Pulzar

LIQUOR STORE pres. OGRIS-DEBRIS Live flyer

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

LIQUOR STORE pres. OGRIS-DEBRIS Live @ Brick, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. november 13.
Helyszín Brick, Budapest, Margitsziget, Margit híd felöli oldal
Stílus Breakbeat, , Jazz, Minimal,
Techno, Tech-house, Tribal
LIQUOR STORE pres. OGRIS-DEBRIS LiveAz émelyítő szirupok helyett ínyenc zenei szeánszot kínál az újdonságra szomjazóknak a LIQUOR STORE november 13-án. A margitszigeti Cha Cha Cha télikertjében, a BRICK Clubban vesszük elejét a dermedt hangulatnak, és gőzölgő basszusokkal, pikáns akkordokkal öltöztetjük melegen a didergő betérőket.Brick, Budapest, Margitsziget, Margit híd felöli oldal

LIQUOR STORE pres. OGRIS-DEBRIS Live @ Brick, Budapest

Az émelyítő szirupok helyett ínyenc zenei szeánszot kínál az újdonságra szomjazóknak a LIQUOR STORE november 13-án. A margitszigeti Cha Cha Cha télikertjében, a BRICK Clubban vesszük elejét a dermedt hangulatnak, és gőzölgő basszusokkal, pikáns akkordokkal öltöztetjük melegen a didergő betérőket.

Az aktuális osztrák pionír zenészduó, az OGRIS-DEBRIS Live-ja élő-egyenesben dekázik majd a 4/4-ekkel és törtekkel. A két teljesen agyament művész szabadjára engedi az indulatainkat, és teszi mindezt jó néhány hajmeresztő zenei megoldás és ötlet által - akár van rajtunk sapka, akár nincs. Daniel Kohlmeigner és Gregor Ladenhauf 2003-ban pászította össze elgondolását a muzsikáról, azóta együtt DJ-znek, vidáman lubickolva a legkülönfélébb stílusok és műfajok tengerében. 3 éve már saját zenéket is készítenek – a legmesszebbmenőkig kihasználva az alkotói szabadság adta lehetőségeket. Művészi kalandtúráik egészen a jazz és a hip hop sűrűjéig vezetnek, és pimasz bátorsággal játszadoznak hangokkal és ritmusokkal. A végeredményt a többi közt a Compost Black Label, Rotary Cocktail vagy az Estrela katalógusából „olvashatjuk ki”. Steve Bug és Giles Peterson egyik legújabb kedvencét nemcsak hallgatni, látni is kell. November 13-án a helyünkbe jönnek a fiúk. A Liquor Store hazai pultosai, azaz Steady és Ba10 (Goodfellaz), valamint a szintén magyar színekben játszó Mango & Gattio (Digishot) és Grasshop (Hypnosis) pedig gondoskodnak róla, hogy se előttük, se utánuk ne maradjon űr a Brick táncparkettjén!

Belépő: 1200 HUF amiből 500 lefogyasztható

 

Készítette: VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)

http:/​/​www.mediall.org/​vamp

 

 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-08-31] Next Generation pres. Summer Closing
    @ Brick, Budapest

    A nyár utolsó napján a next Generation keretein belül,a porondra lép a 3 muzsikus: Dj Szett (Galactic Boogie) Blatti (StayFly, Made Inn) Habatech (next Generation)
  • [2011-03-05] Urbanism – The Sounds of the City
    @ Brick, Budapest

    Március 5-én rendhagyó rendezvénynek ad otthont a margitszigeti Brick Club. A Stayfly és a Goodfellazos srácok által megálmodott ’Urbanism’ fedőneve magáért beszél; egy igazi (bel)városi, indusztriális, velejéig romlott underground éjszakára számíthatunk Budapest szívében. A line-up több, mint ígéretes; a megmozdulás a house és a hip-hop pikáns egyvelegére épül. A Goodfellaz képviselében Akkezdetjófia, Frequent; a Beat Disből is jól ismert Steady, valamint Bal és Ba10 bűvészkedik majd a fekete korongokkal. Az urbanista éjjelen a Stayfly két üdvöskéje, Roofio és Jumpski, valamint az illfest-es Captain Knuckles táncoltatja majd kifulladásig a belváros tűzrőlpattant leányait s legényeit. Az ’Urbanism’ kétségkívül üde színfolt lesz a budapesti éjszakában.
  • [2011-03-04] Sonus et Lumen w/ Andras Toth, Domyan, Reelow, AlmondLama
    @ Brick, Budapest

  • [2011-02-05] Deep Upstairs presents: Deeper Breath with Clubroot
    @ Brick, Budapest

    Eljött az idő, hogy újra szívdobogtató mélységekbe merüljünk a dubstep sejtelmes világába. Február 5-én egy autentikus és futurisztikus hangok tökéletes összhangját prezentáló, dimenziók közötti elszállásra invitálunk titeket a margitszigeti Brick Klub falai közé.
  • [2011-01-23] Sonus et Lumen
    @ Brick, Budapest

  • [2011-01-15] Winter session
    @ Brick, Budapest

    Brick Club a Margitszigeten ad helyet ennek az eseménynek, csak a helyi legjobb fullon és Psytrance artistok jelennek meg a margisztigeti szorakozóhelyen. Martin audio hanggal és psychedelikus uv dekóval. Italakció éjfélig. Gyertek!
  • [2010-11-12] Deep Upstairs presents Deeper Breath
    @ Brick, Budapest

    November 12-én végy egy nagy lélegzetet, és merülj a Deep Upstairs csapatával a valódi mélységek világába.
  • [2010-11-05] Casino Bangkok Meets Downtown Dirty Disco
    @ Brick, Budapest

    Mert technó nem csak a parlamentbe kell! November hó első péntekén a vidrátlan srácok és a belvárosi dirty-crew egyesített erőikkel forrósítja a hangulatot Budapest legújabb underground klubjában, a Brickben. A szív- és lélekmelengető Stayfly-partik hangulata a tél beálltával sem veszít magas hőfokából, és most a technocsikidám betyárokkal lepaktálva biztosítják az erős kezdést az újjászületés havában.
  • [2010-11-04] CSAKACSÜTÖRTÖK@Brick - 2010. nov. 4.
    @ Brick, Budapest

    Ahogy egyre jobban belemelegszünk a hideg évszakokba, annál több okot ad a Csakacsütörtök a kimozdulásra. A Wegha fejéből kipattant szikra hetente egyszer üzembiztosan lángra kap hogy az év utolsó előtti hónapjában se mondhassunk csütörtököt, ha beindulnánk az éjszakába. November 4-én nézhetünk elébe az újabb szívmelengető-kézlengető megmozdulásnak a margitszigeti Brickben, ahol a házigazda, Wegha mellett több autentikus hazai barázda-billegetővel találhatjuk szembe (és fülbe) magunkat.
  • [2010-10-30] Cabaret
    @ Brick, Budapest

    Sutba vágott vaskalapokon táncolhatunk az új teret nyerő virgonc ritmusokra: a CABARET már október 30-án kifigurázza a gyorsan osonó fagypontokat a BRICK-ben, és nem kell lemondanunk a zord időkben sem a Nyulak szigetéről a Chachacha téli rezidenciájának köszönhetően. A Cabaret a pazar nyári éjszakák után fülledt téli felüdülést kínál már az ősz kellős közepén, és az acélos elszántságú magyar lemezlovasság válogatott tagjaival üzen hadat a fagyos hangulatnak.
  • [2010-10-29] Monkey Business
    @ Brick, Budapest

    A Monkey Business csapata ezúttal a Margit-sziget legújabb szórakozóhelyére a BRICK Clubba invitál benneteket, ahol a már jól bevált Collins and Behnam páros és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ifjú tehetség Andras Toth fog vendégszerepelni a Monkey Business DJ-k mellett!
  • [2010-10-22] Autumn Light
    @ Brick, Budapest

  • [2010-10-16] Goodfellaz 2nd Birthday
    @ Brick, Budapest

  • [2010-10-15] Stayfly pres. Downtown Dirty Disco
    @ Brick, Budapest

    15-én egy piszkos éjszakával indítja a Stayfly a fedett-pályás szezont a BRICK-ben.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó