Pulzar

Partyajánló

20 Years Of Funky Techno @ A38

Fellépők
Dátum 2023. július 15.
Helyszín A38
Stílus Techno
20 Years Of Funky TechnoMegszületett egy régóta vágyott terv, hogy egy buliban csak és kizárólag a technonak a dögös, groovy, seggrázós, karneváli, dizsis, vokálos, irgalmatlan földbe döngölő basszusos műfaja szóljon.A38

20 Years Of Funky Techno @ A38

Megszületett egy régóta vágyott terv, hogy egy buliban csak és kizárólag a technonak a dögös, groovy, seggrázós, karneváli, dizsis, vokálos, irgalmatlan földbe döngölő basszusos műfaja szóljon.

Ha csak egy évben egy buli akkor ez az lesz. Ebben a stílusban a mai napig brutál zenék jönnek folyamatosan és ezt végig 6 órán keresztül fogjuk nagy hangerőn élvezni. Valahol egy nagy tisztelgés lesz mindenki iránt aki ennek a mai napig elkötelezett híve, legyen az producer, dj, vagy partyarc.

 

Olyan nevek tették le anno ennek az alapköveit mint Ben Sims, Marco Carola, Samuel L Session, Oliver Ho, Gaetano Parisio, Jeff Mills, Rino Cerrone és még lehetne sorolni őket. És persze ehhez kellett egy DJ is aki ezt a vonalat a kezdetektől nyomta és terjesztette világ szinten. Neve Carl Cox.

 

Közben Vic-el közös zenénk a Ma Macoosa, That's What We Call Phunky, Breakin Rio pont 20 éve készült. Így össze is ált, hogy ez a buli egy 20 évet összefoglaló ünnep legyen “20 Years Of Funky Techno” néven. Nagyon fontos hogy EZ nem klasszik buli lesz! Hisz tiszteletlenség lenne a mai napig ebben a stílusban alkotokkal szemben.

 

A fellépőkről is pár szót. Máté és Dávid (LavaLava brothers) kapta a bemelegítő szerepet. Személyes kedvencek ők mert a housenak azt a fajta seggrázós funkos vonalát viszik, ami tökéletes lesz felvezetni ezt a bulit. Utánuk következik Demmyboy aki a pár évvel ezelötti DJ versenyt is megnyerte a mix tudásával és stílusával. Ő is maximális elkötelezett híve a műfajnak.

 

És amit én is nagyon várok az Daniel D. aka Dubniczky Dániel játéka. Anno sok zenéjét kiadtuk az Egoist records on. Egy zeneileg nagyon tehetséges és yo ízléssel megáldott srác aki DJ ként is bitang seggrázós dolgokat pakol. Főleg amikor előveszi a Diszkó alapú Technokat.

 

A végén zárásig velem tudtok majd egy húron pendülni. Jó nehéz lesz összesűríteni azt a rengeteg brutál zenét ami kijött a 20 év alatt, de ha kell gyorsan mixelünk hogy minél többet halljunk ezekből. Az A38 nak kifejezetten örülök hogy megcsinálja ezt a bulit nekünk. Hálás köszönet nekik is érte. A helyszín is szuper jó lesz. Szabadég, Duna, hajó, nyár, mosolygás.

 

Jegyek: https://www.a38.hu/hu/program/dj-budai-hu

 

Limitált jegyek: 3.000 Ft

Elővételes jegyek: 3.500 Ft

Jegyár aznap éjfél-ig: 3.500 Ft

Jegyár aznap éjfél-után: 4.000 Ft

www.facebook.com/​events/​232424199442489

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó