Pulzar

Partyajánló

CityMatiné - The Urban Unity @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2023. június 10.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus House, Techno
CityMatiné - The Urban UnityA soron következő matinén távoli törzsek egyesülnek a város kellős közepén, hogy közös erővel emeljék magasba a nappali rotyogás szent ereklyéjét. Rendhagyó módon különböző rituálék főszereplőinek küldtünk ezúttal füstjeleket, hogy törzsfőinkkel egyesülve készítsék fel a fél-földalatti területet a szertartásra.Akvárium Klub

CityMatiné - The Urban Unity @ Akvárium Klub

A soron következő matinén távoli törzsek egyesülnek a város kellős közepén, hogy közös erővel emeljék magasba a nappali rotyogás szent ereklyéjét. Rendhagyó módon különböző rituálék főszereplőinek küldtünk ezúttal füstjeleket, hogy törzsfőinkkel egyesülve készítsék fel a fél-földalatti területet a szertartásra.

A Chillum Trio-nak köszönhetően kezdésként az igazi zeneszerszámok is szerepet kapnak, utánuk pedig máris indul a tűzözön; párosával érkeznek a matinépe számára ismert és új szereplők a napkorong elé, hogy elsőként áldozhassanak az ereklye előtt. A világosban menetelés tapasztalt sápadtarcúit (Adis Is Ok & Tolo) a pirospozsgás és a hosszúbajszú (Sobek & Vedat Akdag) négykezese követi, előkészítve a terepet a mindig füstölgő és csendestársa (Captain Knuckles & Addek) számára, akiket pedig a mosolygós és a settenkedő (Sabani & Switch Nollie) kuttyogása követ majd zárásként.

Lineup:
-Chillum Trio LIVE (Budabeats)
-Adis Is OK (SANTSAT) b2b Tolo (Lavalava)
-Sobek (Citymatiné) b2b Vedat Akdag (Kattarzis)
-Captain Knuckles (Citymatiné) b2b Addek (Memphis)
-Sabani (Citymatiné) b2b Switch Nollie (mhmm)

www.facebook.com/​events/​1399265597594857/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó