Pulzar

Partyajánló

Bánkitó Fesztivál 2023 @ Bánki tó

Dátum 2023. július 13. – 2023. július 16.
Helyszín Bánki tó
Stílus ismeretlen
Bánkitó Fesztivál 2023Mindannyian érezzük, hogy itt a változás. De tényleg. Nézz körül – itt valami teljesen más irányba megy, mint egy pár éve gondoltuk. Most a legjobb, ha figyelünk, megpróbáljuk megérteni, hogy mi zajlik körülöttünk. Tanulunk, és feldolgozzuk az információkat. Rájövünk, hogy min kell változtatnunk egyénileg, és mit tudunk tenni közösen. Szerintünk a jövő kulcsa az adaptáció. Mi nem állunk ellen a változásnak, hanem a Bánki-tó partján uraljuk azt zenészek, képzőművészek, színházi társulatok és civil szervezetek segítségével. Ott tali!Bánki tó

Bánkitó Fesztivál 2023 @ Bánki tó

Mindannyian érezzük, hogy itt a változás. De tényleg. Nézz körül – itt valami teljesen más irányba megy, mint egy pár éve gondoltuk.

Most a legjobb, ha figyelünk, megpróbáljuk megérteni, hogy mi zajlik körülöttünk. Tanulunk, és feldolgozzuk az információkat. Rájövünk, hogy min kell változtatnunk egyénileg, és mit tudunk tenni közösen. Szerintünk a jövő kulcsa az adaptáció. Mi nem állunk ellen a változásnak, hanem a Bánki-tó partján uraljuk azt zenészek, képzőművészek, színházi társulatok és civil szervezetek segítségével. Ott tali!

JEGYEK: http://bit.ly/3XxNxW8

Teljes program, infók: bankitofesztival.hu/

www.facebook.com/​events/​1109126483091886

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó