Pulzar

Partyajánló

Be Massive Horizon X Eiffel tér x Daytime Open Air party

Fellépők
Dátum 2019. szeptember 15.
Stílus Electronic
Be Massive Horizon X Eiffel tér x Daytime Open Air partyKedves vendégek! A nagy érdeklődésre való tekintettel és a Citadella méretéből adódó létszámkorlát miatt az eseményt a Botellón csapatával közösen egyeztetve az Eiffel térre helyezzük át. Itt is szabadtéren tudtok bulizni, műemléki körülmények között, nagyobb hangerővel, hosszabb nyitvatartás mellett. Metha naplementés fellépése a Citadellán egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Be Massive Horizon X Eiffel tér x Daytime Open Air party

Kedves vendégek!

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a Citadella méretéből adódó létszámkorlát miatt az eseményt a Botellón csapatával közösen egyeztetve az Eiffel térre helyezzük át.
Itt is szabadtéren tudtok bulizni, műemléki körülmények között, nagyobb hangerővel, hosszabb nyitvatartás mellett. Metha naplementés fellépése a Citadellán egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Budapest egyik legpazarabb panorámájával  büszkélkedő helyszínéről, a vadi új az 1xfent  a teraszáról jelentkezünk egy naplementés szettel!

Régi vágyunk teljesül azzal, hogy a Gellérthegy tetején a Citadellán zenélhetünk,  a Szabadság szobor lábánál!

A rendezvény családbarát!

jegy/ Ticket :
Az esemény nyitott helyen lesz, ezért nem megoldható a helyszín lezárása.
Aki szívesen támogatná az eseményt, 1200 Ft-ért tud venni online vagy a helyszínen karszalagot, aminek bemutatása 10%-os kedvezményre jogosítja az étel- és italpultnál!

Szelektor:  Metha

www.facebook.com/​events/​461510064402165/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2023-08-13] Sziget City Takeover x CityMatiné
    @ Eiffel tér

    Újabb kollabbal tesszük emlékezetessè a belvárosi nyaralást; a Sziget és a Citymatiné közösködése nagy és emlékezetes múltra tekint vissza és idén végre újra durrantjuk a rakétákat. Nem elsütögetve minden színes puskaport első meglepetésként a Szigeten kívüli Sziget élményt hozzuk el nektek egy ikonikus városi szpoton.
  • [2016-06-04] BPES X Girls&Mathematics pres: SUNSET JAM
    @ Eiffel tér

    Szombaton a lemenő nap árnyékában, amikor épp narancsban tündöklik a Nyugati fölött az ég, akkor lépkedünk párat jobbra-balra mielőtt átsétálunk a csarnokba! Tökéletes és mosolygós előkészítést tervezünk a GirlsAnd Maths csapatával:
  • [2016-06-03] BPES X CityMatiné presents: TODD TERJE
    @ Eiffel tér

    A BPES és a CityMatiné szervezésében érkezik a norvég fenegyerek, dj és producer, hogy egy késő délutáni utazásra vigyen minket a Nyugati pályaudvar árnyékából. Hogy a nap teljes legyen, a skandináv house király előtt pedig Dj Sobek, Captain Knuckles és a Monolit áldoznak majd korongjaikkal.
  • [2011-12-30] Nu Disco On Ice
    @ Eiffel tér

    December 30-án jégre visz a Galactic Boogie csapata, hogy a nu disco szerelmesei egy igazi sikamlós bulival csússzanak át az év utolsó napjába.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó