Pulzar

CSAKACSÜTÖRTÖK@Brick - 2010. nov. 4. flyer

Partyajánló

CSAKACSÜTÖRTÖK@Brick - 2010. nov. 4. @ Brick, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. november 4.
Helyszín Brick, Budapest, Margitsziget, Margit híd felöli oldal
Stílus House, Minimal, Tech-house, Techno,
Hip-hop
CSAKACSÜTÖRTÖK@Brick - 2010. nov. 4.Ahogy egyre jobban belemelegszünk a hideg évszakokba, annál több okot ad a Csakacsütörtök a kimozdulásra. A Wegha fejéből kipattant szikra hetente egyszer üzembiztosan lángra kap hogy az év utolsó előtti hónapjában se mondhassunk csütörtököt, ha beindulnánk az éjszakába. November 4-én nézhetünk elébe az újabb szívmelengető-kézlengető megmozdulásnak a margitszigeti Brickben, ahol a házigazda, Wegha mellett több autentikus hazai barázda-billegetővel találhatjuk szembe (és fülbe) magunkat.Brick, Budapest, Margitsziget, Margit híd felöli oldal

CSAKACSÜTÖRTÖK@Brick - 2010. nov. 4. @ Brick, Budapest

Ahogy egyre jobban belemelegszünk a hideg évszakokba, annál több okot ad a Csakacsütörtök a kimozdulásra. A Wegha fejéből kipattant szikra hetente egyszer üzembiztosan lángra kap hogy az év utolsó előtti hónapjában se mondhassunk csütörtököt, ha beindulnánk az éjszakába. November 4-én nézhetünk elébe az újabb szívmelengető-kézlengető megmozdulásnak a margitszigeti Brickben, ahol a házigazda, Wegha mellett több autentikus hazai barázda-billegetővel találhatjuk szembe (és fülbe) magunkat.

A Bit Busters színpompás zenei megfejtései, légiesen masszív tánctani talpalávalói nem engedik majd földbe gyökerezni a lábakat. A kvalitásos ritmusok és harmóniák náluk vidáman szörföznek majd a house, a tech és a minimal sűrűjében, hogy mindenkit elvezessenek az önfeledt műélvezet élményéhez. A páros nemcsak pakolja, de írja is a zenéket, pimasz merészséggel szedegetve a hozzávalókat a különféle irányzatokból a dzsessztől a technóig. Munkájukat a táncparketteken túl tetten érhetjük pl. a floridai-magyar Soundtribe Rekords kiadó katalógusában is.

 

A buli másik vendégeként egy szimpatikus mesefigura magyar megtestesítője, Captain K’nuckles áll a lemezjátszók mögé. „Bokszer Kapitány” a nevéhez méltán nem bánik majd kesztyűs kézzel a tempóval, és kitáncoltatja belőlünk az odaúton begyűjtött fránya mínuszokat. Ifjú kapitányunk is ügyes zenekreátor, aki finoman szeleteli alkotásaival a tudatot, hogy aztán teljesen új formát adva nézeteinknek újra egybe gyűrje azt.

 

Szigeteljétek be még egyszer magatokat ebbe a téglába az e heti Csakacsütörtökön, mert utána már átigazol a buli máshová! (részletek a flyeren)

 

 

 

Készítette: VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)

http:/​/​www.mediall.org/​vamp

 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó