Pulzar

Partyajánló

Sobekin w/ Inigo Vontier @ AETHER

Fellépők
Dátum 2022. június 25.
Helyszín AETHER
Stílus House, Electronic
Sobekin w/ Inigo VontierSobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált house hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.AETHER

Sobekin w/ Inigo Vontier @ AETHER

Sobekin – Világosság az éjszakában

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált house hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

A focista karriert nyúlós beatek készítésére és hajnali dj szettekre cserélő mexikói mágus az elmúlt évek egyik legérdekesebb előadója a house/techno/trance szcénában. A mindig extravagáns szettekben pompázó Inigo sok berlini wannabe előadóval ellentétben tényleg totál őrült és szabad szellem, aki ügyesen lebeg a nagy kiadók és a kisebb, szakspecialista labelek között meghatározhatatlan stílusú megjelenéseivel. A néhol harsány, máskor mélyebb Vontier cuccok közös vonása a pszichedelikus-savas-kuttyogó hangzás szentháromsága, rengeteg meglepetéssel és egyedi ötlettel fűszerezve. Természetesen a studio munka mellett a dj produkció is emlékezetes; hi-energy tánctér bombák megállás nélkül stílustól és tempótól függetlenül, bármeddig. Leegyszerűsítve a kérdést van egy mondásunk MULYA-val amikor átpergetjük Inigo sztorijait; csak jó trekk van.

 

Az est másik vendége ezúttal Vedat és ez nem véletlen; ő volt először az, aki bemutatta a hazai közönségnek néhány évvel ezelőtt a Vontier jelenséget.

 

Inigo Vontier (Calypso Cult, Optimo, Correspondant)

Sobek (Duro, Complaint Kulture)

Vedat Akdag (Suck My Moustache)

 

Entry:

Before 24:00 - 2000HUF / 7EUR

After 24:00 - 3000HUF / 10EUR

www.facebook.com/​events/​693113498445871/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó