Pulzar

Goodfellaz 2nd Birthday flyer

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Goodfellaz 2nd Birthday @ Brick, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 16.
Helyszín Brick, Budapest, Margitsziget, Margit híd felöli oldal
Stílus Nu Beats, Drum and Bass
Goodfellaz 2nd BirthdayBrick, Budapest, Margitsziget, Margit híd felöli oldal

Goodfellaz 2nd Birthday @ Brick, Budapest

2010.10.16 - Goodfellaz 2nd Birthday

Line up: 


Chris.Su (Bladerunnaz, Subtitles)
Cadik (Allsound, Membran)
Bal (Goodfellaz)
Saiid (Goodfellaz, Akkezdet Phiai)
Frequent (Goodfellaz, Akkezdet Phiai)
Ba10 (Goodfellaz, Memorec.)
Steady (Goodfellaz, Beat Dis)


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-08-31] Next Generation pres. Summer Closing
    @ Brick, Budapest

    A nyár utolsó napján a next Generation keretein belül,a porondra lép a 3 muzsikus: Dj Szett (Galactic Boogie) Blatti (StayFly, Made Inn) Habatech (next Generation)
  • [2011-03-05] Urbanism – The Sounds of the City
    @ Brick, Budapest

    Március 5-én rendhagyó rendezvénynek ad otthont a margitszigeti Brick Club. A Stayfly és a Goodfellazos srácok által megálmodott ’Urbanism’ fedőneve magáért beszél; egy igazi (bel)városi, indusztriális, velejéig romlott underground éjszakára számíthatunk Budapest szívében. A line-up több, mint ígéretes; a megmozdulás a house és a hip-hop pikáns egyvelegére épül. A Goodfellaz képviselében Akkezdetjófia, Frequent; a Beat Disből is jól ismert Steady, valamint Bal és Ba10 bűvészkedik majd a fekete korongokkal. Az urbanista éjjelen a Stayfly két üdvöskéje, Roofio és Jumpski, valamint az illfest-es Captain Knuckles táncoltatja majd kifulladásig a belváros tűzrőlpattant leányait s legényeit. Az ’Urbanism’ kétségkívül üde színfolt lesz a budapesti éjszakában.
  • [2011-03-04] Sonus et Lumen w/ Andras Toth, Domyan, Reelow, AlmondLama
    @ Brick, Budapest

  • [2011-02-05] Deep Upstairs presents: Deeper Breath with Clubroot
    @ Brick, Budapest

    Eljött az idő, hogy újra szívdobogtató mélységekbe merüljünk a dubstep sejtelmes világába. Február 5-én egy autentikus és futurisztikus hangok tökéletes összhangját prezentáló, dimenziók közötti elszállásra invitálunk titeket a margitszigeti Brick Klub falai közé.
  • [2011-01-23] Sonus et Lumen
    @ Brick, Budapest

  • [2011-01-15] Winter session
    @ Brick, Budapest

    Brick Club a Margitszigeten ad helyet ennek az eseménynek, csak a helyi legjobb fullon és Psytrance artistok jelennek meg a margisztigeti szorakozóhelyen. Martin audio hanggal és psychedelikus uv dekóval. Italakció éjfélig. Gyertek!
  • [2010-11-13] LIQUOR STORE pres. OGRIS-DEBRIS Live
    @ Brick, Budapest

    Az émelyítő szirupok helyett ínyenc zenei szeánszot kínál az újdonságra szomjazóknak a LIQUOR STORE november 13-án. A margitszigeti Cha Cha Cha télikertjében, a BRICK Clubban vesszük elejét a dermedt hangulatnak, és gőzölgő basszusokkal, pikáns akkordokkal öltöztetjük melegen a didergő betérőket.
  • [2010-11-12] Deep Upstairs presents Deeper Breath
    @ Brick, Budapest

    November 12-én végy egy nagy lélegzetet, és merülj a Deep Upstairs csapatával a valódi mélységek világába.
  • [2010-11-05] Casino Bangkok Meets Downtown Dirty Disco
    @ Brick, Budapest

    Mert technó nem csak a parlamentbe kell! November hó első péntekén a vidrátlan srácok és a belvárosi dirty-crew egyesített erőikkel forrósítja a hangulatot Budapest legújabb underground klubjában, a Brickben. A szív- és lélekmelengető Stayfly-partik hangulata a tél beálltával sem veszít magas hőfokából, és most a technocsikidám betyárokkal lepaktálva biztosítják az erős kezdést az újjászületés havában.
  • [2010-11-04] CSAKACSÜTÖRTÖK@Brick - 2010. nov. 4.
    @ Brick, Budapest

    Ahogy egyre jobban belemelegszünk a hideg évszakokba, annál több okot ad a Csakacsütörtök a kimozdulásra. A Wegha fejéből kipattant szikra hetente egyszer üzembiztosan lángra kap hogy az év utolsó előtti hónapjában se mondhassunk csütörtököt, ha beindulnánk az éjszakába. November 4-én nézhetünk elébe az újabb szívmelengető-kézlengető megmozdulásnak a margitszigeti Brickben, ahol a házigazda, Wegha mellett több autentikus hazai barázda-billegetővel találhatjuk szembe (és fülbe) magunkat.
  • [2010-10-30] Cabaret
    @ Brick, Budapest

    Sutba vágott vaskalapokon táncolhatunk az új teret nyerő virgonc ritmusokra: a CABARET már október 30-án kifigurázza a gyorsan osonó fagypontokat a BRICK-ben, és nem kell lemondanunk a zord időkben sem a Nyulak szigetéről a Chachacha téli rezidenciájának köszönhetően. A Cabaret a pazar nyári éjszakák után fülledt téli felüdülést kínál már az ősz kellős közepén, és az acélos elszántságú magyar lemezlovasság válogatott tagjaival üzen hadat a fagyos hangulatnak.
  • [2010-10-29] Monkey Business
    @ Brick, Budapest

    A Monkey Business csapata ezúttal a Margit-sziget legújabb szórakozóhelyére a BRICK Clubba invitál benneteket, ahol a már jól bevált Collins and Behnam páros és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ifjú tehetség Andras Toth fog vendégszerepelni a Monkey Business DJ-k mellett!
  • [2010-10-22] Autumn Light
    @ Brick, Budapest

  • [2010-10-15] Stayfly pres. Downtown Dirty Disco
    @ Brick, Budapest

    15-én egy piszkos éjszakával indítja a Stayfly a fedett-pályás szezont a BRICK-ben.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó