Pulzar

Partyajánló

Made INN pres. Freak_n_Chic @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. február 14.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus House, Progressive House
Made INN pres. Freak_n_ChicEgy jó kis Valentin-napi zenei pajzánkodásra vár a Made Inn csapat február 14-én a Dokk Clubba!Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

Made INN pres. Freak_n_Chic @ Dokk, Budapest

Egy jó kis Valentin-napi zenei pajzánkodásra vár a Made Inn csapat február 14-én a Dokk Clubba!

Egy gyümölcsöző francia-amerikai kapcsolat sarja, Anthony Collins és a berlini atmoszféra legújabb szeleit befogó Shonky első alkalommal mutatkozik be a magyar közönség előtt. Párizs varázslatos hangulata a művészvilág számtalan jeles képviselőjét megihlette már, s mind a mai napig sorban neveli ki a tehetségeket. Baudelaire, Verlaine, Rimbaud költészete, Mannet, Gauguin festészete, vagy éppen a Channel és a Goultier divatházak mind-mind világszerte rajongók ezreit vonzzák mágnesként a fények városába. Budapestet pedig sokan nevezik a magyar Párizsnak... Most pláne igaz lehet ez, hiszen Anthony Collins jóvoltából belekóstolhatunk a legmodernebb francia életérzésbe a Made INN pres. Freak'N'Chic Night partiján. Mindezt tovább fokozza Shonky érkezése, aki az elektronikus zene modernkori Mekkájából, Berlinből érkezik hozzánk egyéjszakás kalandra. 


 

Anthony Collins igazi zenei multitálentum, aki apja amerikai jazz stúdiójában, anyja francia parfümjeinek illatfelhőjében töltötte gyerekkorát, olykor New York és a francia Riviéra között ingázva. Már a mediterrán tengerparton belehabarodott 17 évesen az elektronikus zenébe, nem sokkal később a legjobb helyi klubokban zenélt. Stílusában már ekkor is vegyített minden jót: a deep house és house mellett a minimálisabb és a techesebb aromák ügyesen szelektált elegyét adta a talpak alá. Párizs azonban nem hagyta nyugodni. Elkerülhetetlen volt a költözés. Pillanatok alatt a főváros legrangosabb klubjaiban találta magát, természetesen a DJ-pult mögött, a saját zenéit pedig olyan kiadóknál, mint a legendás Get Physical, a Resopal, a Cecille, a Tuning Spork, a Liebe Detail, a Curle, végül, de nem utolsó sorban maga a friss és zseniális Freak'N'Chic. Utóbbinál került kapcsolatba a sok tekintetben rokonlelkű Shonky-val...

 

Az egész történet pikantériája, hogy maga Shonky is Párizs szülötte, és ízig-vérig francia! Éppen tucatnyi év telt el azóta, hogy először a lemezjátszókat kezelésbe vette, és Párizs kicsiny undeground klubjaiból elindult hódító útjára. Első EP-je 2005-ben jött ki (Let Me Ask You címmel a Freak n'Chic-nél). Két évre rá megkaptuk tőle első szerzői albumát, a Time Zero-t, és már semmi sem állíthatta meg a sikerhez vezető úton. Shonky-ra ráharapott az egykor rádiósként népszerű Anja Schneider, aki rögtön megjelenési lehetőséget ajánlott neki saját Mobilee kiadójánál. A csábításnak költözés lett a vége, s bár rendszeresen hazajár Párizsba, ideje nagy részét Berlin pörgő-nyüzsgő színes kavalkádjában tölti. Mivel zenei alapjaiban felfedezhető a detroiti és a chicago-i hatás, nem kérdés, hogyan találtak ilyen könnyen egymásra Anthony-val, hogy most kéz a kézben, személyesen hozzák el a Dokk közönségének színes, csábos, sármos és dögös világzenéjüket. A megfogalmazás nem véletlen, hiszen mindenhonnan kerültek tehetségük termékeny táptalajába magvak: Chicago-tól New York-on át Párizsig és Berlinig. 

 

Kell ennél több egy Valentin-napi partihoz? Aligha, hacsak az nem, hogy a két csodás elméhez csatlakozik majd a DJ-pultban a Made Inn név két alapítója, Pöli és Polarize, valamint az egyik kiváló ízléssel és tehetséggel megáldott csapattag, Rocha is!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó