Pulzar

Partyajánló

CityMatiné - A Nagy Káli Kikapcs

Fellépők
Dátum 2023. július 22.
Stílus House
CityMatiné - A Nagy Káli KikapcsRégen minden sokkal jobb volt - tartja a híres mondás, de brit tudósok már bebizonyították, hogy csupán a múltban szerzett jó élményekhez való ragaszkodás tart minket a nosztalgiavonaton és igazából most is minden elég frankó. Ennek ellenére mi hiszünk az időutazásban és szárnyas csikóink segítségével egy olyan matiné korszakba repülünk veletek, amire többen utaltatok már, és persze mi is imádtuk.

CityMatiné - A Nagy Káli Kikapcs

Régen minden sokkal jobb volt - tartja a híres mondás, de brit tudósok már bebizonyították, hogy csupán a múltban szerzett jó élményekhez való ragaszkodás tart minket a nosztalgiavonaton és igazából most is minden elég frankó. Ennek ellenére mi hiszünk az időutazásban és szárnyas csikóink segítségével egy olyan matiné korszakba repülünk veletek, amire többen utaltatok már, és persze mi is imádtuk.

Vissza a természethez és vissza a gyökerekhez; a Citymatinè most kiköltözik a városból egy fülledt éjszakába nyúló misztikus-menetre a Balaton Felvidéken, ahol a rezidens vibe varázslók - Captain Knuckles, Sabani, Sobek - mellett Subotage is felpattan a Pegazus hátára, és a magasból így ő is tiszteletét teszi a nagy nappali rotyogtatás szent kelyhénél velünk.

 

A behopp is ultra kedvezményes, 2000 Ft.-os áron pörög majd, hogy minden matiné és matibá velünk tartson a Káli medencébe egy kis (nagy) kikapcsra.

 

Lineup:

-Captain Knuckles

-Sabani

-Sobek

-Subotage

 

Behopp:

https://cooltix.hu/event/64a3fbbbcd2c17d0804dd1ad

www.facebook.com/​events/​1350662242475325

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó