Pulzar

Művész

Falcao

Falcao

soundcloud.com/​falcao

Aktuális partyajánlók

 • [2019-11-16] LavaLava ▩ Jasper James
   

  ▩ Megyünk tovább, ezúttal a 'kevesebb néha több' elv mentén. Kevesebb szereplő, hosszabb szettek, rezidensek a házban. Jasper épp a londoni Phonox-é volt éveken keresztül: mesteri 6 órás szetteket tolt heti rendszerességgel. Jasper James vérbeli 'DJ dj'.

Archív partyajánlók

 • [2019-11-08] 3 Years Of After Dark
   

  Kedves Barátaink, 3 éve elkezdődött pezsgő városunk kalandos éjszakájában egy utazás, amit lokálpatrióta tehetségek kalauzolásával, és rendezvényről rendezvényre terebéjesedő prominens közösség elszántságával tartunk folyamatos mozgásban.
 • [2019-10-31] LavaLava Special w/ Juan Atkins (Detroit, US)
   

  The originator of techno is coming to town!
 • [2019-10-18] LavaLava ▩ HAAi
   

  A múlt heti fergeteges szezonnyitó után már érkezik is az októberi folytatás!
 • [2019-09-14] LavaLava Season Opening ▩ Sally C
   

  Vissza a klubba! ▩ Alig várjuk, hogy 3 hónap aktív vakáció után berúghassuk végre kedvenc kis klubunk ajtaját. Komoly női erőfölény várható az indoor szezonban, Sallyvel kezdünk.
 • [2019-08-24] After Dark
   

  We believe in the power of music, which is connecting all of us together! The music doesn't care about our race, skin, sexual identity, or nationality. The music is just music and all we have to do is to enjoy it together!
 • [2019-08-09] LavaLava w/ Youandewan, Asa 808
   

  Ismét 12 órás folyóparti menet ~ az utolsó nyári pure LavaLava buli.
 • [2019-08-03] Jolan Project: Sunset
   

  Jolan Projecttel a parton nézzük, ahogy lemegy a nap, de mielőtt végleg eltűnne a horizonton, topogunk egyet a homokban. Velünk búcsúztatja a napot Toro Lomo, Tatlin, Falcao (LavaLava) és Vedat Akdağ.
 • [2019-07-25] Alkotótábor 16.
   

  Alkotótábor 16. Camp for finest music lovers
 • [2019-07-19] CityMatiné - Vakáció
  @ Fonyód

  ÁCIÓ! KÁCIÓ! AKÁCIÓ!........ VAKÁCIÓ! A 2012 áprilisában született kis matiné először megtanult lépegetni, később járni, néha repült is, lassan felnőtt.
 • [2019-06-01] Kamaraerdő Open Air
  @ Kamaraerdei Ifjúsági Park

  A Frankhegy, a Katlan és a Hármashatár-hegy bulik emlékének adózó – lassan 15 éves - Open Air sorozat ismét Palotai Zsolt születésnapjával indítja a szezont Kamaraerdőben, 4 helyszínen 30 dj-vel. Az audio- vizuális minifesztivál idén a Hi!Fly (Cruisin) és a LavaLava lemezlovasaival egészül ki.
 • [2019-05-24] LavaLava Season Closing ▩ The Analogue Cops
   

  Fantasztikus klubszezon volt az idei is – és valószínűleg az eddigi legerősebb a LavaLava történetében. Végtelenül hálásak vagyunk a folyamatos supportért és figyelemért. 12 LavaLava rendezvényen hatalmasakat roptunk veletek és velük: Matt Karmil, Ian Pooley, Point G, Demuja, Dekmantel Soundsystem, Special Request, Kevin Saunderson, Krystal Klear, Cinthie, Denis Sulta, Rework, ItaloJohnson, Kornél Kovács. Május 24-én méltóképpen zárjuk az indoor időszakot.
 • [2019-05-11] Detroit In Effect ~ LavaLava
   

  Elűzzük a rossz időt szombatra: az 1994 óta aktív Detroit In Effect játszik a vén Duna partján. Groovy electrók Michigan kultikus figurájától és groovy körítés a LavaLava triótól.
 • [2019-04-13] LavaLava ▩ ItaloJohnson
   

  Hosszú évek óta dolgoztunk ezen a bookingon, végre révbe értünk!
 • [2019-04-05] LavaLava x Cruisin: Denis Sulta
   

  A tavaly februári Lärm-es első Sulta bulin már érezhető volt, hogy valami elkezdődött és a nyári A38-as happeningen egyértelművé vált, hogy tökéletesen működik a kémia Denis és a műértő közönség között. A LavaLava meghívására április 5-én ismét Budapestre érkezik a tejfelszőke glasgow-i és ezúttal a Cruisin-nal karöltve teszi még magasabbra a lécet! Készüljetek kettő teremre és a főváros lenyűgöző fényeire!
 • [2019-02-09] LavaLava ▩ Krystal Klear
   

  ▩ LÄRM ▩ LavaLava ▩ Krystal Klear ▩
 • [2019-01-25] 11 Years of LavaLava
   

  ▩ LÄRM ▩ 11 Years of LavaLava ▩ Kevin Saunderson ▩
 • [2019-01-05] Sobekin w/ The Drifter
   

  The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe. Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated ethnic-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
 • [2018-12-30] LavaLava Előszilvi ▩ Special Request
   

  Special Request is the new rugged alias for house and techno stalwart Paul Woolford. Inspired by the unruly conventions of UK pirate radio stations, the new project captures the raw energy and diversity of the illegal airwaves that have been an immeasurable influence on the artist over the years. The Leeds based producer is usually known for his techno-based material and has become affiliated with Carl Craig's Planet E label in Detroit and recently Scuba's Hotflush imprint. However, this new moniker and imprint, also titled Special Request, serves as a channel for a much more rough round the edges sound, fusing the energy of the hardcore and jungle wonder years with modern production techniques and a seriously heavy aesthetic. As the producer put it himself Special Request is "the ruffage, the rowdy younger brother" of his previous Paul Woolford output.
 • [2018-11-10] LavaLava ▩ Point G
   

  Salut! POINT G vagyok Párizsból, de úgy is ismerhetsz, mint DJ Gregory. A kilencvenes években csúsztam rá a house-ra (igen, az volt az első aranykor nálunk: Versatile, I:Cube, Daft Punk, etc.), de azóta elég sok minden történt: körbe DJ-ztem a világot és indítottam egy alteregót a szikárabb cuccaimnak – rövidesen ezzel érkezem hozzátok, au revoir!
 • [2018-10-12] Analogue Soul By Ramin Sayyah/ Season Opening
   

  Let the Analogue show begin with more machines and sounds...
 • [2018-10-06] LavaLava Season Opening ▩ Ian Pooley
   

  Baaaang, berlini legendával nyitjuk a várva várt Lärmes szezont!
 • [2018-09-15] LavaLava w/ Kornél Kovács & Matt Karmil
   

  Kornél azon kedvenceink közé tartozik, aki mindig tud újat mutatni, mindig örömmel tér vissza hozzánk, mi pedig mindig olyan örömmel látjuk, mintha először érkezne hozzánk. Ezúttal stúdiópartnerét, a brit Matt Karmilt hozza magával, aki többek közt a Talaboman (Axel Boman & John Talabot) album végső simításaiért is felel, nem mellesleg Kornél egyik kedvenc DJ-je. Az éjszaka folyamán a srácok külön-külön is szóhoz jutnak, de az összesen (minimum) ötórás set time-jukba valószínűleg egy jókora freestyle back-to-back jam is belefér majd.
 • [2018-09-08] NEU Pres.: JOSS MOOG
  @ LÄRM

  Az elmúlt évben a NEU koncepciója egyszerű volt: elengedtük az óriási promókat és a sallang helyett a zenére helyeztük a hangsúlyt, ami lassan, de biztosan beérett és eljutottunk az első nemzetközi bookinghoz.
 • [2018-08-17] LavaLava Summer Jam
   

  A LavaLava x A38 idei nyári szezonjának utolsó állomása. Utolsó szellős ringatózási lehetőség a tetőteraszon, mielőtt még nekivágunk az indoor szezonnak.
 • [2018-07-20] LÄRM ▩ ▩ NEU Meetup #1
  @ LÄRM

  Zenei disputa hasonszőrű barátainkkal. Elindítjuk meetup sorozatunkat, elsőként a LavaLava csapattal igyekszünk zenei konszenzusra jutni ami nem lesz nehéz, tekintve, hogy bőven akad átfedés a lemeztáskák tartalma között. Lényeg a groove!
 • [2018-07-14] LavaLava & Friends / Tolo30
   

  Ismét összetrombitáljuk a cimborákat – ezúttal külföldi fellépő nélkül, de annál emelkedettebb hangulatban egy meglepő meglepetésvendéggel búcsúztatjuk Tolo ifjú éveit – az A38 tetőteraszán (ha törik, ha szakad, ha árad).
 • [2018-06-23] LavaLava Summer Jam w/ Denis Sulta
   

  Örömmel jelentjük be, hogy megtaláltuk nyári rezidenciánk helyszínét az A38 tetőteraszán. Havi egy alkalommal egészen szeptemberig az Artemovszk 38 állóhajó esőtől védett, mégis szellős tetőteraszáról fogunk jelentkezni. A téli lärmes Sulta bulin többen rekedtetek kint, mint ahányan bejutottatok. Ez a tény már maga is elég indok lehetne az ismétlésre, viszont akik bent voltak, azok valószínűleg a LavaLava 10 éves történetének egyik legjobb hangulatú buliján vettek részt, ami megállíthatatlanul újrázásért kiált.
 • [2018-04-28] LavaLava ▩ ▩ Midland
   

  ▩ LÄRM ▩ LavaLava ▩ ▩ Midland ▩
 • [2018-03-15] After Dark - Raveolution Day
  @ Esetleg Bisztró

  170 years after the Hungarian Revolution, freedom and love are still words that connect us, and these two words are the main principles of After Dark. Let’s make our own, musical revolution in front of the Statue of Liberty, next to the wonderful Danube, let our artists play revolutionary music, let’s dance through the night and watch the sunrise together!

Kapcsolódó cikkek

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Electro

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó