Pulzar

Partyajánló

LavaLava Club Season Opening

Fellépők
Dátum 2021. szeptember 10.
Stílus House
LavaLava Club Season OpeningMiről szól ez az este? A hideg idő beálltával belökjük a klubszezont. Az elmúlt években szinte minden bulinkon külföldi/hazai főhősöknek vagy ifjú tehetségeknek engedtük át a főidőt. Tisztességgel megágyaztunk nekik vagy levezettünk utánuk, de igazán mélyen, kompromisszummentesen kibontakozni ritkán tudtunk. Egy este erejéig ezen szeretnénk most változtatni. Nyitástól zárásig rezidenseink a pultban, 3-3 óra szettidővel. Rengeteg új saját zene várja már a tesztelést, mi pedig az alkalmat erre. Ez egy olyan este lesz, amin nem külföldi fellépők óhajait lessük, így még több időnk lesz a kapcsolatteremtésre a közönséggel a dj pulton innen és túl. Várunk titeket szeretettel, tartsatok velünk!

LavaLava Club Season Opening

Miről szól ez az este?
A hideg idő beálltával belökjük a klubszezont. Az elmúlt években szinte minden bulinkon külföldi/hazai főhősöknek vagy ifjú tehetségeknek engedtük át a főidőt. Tisztességgel megágyaztunk nekik vagy levezettünk utánuk, de igazán mélyen, kompromisszummentesen kibontakozni ritkán tudtunk. Egy este erejéig ezen szeretnénk most változtatni. Nyitástól zárásig rezidenseink a pultban, 3-3 óra szettidővel. Rengeteg új saját zene várja már a tesztelést, mi pedig az alkalmat erre. Ez egy olyan este lesz, amin nem külföldi fellépők óhajait lessük, így még több időnk lesz a kapcsolatteremtésre a közönséggel a dj pulton innen és túl. Várunk titeket szeretettel, tartsatok velünk!

Line-up?

Tolo (LavaLava) – 3 hours set

Falcao (LavaLava) – 3 hours set

 

 Éves LavaLava bérlet + fullos merch csomag?

Igen, az eseményre going-ot nyomó látogatók között kisorsolunk egy két főre szóló éves bérletet, amivel az előttünk álló klubszezon összes LavaLava bulijára a vendégünk vagy, (lesz itt Lärm, A38 és még sok minden más), ezen felül pedig felöltöztetünk Don’t Forget To Go Home cuccokba.

 

Belépő?

23:30 előtti érkezéssel vendégünk vagy az estére

23:30 után 1500 Ft

www.facebook.com/​events/​548337496364136/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó