Pulzar

Cabaret flyer

Partyajánló

Cabaret @ Brick, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 30.
Helyszín Brick, Budapest, Margitsziget, Margit híd felöli oldal
Stílus House, Tech-house, Techno
CabaretSutba vágott vaskalapokon táncolhatunk az új teret nyerő virgonc ritmusokra: a CABARET már október 30-án kifigurázza a gyorsan osonó fagypontokat a BRICK-ben, és nem kell lemondanunk a zord időkben sem a Nyulak szigetéről a Chachacha téli rezidenciájának köszönhetően. A Cabaret a pazar nyári éjszakák után fülledt téli felüdülést kínál már az ősz kellős közepén, és az acélos elszántságú magyar lemezlovasság válogatott tagjaival üzen hadat a fagyos hangulatnak.Brick, Budapest, Margitsziget, Margit híd felöli oldal

Cabaret @ Brick, Budapest

Sutba vágott vaskalapokon táncolhatunk az új teret nyerő virgonc ritmusokra: a CABARET már október 30-án kifigurázza a gyorsan osonó fagypontokat a BRICK-ben, és nem kell lemondanunk a zord időkben sem a Nyulak szigetéről a Chachacha téli rezidenciájának köszönhetően. A Cabaret a pazar nyári éjszakák után fülledt téli felüdülést kínál már az ősz kellős közepén, és az acélos elszántságú magyar lemezlovasság válogatott tagjaival üzen hadat a fagyos hangulatnak.

A táncos kedvű egybegyűlteknek hibátlan talpalávalót szolgáltat majd a Hairy csapatának ügyes kezű, kényes ízlésű Andre-ja, a Made Inn két újgenerációs üdvöskéje, Daviss és Rocha, valamint a két Cabaret-alapító, Detective Kelly és Rene Mascarpone. Minden nevet érdemes lesz jól elménkbe vésni, mert ők már a jövő szelét fújják, és messziről megérzik, mire rázzuk majd a rongyot a következő hónapokban. Bár a korelnök, Andre már rutinos rókának számít a szakmában, érzékenységével és nyitottságával a fiatalokat is meghazudtoló prófétája a jövő zenéjének. Daviss és Rocha pedig éppen fiatalsága ellenére rendelkezik a nagyöregek rálátásával a zenékre, és kifinomult ízlésük akármelyik veterán kollégának is a dicsőségére válhatna.

 
Detective Kelly és Rene Mascarpone most is ügyes komornyikja lesz a szemfüles közönségnek, hisz náluk minden együtt van a zenei előrelátástól az emészthető, de luxusminőségű dj-szettekig.
 
Ide érdemes lesz beépülni!
 
 
Készítette: VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja) http:/​/​www.mediall.org/​vamp

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó