Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Masomenos - 4 Hours Live & Dj Sett @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. június 9.
Helyszín ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Stílus House
Masomenos - 4 Hours Live & Dj SettJúnius 9. Cha Cha Cha Cabrio - Made Inn - Masomenos! Emberi nyelven nem másról szól a fáma, mint Joan Costes és Adrien de Maublanc zseniális duójáról és velük egy fantasztikusnak ígérkező, elképesztően mesebeli elektronikát megszólaltató buliról a Margit szigeten. Két individuális személyiség, egy inspiráció. Két jellegzetes karakter és egy cél. Számos album, sokkal több EP, rengeteg ötlet és végtelen öröm. Birka, aki átalussza ezt. Csapjunk oda! :)ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget

Masomenos - 4 Hours Live & Dj Sett @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Június 9. Cha Cha Cha Cabrio - Made Inn - Masomenos!

Emberi nyelven nem másról szól a fáma, mint Joan Costes és Adrien de Maublanc zseniális duójáról és velük egy fantasztikusnak ígérkező, elképesztően mesebeli elektronikát megszólaltató buliról a Margit szigeten. Két individuális személyiség, egy inspiráció. Két jellegzetes karakter és egy cél. Számos album, sokkal több EP, rengeteg ötlet és végtelen öröm. Birka, aki átalussza ezt. Csapjunk oda! :)

Masomenos - 4 Hours Live & Dj Sett
Poli / Roocha / Polarize / Blatti / Klayman / Roland Handrick / Nora Matisse
Belépő / Ticket: 2500Huf / 8 Euro
OH LA LA LA LA, HA HA HA HA, BUUUUUUUUUMMM!!!
Welcome ladies & gentlemen, kezdődjék a Party! Sárga és zöld színekben izzanak a fények, odakint hangulatos holdfény öleli körbe a szerelmet és szerelmeseket. Aki megváltotta a jegyet az útra, arra nagy badaboom vár! Mert ez itt nem más, mint a sámán akadémia, ahol kísérjen remény, és a kezdők szerencséje, ha még nem táncoltál volna velünk. Szerencsés véletlen és nem matematika, hogy ezen az éjjelen tanúja lehetsz akár Schubert Trio Opus 100 modern feldolgozásának is! Mindegy, hogy csinibaba turistaként érkezel, vagy kistesója vagy a nagyoknak, a kérdés az, hallottál-e Pink Bobby-ról? Szereti a bort, a vadul száguldó víz ritmusát, meg a londoni big ben mutatóinak hangját.
Többé-kevésbé jól érzi magát, ha gyilkos paradicsomokról álmodhat...
Meredek történet? Zenében semmi nem az. A Masomenos meséinek mindez töredéke csupán. Elég bátor vagy a folytatáshoz? Akkor szállj velünk Manuel és Coco képzeletbeli birodalmába:

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó