Pulzar

Partyajánló

Dandy szeptember 10-én a Face clubban

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 10.
Helyszín Nyíregyháza
Stílus Tech-house, Progressive House, Techno, Minimal
Dandy szeptember 10-én a Face clubbanNyíregyháza elsőszámú szórakozóhelyén a Face clubban teszi tiszteletét az év lemezlovasának már többször megválasztott Dandy.

Dandy szeptember 10-én a Face clubban

Nyíregyháza elsőszámú szórakozóhelyén a Face clubban teszi tiszteletét az év lemezlovasának már többször megválasztott Dandy.

A Truesounds csapat oszlopos tagját 2010-ben a Best Of szavazáson a közönség voksai alapján választották meg győztesnek. Abszolút közönség kedvenc, akinek saját tervezésű pólói minden partyn rajta feszülnek.


A Debdub Production szervezésében először találkozhat a közönség Dandyvel. Mellette a három rezidens Petey Dixon, Noel és Tito Rascal pakolja a lemezeket ezen az éjszakán. A Dokkolón már két éve rezidens Petey Dixon az idei nyarat is eseménydúsan töltötte. A Flört clubban Alex Kenjivel, Temesváron Jody Wisternoffal lépett fel, valamint számos open air partyn vett részt a nyár folyamán. 2009-ben rádiós tehetségkutatón különdíjas úriember két hetente saját műsorral jelentkezik a Nugen.Fm, valamint heti rendszerességgel a Justmusic.Fm-en Octave című műsorával. Noel minden szombaton a debreceni Deep clubban pakolja a lemezeket, amely a város legfelkapottabb szórakozóhelye. Tito Rascal a debreceni Hotel Divinus rezidensi posztját töltötte be ez idáig, de 2010-ben új fába vágta a fejszéjét a Debdub Projekt megalapításával. A lemezlovasok a Face club falai között is a tőlük megszokott zenei ízlésvilágot hivatottak prezentálni a nagyérdeműnek.

Nekünk pedig nincs más dolgunk mint, szeptember 10-én pénteken az utunkat a Face Club irányába venni.

http://www.debdub.com/
http://www.myspace.com/titorascal
http://www.myspace.com/djpeteydixon
http://www.myspace.com/krizsmusic


(a.r.c.pr)
http://arcprmarketing.hu/

Line-up

  • Dandy
  • Noel
  • Petey Dixon
  • Tito Rascal

Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó