Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Déjá Vu @ Szent Jakab Tó

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 14.
Helyszín Szent Jakab Tó, Gödöllő
Stílus Tech-house, Progressive House, Minimal, House,
Deep House
Déjá VuÉljük át újra: Deja Vu! Misztikus, szabadtéri zenei kalandra csábít újra minden régi és új partiarcot a Deja Vu, mert ez nem pusztán egy a sok „classic” mix közül!Szent Jakab Tó
Az esemény résztvevői:
9 vendég igazolt vissza, például: Zeal Kate81 Gina25 zorro Lezlie407 Gergely0107 Dance Petrucica901 slain
összes résztvevő megtekintése

Déjá Vu @ Szent Jakab Tó

Éljük át újra: Deja Vu!
Misztikus, szabadtéri zenei kalandra csábít újra minden régi és új partiarcot a Deja Vu, mert ez nem pusztán egy a sok „classic” mix közül!

Chriss és Pöli közös CD-je, a Deja Vu egy életérzést, egy korszakot szimbolizál, amikor még egy-egy klub vagy klubest közönsége olyan volt, mint egy nagy család, amikor még a sosem látott idegent is barátként fogadták, hiszen a legfontosabb dolog közös volt mindenkiben: a zene szeretete… A Soundhead.hu szavazásán a közönség a 2009-es év legjobb mixalbumának kiáltotta ki a Deja Vu -t, majd a kiadvány kapcsán elindult partik sikere még a legmerészebbek várakozását is messze felülmúlta. A legtöbbet mind közül mégis a tavalyi Open Air Deja Vu-t emlegetik, így nem volt kérdéses egy pillanatig sem, hogy a történet folytatódik…

Chriss és Pöli, az egykori keceli, majd Home rezidenseiként kezdettől rengeteg bulin játszott egyszerre, s bár rezidenciák jöttek és mentek, a barátság és a jó munkakapcsolat a mai napig megmaradt. Egy dolog azonban mindkettejüknek hiányzott: az a fajta igazi „partyfeeling”, amivel ma már szinte sehol sem találkozhatunk idehaza. Ezért találták ki, hogy megalkotják a kiadványt, s létrehoznak egy rendezvényt, ahol mindent újra átélhetünk: a zenéket, az érzést, a hangulatot.

Ehhez idén is találtak cinkosokat a régi brigádból. Természetesen Dandy és Dave Van N az, aki igazán hitelesen vissza tudja majd adni nektek a két alapítón kívül a régi idők szép emlékeit. Talán nem is kell hangsúlyozni, hogy a mára igen sikeres négyesfogatot mekkora bravúr egy dátumra összeverbuválni… Chriss és Dandy közös Monitor bulijai, Pöli Made Inn projektje, Dave Van N All Inn-je csak a hab a tortán, ami leköti őket. A fesztiválok és szabadtéri partik, valamint a saját kiadóik is rengeteg időt vesznek igénybe.

A randevúnak a festői szépségű gödöllői Szent Jakab tó ad otthont. Ezt a helyszínt már bejáratták a Tó-parti közönségének lábai, így aki ott volt, tudja, mire számíthat, a többiek pedig bizonyára ámulni és bámulni fognak. Most a tánctér még nagyobb, a szúnyog még kevesebb, az erdő fái még zöldebbek, mint valaha.

A srácok egy kis meglepetéssel is kedveskednek azok számára, akik el szeretnének jönni az idei szabadtéri Deja Vu megmozdulásra: a www.madeinn.hu/​dejavu oldalon regisztrálók biztos nyereménye a Deja Vu mix, melyet azonnal le is tölthetnek, továbbá a regisztrálók között 2x2 db jegyet és két CD-t is kisorsolnak.

 

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó