Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 500 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

Season closing w/ Sascha Dive & Alex Picone @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. május 12.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus House, Tech-house
Season closing w/ Sascha Dive & Alex PiconeSzinte napra pontosan egy éve történt, hogy a The Debut és a Hi!Fly tagjai először összefogtak, és Budapestre csábították a Cadenza Records Luciano és Reboot melletti legismertebb arcát, Robert Dietz-et.Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

Season closing w/ Sascha Dive & Alex Picone @ Cinema Hall, Budapest

Szinte napra pontosan egy éve történt, hogy a The Debut és a Hi!Fly tagjai először összefogtak, és Budapestre csábították a Cadenza Records Luciano és Reboot melletti legismertebb arcát, Robert Dietz-et.

 Fellépők:
SASCHA DIVE (COCOON) / ALEX PICONE (CADENZA) / Yvel & Tristan / Garay / James Grow / Zee / Sobek / Kornel Halasz / Rizkid & Kormix / Captain Knuckles

Belépő:
Csak a helyszínen! Éjfélig 2500 Ft, éjfél után 3000 Ft

Szinte napra pontosan egy éve történt, hogy a The Debut és a Hi!Fly tagjai először összefogtak, és Budapestre csábították a Cadenza Records Luciano és Reboot melletti legismertebb arcát, Robert Dietz-et. 12 hónappal később újra itt vagyunk, és május 12-én közösen zárjuk tavaszi szezont a Cinema Hall-ban. Ezúttal ráduplázunk, és az egyszer már The Debut partin hatalmasat alkotó Cocoon-os Sascha Dive-ot, valamint egy nálunk még újonc Cadenzás lemezlovast, Alex Piconet szállítjuk Nektek! Napjaink két legmagasabbra rangsorolt ügynökségének művészei hazánk két vezető partiszervező csapatának tálalásában, ez kihagyhatatlannak hangzik, igaz?
A nemzetközi sztárvendégeken kívül természetesen a magyar all star csapat is jelen lesz: Garay, Yvel & Tristan, Zee, James Grow, Rizkid & Kormix, Sobek valamint Captain Knuckles és Kornel Halasz, azaz egy ismert és jól bevált csapat veszi kezelésbe a táncoslábúakat ezen az estén. Találkozzunk újra a Cinema Hallban!

https://www.facebook.com/HiFlyOfficial
https://www.facebook.com/hiflyevents
https://www.facebook.com/adebutarcok
https://www.facebook.com/YvelAndTristanOfficial
https://www.facebook.com/jamesgrowOffical
https://www.facebook.com/jaffa.surfa.official
https://www.facebook.com/djsobek
https://www.facebook.com/kornelmusic
https://www.facebook.com/kormix.hu
https://www.facebook.com/knuckles.captain
http:/​/​www.cinemahall.hu/​

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó