Pulzar

Dave Seaman és Petar Dundov flyer

Partyajánló

Dave Seaman és Petar Dundov @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. február 2.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus Minimal, Dub, Deep House, House,
Electro, Progressive House, Tech-house, Techno
Dave Seaman és Petar DundovAz Astronaut Music és a Synthetic első közös estjén generációk kedvencei váltják egymást a Cinema Hall DJ pultjában. Napjaink egyik legizgalmasabb, legegyedibb hangzását képviselő producere, Petar Dundov valamint a sokadik virágzását élő Dave Seaman bizonyítja tehetségét a Cinema Hall közönségének.Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

Dave Seaman és Petar Dundov @ Cinema Hall, Budapest

Az Astronaut Music és a Synthetic első közös estjén generációk kedvencei váltják egymást a Cinema Hall DJ pultjában. Napjaink egyik legizgalmasabb, legegyedibb hangzását képviselő producere, Petar Dundov valamint a sokadik virágzását élő Dave Seaman bizonyítja tehetségét a Cinema Hall közönségének.

A producerként Obrotka néven nemzetközi sikereket elérő Goodspeed kiadója az Astronaut Music, egyre több olyan megjelenéssel amelyre az elismert top DJ-k is felkapták a fejüket: Oliver Shories és Solee is készítettek már remixet a kiadónak a hazai producerek mellett. Az itt megjelent Obrotka 'Who Needs Enemies EP' kiváló eladásokat és büszkeségre okot adó visszajelzéseket kapott 2011-ben. Túl van a kiadó sikeres partikon Budapesten Solee, Lee van Dowski valamint Argy részvételével.

A Synthetic az egykori Partycom.hu oldalhoz köthető Synthetic Pleasure mixsorozat által lett ismert márka a 2000-es évek elejétől. Az évtized közepétől épült fel népszerű klubestté, amelyre - akkor teljesen szokatlan módon - csakis előzetes regisztrációval lehetett bejutni és a két házigazdán (Mannel és Aromatic) az akkor időszak legtehetségesebb magyar DJ-i kaptak meghívást. Idővel olyan nemzetközileg is felfedezett, vagy már akkor elismert DJ-k szerepeltek az esten, mint Steve Porter, Christopher Lobsinger, Carl Kennedy vagy éppen a Trendroid duó. 2013-ban a márka újraéled, ennek első lépése ez a közös rendezvény.

 

PETAR DUNDOV (HR) /Border Booking, Music Man Records/

Először Magyarországon!

Dél-nyugati szomszédaink legmenőbb e-zenei büszkesége Petar aki különleges érzékkel képes vegyíteni a korai trance-re jellemző játékosságot a jelen klubtechnojával. Aki vesztette már el az időérzékét egy-egy szerzeményébe mélyedve az attól a perctől fogva bárhol felismeri a hangzást és a stílust. Hosszú ideje aktívan hegeszti a zenéket ám a 2012-es Ideas From The Pond című albumával végképp felkeltette a világ figyelmét és kivívta a szakma elismerését. Már az album előfutárának számító Distant Shores című, magávalragadó és lebilincselő eposzával jelezte, hogy számítani kell erre a hatásra. A klasszikus értelemben vett klubhimnuszt Sashától Sven Väth-ig sokan bombaként dobták a táncterekre egy évvel ezelőtt. Az azóta eltelt hónapokban ontja magából az EP-ket: Gregor Tresherrel közös agyeldobós Hex / Solstice, a nagyszerű utazás Triton / Lily Wasp, a mai techno és a klasszikus andalító dallamos klubzenék hibridje a Stairway / The Arch. Remixek terén is van mire büszkéne lennie, hiszen olyan klubslágerek születtek újra a keze alatt mostanában, mint az Extrawelt 'Titelheld', Spooky 'Polymorph', Matt Star & Locke 'Gaucho'.

Soundcloud: https:/​/​soundcloud.com/​petardundov
Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​dundov
Beatport: http:/​/​www.beatport.com/​#artist/​petar-dundov/​2380
Discogs: http:/​/​www.discogs.com/​artist/​Petar+Dundov

Ideas From The Pond album: https:/​/​soundcloud.com/​#musicmanrecords/​sets/​petar-dundov-ideas-from-the

kritikák angolul és magyarul:
RA review (4,5/5): http:/​/​www.residentadvisor.net/​review-view.aspx?id=10751
Juno: http:/​/​www.junodownload.com/​plus/​2012/​04/​02/​petar-dundov-ideas-from-the-pond-review/​
dj.co.hu (10/10): http:/​/​www.dj.co.hu/​szemle-petar-dundov-ideas-from-the-pond-music-man/​

 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó