Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

NVC Light: STIMMING Album Launch @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Fellépők
Dátum 2013-08-30
Helyszín ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Stílus Minimal, House, Tech-hosue, Techno
NVC Light: STIMMING Album Launch"Nem félek kimutatni és a zenébe ágyazni az érzelmeimet" - Stimming Stimming azon kevés producerek egyike, akik valódi egyéniségeknek számítanak a house zenén belül. Saját maga által rögzített hangmintákkal dolgozik, melyeket sosem használ fel kétszer.ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

NVC Light: STIMMING Album Launch @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

"Nem félek kimutatni és a zenébe ágyazni az érzelmeimet" - Stimming

Stimming azon kevés producerek egyike, akik valódi egyéniségeknek számítanak a house zenén belül. Saját maga által rögzített hangmintákkal dolgozik, melyeket sosem használ fel kétszer.

Az NVC Light sorozat első vendége, Stimming budapesti fellépésének aktualitása idén júniusban megjelent, saját nevére keresztelt, 3. stúdióalbuma, mely egy érett, kiforrott zenei alkotómunkáról tesz tanúbizonyságot. A gyönyörű, keserédes, titokzatos hangzásvilággal beoltott settenkedő minimal tech-house zenék egymás után szippantják be a hallgatót Stimming új világába, melyet augusztus 30-án élőben is megismerhetünk. 

Ez a lemezbemutató méltó záróakkordja lesz egy legendás hely, a Cha-cha-cha történetének is, mely az idei nyárral végleg bezárja kapuit.

NVC Light:
STIMMING Album Launch Budapest
2013. Augusztus 30. Péntek

STIMMING LIVE - Diynamic Music - GER

KARANYI /Girly House Local/
SOBEK /Hi!Fly/
SUBOTAGE /NVC/
SERES /NVC, Girly House Local/

Hallgass bele az új albumba!
http://www.juno.co.uk/products/stimming/486798-01/

Lemezborító:
http://www.ibiza-spotlight.com/sites/default/files/article-images/89200/embedded-1370626834.jpg


Belépő: 23 óráig 2300 Ft, utána: 2800 Ft

http://nvc.hu/
http://fb.com/groups/novidracrew

http://www.stimming.org/
https://www.facebook.com/pages/Stimming/131563776854335
https://soundcloud.com/stimming

http://diynamic.com/
http://diy-booking.com/

Szervező

 • NVC

  2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

  Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • NVC Selected Sounds Interjú

  Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
 • James Holden Biztosan Jön

  A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó