Pulzar

Partyajánló

Home Boat Party @ Zsófia rendezvényhajó

Fellépők
Dátum 2020. július 25.
Helyszín Zsófia rendezvényhajó
Stílus House
Home Boat PartyTi mondtátok: Hogy mit jelentett a Home számunkra...a zenei fellegvárat. Azt a helyet, ahová szinte képtelenség volt úgy elmenni, hogy ne pozitív szájízzel jöjj haza, ha nem a nagyteremben okoztak zenei orgazmust, akkor a kisteremben kaptad meg azt, ami Neked "járt".Zsófia rendezvényhajó

Home Boat Party @ Zsófia rendezvényhajó

Ti mondtátok:
Hogy mit jelentett a Home számunkra...a zenei fellegvárat. Azt a helyet, ahová szinte képtelenség volt úgy elmenni, hogy ne pozitív szájízzel jöjj haza, ha nem a nagyteremben okoztak zenei orgazmust, akkor a kisteremben kaptad meg azt, ami Neked "járt".

Mind belsőépítészetileg, mind hangosításilag (sosem fogom tudni kiverni a fejemből a TurboSound brutálisan mély, illetve az idegtépő magas hangjait), mind...mind minden szempontól, szerény véleményem szerint a Home Club Budapest volt az a klub, amely feltette olyan magasra a mércét, amelyet egy jó ideig nem tudnak majd csak megközelíteni sem. A partyarcok és a fellépők is a stílus krémjéből kerültek ki. Lehetséges, hogy néha borsos volt a belépő, de ezzel legalább biztosították azt, hogy olyan emberek kerültek oda péntek-szombat esténként, akiknek ott a helyük. Akik tudják, értik ezt a zenét, nem divatból járnak ilyen helyekre. Vagyis sajnos csak jártak. A "Homeosok".

 

Hajókázással egybekötött progressive house megemlékezés a kultikus Home klubról.

 

Dj-s:

Chriss Ronson

Kühl

Pöli

Warm up: Flash

 

Boarding/ Beszállás: 17.30

End: 23.00

Belépőjegyek elérhetőek a Oneticket rendszerében!

Earlybird: 5.000 Ft Elfogyott/ Sold out

Elővételes: 6.000 Ft

Kombinált: 7.000 Ft

VIP: 10.000 Ft

A VIP jegy lehetőséget tartalmaz ingyenes asztalfoglaláshoz, illetve ital csomag megrendeléshez. A VIP terület és asztal a hajó belsejében, légkondicionált körülmények között található.

A Kombinált belépő a hajóra és az azt követő afterra is érvényes, amely CAT Budapest klubban kerül megrendezésre 23.00 kezdettel.

www.facebook.com/​events/​728421284614178/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó