Pulzar

Nu Disco On Ice flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Nu Disco On Ice @ Eiffel tér

Fellépők
Dátum 2011. december 30.
Helyszín Eiffel tér, Budapest
Stílus Electro, House, Progressive House, Nu Disco
Nu Disco On IceDecember 30-án jégre visz a Galactic Boogie csapata, hogy a nu disco szerelmesei egy igazi sikamlós bulival csússzanak át az év utolsó napjába.Eiffel tér

Nu Disco On Ice @ Eiffel tér

December 30-án jégre visz a Galactic Boogie csapata, hogy a nu disco szerelmesei egy igazi sikamlós bulival csússzanak át az év utolsó napjába.

 Ezen az éjszakán az egyre népszerűbb stílus kellemes ritmusaira és dallamaira lehet majd szét-, össze, vagy éppen megcsúszni a táncos cipőket korcsolyára cserélve, hiszen a rendhagyó rendezvény helyszíne nem más lesz, mint az Eiffel téri műjégpálya.  

A forralt bor melengeti majd a testeket, a lemezlovasok jobbnál jobb nu disco muzsikái pedig a szíveket, ezáltal a hangulatot forrósítják a téli estén. A lemezjátszók mögött Holic, Add2Basket, Dj Set és Mahagonee teljesíti be küldetését. 

Ha nem tud valaki korcsolyázni, az sem jelent akadályt, mert a pálya mellett remek alkalom adódik a beszélgetésre, ismerkedésre – vagy akár rophatjátok ott is hajnalig a táncot.


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2023-08-13] Sziget City Takeover x CityMatiné
    @ Eiffel tér

    Újabb kollabbal tesszük emlékezetessè a belvárosi nyaralást; a Sziget és a Citymatiné közösködése nagy és emlékezetes múltra tekint vissza és idén végre újra durrantjuk a rakétákat. Nem elsütögetve minden színes puskaport első meglepetésként a Szigeten kívüli Sziget élményt hozzuk el nektek egy ikonikus városi szpoton.
  • [2019-09-15] Be Massive Horizon X Eiffel tér x Daytime Open Air party
     

    Kedves vendégek! A nagy érdeklődésre való tekintettel és a Citadella méretéből adódó létszámkorlát miatt az eseményt a Botellón csapatával közösen egyeztetve az Eiffel térre helyezzük át. Itt is szabadtéren tudtok bulizni, műemléki körülmények között, nagyobb hangerővel, hosszabb nyitvatartás mellett. Metha naplementés fellépése a Citadellán egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.
  • [2016-06-04] BPES X Girls&Mathematics pres: SUNSET JAM
    @ Eiffel tér

    Szombaton a lemenő nap árnyékában, amikor épp narancsban tündöklik a Nyugati fölött az ég, akkor lépkedünk párat jobbra-balra mielőtt átsétálunk a csarnokba! Tökéletes és mosolygós előkészítést tervezünk a GirlsAnd Maths csapatával:
  • [2016-06-03] BPES X CityMatiné presents: TODD TERJE
    @ Eiffel tér

    A BPES és a CityMatiné szervezésében érkezik a norvég fenegyerek, dj és producer, hogy egy késő délutáni utazásra vigyen minket a Nyugati pályaudvar árnyékából. Hogy a nap teljes legyen, a skandináv house király előtt pedig Dj Sobek, Captain Knuckles és a Monolit áldoznak majd korongjaikkal.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó