Pulzar

Partyajánló

Connaisseur Daytime Boat Party @ Zsófia rendezvényhajó

Fellépők
Dátum 2016. július 30.
Helyszín Zsófia rendezvényhajó
Stílus House, Techno
Connaisseur Daytime Boat PartyNem gyakran adódik olyan alkalom, hogy egy élvonalbeli német kiadó mint a Connaisseur Recordings óriáspartit szervezzen a Dunára, méghozzá három, szintén élvonalbeli magyar szervezőcsapat közreműködésével. A többek között Peter Pardeiket, az Of Norwayt és Lehart is soraiban tudó német kiadó július 30-ra a Duna egyik legszebb partihelyszíneként elhíresült Zsófia Rendezvényhajót nevezi ki budapesti főhadiszállásaként, ahol a labelt a nemzetközi vizeken egyre feljebb törő, és hazánkban nem kis népszerűségnek örvendő olasz titán, Musumeci képviseli, a kiadót alapító Alex Flitsch-el karöltve.Zsófia rendezvényhajó

Connaisseur Daytime Boat Party @ Zsófia rendezvényhajó

Nem gyakran adódik olyan alkalom, hogy egy élvonalbeli német kiadó mint a Connaisseur Recordings óriáspartit szervezzen a Dunára, méghozzá három, szintén élvonalbeli magyar szervezőcsapat közreműködésével. A többek között Peter Pardeiket, az Of Norwayt és Lehart is soraiban tudó német kiadó július 30-ra a Duna egyik legszebb partihelyszíneként elhíresült Zsófia Rendezvényhajót nevezi ki budapesti főhadiszállásaként, ahol a labelt a nemzetközi vizeken egyre feljebb törő, és hazánkban nem kis népszerűségnek örvendő olasz titán, Musumeci képviseli, a kiadót alapító Alex Flitsch-el karöltve.

Magyar házigazdáikat sem kell bemutatni senkinek – Poli a Made Inn színeiben érkezik, Metha a Be Massive világát hozza majd, Alive pedig a StayFly rendezvényeiről lehet ismerős.

A Zsófia Hajó napfényes időben a tágas teraszon, eső esetén pedig a beltérben ad helyet a rendezvénynek, amely különleges hangtechnikán fog megszólalni, bármelyik helyszínről is legyen szó, a zenei felhozatal pedig a melodikus, mély és dallamos house, valamint a techno legújabb irányzatai között hullámzik majd.

Aki pedig este kilenc után a fedélzetet elhagyván még hullámozna egy kicsivel tovább is, azt a Corvin Roomba várjuk egy reggelg tartó afterpartyra, ahová várhatólag egy-két különleges vendég is érkezik majd, hogy folytassa, amit nap közben elkezdett!

Gyertek, hajózzatok velünk, a Connaisseur Recordingsszal, a Made Innel és a BE Massive-val, kihagyhatatlan buli lesz!

15:00-16:00 beszállás a Petőfi téren

16:00 indulás

21:00 kikötés a Petőfi téren

23:00-05:00 Afterparty / folytatás a Corvin Roomban, meglepetésvendégekkel

Jegyek már kaphatók!

Online: https://oneticket.hu/connaisseur-daytime-boat-cruise-23

Offline: hamarosan

Elővétel I.: 3000 Ft

Elővétel II.: 4000 Ft

Elővétel III.: 5000 Ft

www.facebook.com/​events/​509559812562582/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó