Pulzar

Partyajánló

Be Massive Boat Party 2020

Fellépők
Továbbá még: Avika, Blas, Robert Makai
Dátum 2020. július 12.
Stílus Electronic
Be Massive Boat Party 20204 év után, dunai naplementéből a főváros fényébe tér vissza a Be Massive hajós bulija. A könnyű esti program még azoknak is jól jöhet, akik nem szeretnek éjszakázni.

Be Massive Boat Party 2020

4 év után, dunai naplementéből a főváros fényébe tér vissza a Be Massive hajós bulija.

A könnyű esti program még azoknak is jól jöhet, akik nem szeretnek éjszakázni.

Ha Budapest, akkor Duna, ha pedig Duna, akkor naplemente és pazar városi fények. A kilencvenes évek végén még nem is gondolhattuk, hogy néhány évvel később mindezt egy hajón az elektronikus zenével is összeköthetjük, de ma már így is megélhetjük kedvenc zenéinket, mondjuk egy naplementés hajós bulin.

A Be Massive csapat is oda volt a hajós bulikért, de a jól sikerült bulik után valahogy elrepült pár olyan év, amikor nem került sor masszív hajós bulira, de 2020 ezt most megváltoztatja!

Július 12-én, egy kellemes vasárnap délután visszatér a Be Massive Baot Party, hogy egy napfényes hétvégét tökéletesen lezárjon és a hangulathoz illő elektronikus zenével fűszerezze meg a kora esténket.

A Március 15. térről induló Zsófia rendezvényhajó már 17:30-kor kifut a Dunára, hogy egészen a naplementébe vezessen minket Metha-val és csapatával, akik közül most Avika, Blas és Robert Makai áll a pultba. A 4 órás program akkor ér véget, amikor már a nap fényei eltűntek és mindent beragyognak Budapest fényei, miközben a tökéletes hangzást a VOID Acoustics Hungary biztosítja!

Mindehhez jó hír, hogy ugyebár már táncolhatunk nyilvánosan, így a délutánból az estébe vezető sétahajózást néhány tánclépésünkkel is kiegészíthetjük, melyhez itt csatlakozhatunk.

Remek programnak ígérkezik a hét zárásához, melyre a limitált létszám miatt érdemes mielőbb megváltanunk a jegyünket online.

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó