.clubplay.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó