Pulzar

Partyajánlók

2023. július

2023. július

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2023-07-07] Friday w/ L-Side
    @ A38

    L-Side a sokak által istenített brazil dnb hangzás újiskolás képviselője, akit egyaránt támogat a “keresztapa” DJ Marky és a brazilokat elsőként felkaroló V Recordings. Szóval aki szereti a táncos rollereket, kíváncsi a legújabb V Rec. dubokra vagy csak egy jót szeretne bulizni, az ne hagyja ki ezt a péntek délutánt.
    Bővebben
  • [2023-07-07] HØT SPØT Dubstep Special
    @ A38

    HØT SPØT Dubstep Special w/ WOOLI (USA) - A38 Tetőterasz (Roof Stage) - július 7. - OPENAIR
    Bővebben
  • [2023-07-08] Prime FM pres. Sebastian Busto
    @ Akvárium Klub

    Prime FM presents:
    SEBASTIAN BUSTO (Arg)
    - extended set -
    Bővebben
  • [2023-07-08] Cruisin w/ ÂME live 0708
    @ Európa Hajó

    Vannak jó zenék, vannak rossz zenék, és vannak azok a mesterművek, amikre még évtizedek múltján is emlékezni fogunk! Âme (Live) produkciója pont ilyen. Remek érzékkel párosít különböző stílusokat, a deep house és a techno múltjából, jelenéből és jövőjéből táplálkozva. Ha valami egészen különleges zenei utazásra vágysz, akkor július 8-án a Cruisin fedélzetén a helyed
    Bővebben
  • [2023-07-08] Truesounds Music x Cruisin
    @ Turbina Kulturális Központ

    A Cruisin w/ ÂME live buli a Turbinában folytatódik a Truesounds Music kollektívával! Reggelig nem lesz megállás!
    Bővebben
  • [2023-07-13] Bánkitó Fesztivál 2023
    @ Bánki tó

    Mindannyian érezzük, hogy itt a változás. De tényleg. Nézz körül – itt valami teljesen más irányba megy, mint egy pár éve gondoltuk.

    Most a legjobb, ha figyelünk, megpróbáljuk megérteni, hogy mi zajlik körülöttünk. Tanulunk, és feldolgozzuk az információkat. Rájövünk, hogy min kell változtatnunk egyénileg, és mit tudunk tenni közösen. Szerintünk a jövő kulcsa az adaptáció. Mi nem állunk ellen a változásnak, hanem a Bánki-tó partján uraljuk azt zenészek, képzőművészek, színházi társulatok és civil szervezetek segítségével. Ott tali!
    Bővebben
  • [2023-07-13] Katlan Festival 2023
     

    Katlan festival is back in 2023!
    Bővebben
  • [2023-07-14] Bladerunnaz pres. Flowidus, Justin Hawkes
    @ A38

    Júliusi két vendégünk a világ két végéről érkezik Budapestre. Flowidus Ausztráliából, míg Justin Hawkes az Egyesült Államokból tart hozzánk sokak kívánságát teljesítve ezzel. Míg előbbi az Elevate, utóbbi a Monstercat kiadónál szerzett hírnevet energikus, tánctérre szánt zenéivel, így ez az este igazi csemegének ígérkezik azok számára, akik szeretnének egy óriásit bulizni.
    Bővebben
  • [2023-07-14] Deepfields Open Air
    @ Dürer Kert

    A tavalyi open air buli után nem kérdés, hogy újra birtokba vesszük a Dürer Kert megújult szabadtéri színpadát. Az este folyamán két nem megszokott back-to-back szettel készülünk. A bulit Li és Forsek fogja kezdeni, és egy eddig nem hallott b2b zárja Baco és Beta páros személyében. A buli egész este INGYENES!
    Bővebben
  • [2023-07-14] TAEC invites Mariposas Production
    @ AETHER

    Mariposas Production, founded in 2010, has been an active player and shaper of the electronic music scene in Debrecen for many years.
    Bővebben
  • [2023-07-15] 20 Years Of Funky Techno
    @ A38

    Megszületett egy régóta vágyott terv, hogy egy buliban csak és kizárólag a technonak a dögös, groovy, seggrázós, karneváli, dizsis, vokálos, irgalmatlan földbe döngölő basszusos műfaja szóljon.
    Bővebben
  • [2023-07-15] Sunburst x Technokunst
    @ A38

    Bár Dork nem szereti, ha a szülinapjának hívjuk, mégis a Júliusi eseményünk minden évben róla szól.
    15-én egész délután a klasszikus Dork és Isu felállás a tetőteraszon, míg az orrteraszon Crimson mellé mindkét lányunk odaáll, hogy a Sunburst hangulat kerek legyen. Találkozzunk ezen a szombaton is!
    Bővebben
  • [2023-07-20] ELECTRIC FORTRESS 2023 Open Air Festival
    @ Monostori Erőd

    ELECTRIC FORTRESS 2023 Open Air Festival
    Monostori Erőd - Komárom, Duna part 1.
    3 NAP az Erődben! / 3 DAYS at the Fortress!
    Bővebben
  • [2023-07-20] Bass Paradise 2023
    @ Barba Negra

    Szeretnénk bemutatni eddigi legnagyobb projektünket, amely a BASS PARADISE 2023, vagyis egy felejthetetlen fesztivál élmény, a nyár kellős közepén Budapesten.
    3 nap a basszus paradicsomában Magyarországon debütáló és visszatérő nemzetközi fellépőkkel, és a hazai basszus szcéna krémjével, akik mellett rengeteg extrával várunk majd Benneteket a vadiúj Barba Negrában. Minden nap délután 16:00-tól este 22:00-ig ezt követően pedig AFTER party reggel 06:00-ig!
    Bővebben
  • [2023-07-22] Cruisin w/ JIMI JULES 0722 pwrd Roar
    @ Európa Hajó

    Jimi Jules már több, mint 20 éve kötelezte el magát a klubkultúra irányába. A zenéhez való különleges kötődését és multidiszciplináris nézetét a zürichi egyetem zenei szakán megszerzett mesterdiplomájának köszönheti. Legyen szó karibi vudu varázslók törzséről, vagy svájci farmerekről, bármi inspirálólag hat a zenei munkássága. Jimi Jules küldetésként tekint a zenei határok feszegetésére. Hiszi azt, hogy a művészet bármely ága szoros kölcsönhatásban áll egymásban, a látványelem és a hangzás tökéletesen kiegészítheti egymást. Jimi Jules egy személyben mentor, újító és tanuló a klubkultúra egészére vetítve és azon túl is.
    Bővebben
  • [2023-07-22] CityMatiné - A Nagy Káli Kikapcs
     

    Régen minden sokkal jobb volt - tartja a híres mondás, de brit tudósok már bebizonyították, hogy csupán a múltban szerzett jó élményekhez való ragaszkodás tart minket a nosztalgiavonaton és igazából most is minden elég frankó. Ennek ellenére mi hiszünk az időutazásban és szárnyas csikóink segítségével egy olyan matiné korszakba repülünk veletek, amire többen utaltatok már, és persze mi is imádtuk.
    Bővebben
  • [2023-07-29] Aether pres. Magda
    @ AETHER

    Aether pres. Magda, Zvezda Beta, Monolit
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó