Pulzar

Partyajánló

Vissza a természetbe! – Erdő Buli @ Szent Jakab Tó

Fellépők
Vissza a természetbe! – Erdő Buli„Nagymamához indul kosárral Piroska, Olvasta a mesét, de vágyik a tilosba. Mondja a rókának: - Milyen szép a farkad, A farkas fejére varázsoljunk szarvat!” (Hobo Blues Band: Mesél az erdő)Szent Jakab Tó
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Sinter
összes résztvevő megtekintése

Vissza a természetbe! – Erdő Buli @ Szent Jakab Tó

„Nagymamához indul kosárral Piroska,
Olvasta a mesét, de vágyik a tilosba.
Mondja a rókának: - Milyen szép a farkad,
A farkas fejére varázsoljunk szarvat!”
(Hobo Blues Band: Mesél az erdő)

s valóban: július másodikán újraértelmezzik a mesebeli erdő fogalmát, fenekestől feje tetejére állítva mindent, amit eddig a szabadtéri house partikról bárki is gondolt. Békává változtatják az unalmat, szalonnát sütnek a rosszkedvből, és leöblítik egy egész éjszakán át tartó, forró tánccal. A kaland a cél, nem garantálnak semmit, csakis a fergeteges hangulatot, a gyönyörű környezetet és persze a kifogástalan talpalávalót. A mese többi részét ti írjátok! Hogy pokrócon heverve, fára mászva, tóparton ücsörögve (netán pecabottal a kézben), négykézláb, fejen állva, vagy netán kellemesen riszálgatva, vadul sikoltozva? Ez csakis rajtatok múlik, mert most mindent szabad, az erdő szelleme és a természet lágy öle csak egyet kér: ne szemeteld tele!!


A lemezpörgetők tekintetében sem aprózták el a dolgot, összeverbuváltak egy – az alkalomhoz illően – mesés kis csapatot nektek. A hazai elektronikus zenei történet legkedveltebb főszereplői közül mazsoláztak. Elég, ha csak felsoroljuk, hogy a szakma egyik nagyöregje, az I Love Deep alapító, DJ Budai, a két Made Inn boss, Poli & Rocha, az örök Debut DJ, Garay, a mendei Prince,az I Love Deep és Hairy rezidens Nigel Snorter, továbbá a Space Disco-s Leslie pörgeti majd fel a fövenyen ácsorgókat, és máris nyugtázhatjuk, hogy nem csak a helyszín, a DJ-k, de a zene is varázslatos lesz!



A jó hangulatod pedig csakis rajtad múlik – gondoskodj róla azzal, hogy ott leszel!


Megközelítés:
M3-as autópályáról: Mogyoródi lehajtó,Szada felé,LUKOIL benzinkút után Szent Jakab-i tábla jobbra, alagúton át és megérkeztél!
30-as főútról: Mogyoródi leágazásnál Mogyoród felé,HÉV sínek után jobbra Szada felé, LUKOIL benzinkút után Szent Jakab-i tábla jobbra, alagúton át és megérkeztél!
Gödöllőről: Szada-felé, tovább Mogyoródfelé balra, LUKOIL benzinkút után Szent Jakab-i tábla balra, alagúton át és megérkeztél!

e

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2010-08-14] Déjá Vu
    @ Szent Jakab Tó

    Éljük át újra: Deja Vu! Misztikus, szabadtéri zenei kalandra csábít újra minden régi és új partiarcot a Deja Vu, mert ez nem pusztán egy a sok „classic” mix közül!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó