Pulzar

Stayfly & Newcomers pres.  HUNTER/GAME flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Stayfly & Newcomers pres. HUNTER/GAME @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. november 17.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus House, Tech-house
Stayfly & Newcomers pres. HUNTER/GAME11.17 Stayfly & Newcomers pres. HUNTER/GAME (Diynamic,Get Physical,Hot Creations/IT)Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

Stayfly & Newcomers pres. HUNTER/GAME @ Cinema Hall, Budapest

11.17 Stayfly & Newcomers pres.
HUNTER/GAME (Diynamic,Get Physical,Hot Creations/IT)

Jegyek/Tickets (csak a helyszínen): 2000.- Huf / 7.- euro

Online Tickets:

http://www.residentadvisor.net/event.aspx?419918

Red room (Main):

HUNTER/GAME (3hrs set)

Jumpski / Chuck & Perge / Detective Kelly

Green Room : (05-08)

"Newcomers All Stars" (residents)

Hall (Blue Room):

Rizkid & Kormix / Blatti

Ritkán indul egy partysorozat akkora robajjal, mint az október 12-én Finnebassennel debütált Newcomers. Rengetegen jöttetek el, és tipegtétek végig a norvég elektronika legújabb sztárjának ütemeit. Ennek fényében úgy döntöttünk, nem is várunk sokat a folytatással. A táncos izmok elgémberedése ellen itt a következő bemutatkozónk, a Hunter/Game.

A srácok olaszok. Ez nem is akkora újdonság, ha végiggondoljuk, hogy manapság mennyi tehetséges DJ-t köszönhetünk a Csizmának. Ami viszont első hallásra kicsit furcsának tűnhet az az, hogy az egyikük Milánóban, a másikuk pedig New Yorkban üldögélt, amikor elkezdődött a közös munka. Hiába a 21. század csodákra képes!

Titkos loft partyk szervezésével kezdték a pályafutásukat. Arról csak ködös információkkal szolgálnak, hogy melyik földrészen, de ennek az információnak a megtudakolására remek alkalom lesz a Stayfly interjú. Szóval pörgették a lemezeket először a haveroknak, aztán, ahogy ez lenni szokott az ínyenc kezdeményezésekkel, kinőtték magukat. Elkezdődött a „Just this” sorozat, ami már kilépett az exkluzív légkörből – nem csorbítva a minőséget – és mindenki számára elérhetővé vált. Vélhetően egyik ilyen alkalommal keveredett oda egy olyan producer, partyszervező, aki konyított a tehetségek felismeréséhez, és máris a Diynamic 053 EP-n találták „Touch me” szerzeményüket.

A lemez tavaly év végén került az online és valós bolti polcokra, így a siker ösvényének még csak az elejét tapossák a Hunter/Game tagjai. Ez viszont azt jelenti, hogy Ti az első komoly emlékeik részévé válhattok november 17-én a Cinema Hallban. Nem kis dolog lesz ezt felemlegetni, amikor már nem lesz egy szabad dátumuk sem, és a világ legnagyobb klubjainak tánctereit táncoltatják.

Találkozunk a csoportképen!

more info:

www.facebook.com/cinemahall

www.facebook.com/cinemahall.crew

www.facebook.com/stayflyrec

www.facebook.com/newcomers


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó