Pulzar

Művész

Klayman

Klayman

https:/​/​soundcloud.com/​klayman

Archív partyajánlók

 • [2021-06-04] Aether Heroes
   

  Folytatódik, aminek folytatódnia kell és újra hősökre van szükség az éjszakában. Ezúttal rezidensünk és fő-fő-felvigyázónk Po:ti mellé Klayman érkezik, hogy minőségi elektronikával mutassák meg, milyen is az, amikor buli van a Király utcában.
 • [2020-08-29] Secret Garden s04e08
   

  Medencék feltöltve, vízipisztolyok vodkával megtöltve, napsugarak beizzítva, koktélok behűtve, húspogácsa a grillen és már csak Ti hiányoztok, hogy ismét csillogóan jó hangulatot teremtsünk Budapest legmagasabb és egyetlen rooftop oázisában!
 • [2019-11-30] 5 yrs of Bassiani
  @ Flashback Photo Studio

  Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb elektronikus zenei jelensége és a szcéna ellenkulturális, szabadság-szerető jellegének legeklatánsabb szimbóluma Grúzia/Georgia fővárosában, Tbilisiben született meg, pontosabban annak egy elhagyatott stadionjának beton medencéjében. A keresztségben a ‘Bassiani’ nevet kapó intézmény lokálisból hamarosan a rave-ek egyik új, nemzetközi mekkája lett. A maratoni bulik, az eszméletlen hangrendszer, a perfekt ízléssel összeválogatott fellépő-névsor mellett azonban a politikai nyomás elleni összefogás és látványos fellépés által nemcsak a poszt-szovjet szellemiségű régió részére váltak példaértékűvé.
 • [2019-11-01] Persephone ▩ ▩ Alison Swing
   

  ▩ Persephone is a queer party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned DJ Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
 • [2019-09-28] Love is the Message – Season Closing
   

  Elmúlt a nyár, a Pontoon bezár, és ezzel egy ideig búszúzik a szabadtéri bulizás is. Viszont úgy döntöttünk, hogy utoljára nagyon megadjuk a módját, ezért szezonzáróhoz méltó vendég, a Southport Weekender és SuncéBeat fesztiválok rezidensei, a Souldynamic érkezik hozzánk! Ezekre az olasz srácokra annyiszor mondtuk már egy-egy átmulatott éjszaka után, hogy ők voltak a legjobbak (legutóbb pár hete), hogy az idei év már tényleg nem telhetett el anélkül, hogy elhozzuk és megmutassuk őket nektek.
 • [2019-08-31] Lick The Click! Sunburst #167 w/ Klayman
   

  Kedves Lick the Click! barátok! Örömmel értesítünk benneteket, hogy minden adott a kilencedik Sunburst idényhez, már csak ti hiányoztok! Amennyiben az időjárás engedi május 4-én szombaton, délután kettőkor felvonjuk a macskás zászlót az A38 Hajó Orrterasza felett és feltesszük a szezon első lemezét. Este tízig egy remélhetőleg emlékezetes nyár nyitányát ünnepeljük mindannyian, amely során természetesen előkerülnek majd lassan egy évtizednyi történetünk kedvencei is, és a legfrissebb gyűjtéseinket is bemutathatjuk végre nektek.
 • [2019-08-30] Persephone ♡ OMOH pres: Eris Drew
   

  Persephone 1st Birthday in collaboration with OMOH
 • [2019-04-06] Persephone ▩ ▩ Tama Sumo
   

  Persephone is a bimonthly party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned DJ Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
 • [2019-02-16] Persephone ▩ ▩ Prosumer
   

  Persephone is a new dance party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned disc jockey Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
 • [2018-12-28] Mondays: Off
   

  Nem special, nem classic és még csak nem is techno. Egy sima baráti, zenés összejövetel az évvégi bulidömping kellős közepén, megvénülésem kerek évfordulójának apropóján (is).
 • [2018-10-26] Persephone ▩ ▩ Lakuti
   

  Persephone is a new dance party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned disc jockey Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
 • [2018-08-25] Persephone ▩ ▩ Analog Soul (USA)
   

  Persephone is a new dance party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned disc jockey Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
 • [2018-08-20] 360Bar Big Birthday Weekend
   

  Készüljetek, jön a szülinapi hétvégénk zárónapja, ami az idei nyár második Secret Garden bulijával koronázunk meg! Szívd magadba a nyár utolsó napsugarait, merülj el a vibráló Budapest látképében és töltődj fel a város felett elterülő titkos, varázslatos zöld oázisunkban.
 • [2018-08-18] Contra Mundum pres. Around the Clock
  @ Dürer Kert

  A Contra Mundum pres. Barac, Cab Drivers at Vituki után meglovagoljuk és ki is maxoljuk a szabadtéri buliztatás hullámait, egy olyan line uppal, amitől tuti keresztbe áll a szemetek! Ezúttal a megszokott 24 órás limitet 30-ra állítjuk és a Dürer Kert zöldjében kezdünk már reggel tízkor: ping-pong, főzés és 4/4, ahogy csak mi tudjuk... Visszatér Ion Ludwig aki tavaly a teraszon már bizonyította az agilitását egy hat órás jammeléssel, mellette DeWalta és Digby . Gyere el, vagy ne, mi mind ott leszünk!
 • [2018-07-06] Tomszeret: Klayman & Hi
   

  Tom Select + Klayman + Hi + Duna-part. kell még ezen kívül bármit is mondani? szerintünk nem.
 • [2018-06-08] LÄRM ▩ ▩ Vandel (CO)
   

  A kolumbiai Medellínről sokan gondolnak sokfélét, de általában sosem azt, hogy pezsgő klubélet honolna benne. Ők nem is tévedhetnének nagyobbat. Vandel a megmondhatója, most pénteken pedig a megmutatója, hogy a bolygó másik felén, a virágok fővárosában nem csak az orchidea burjánzik vadul, hanem a forró groove-ok is (Tom Select vendégeskedett már náluk, és információink szerint sosem feledi a latin turnét). Mélynyári, egzotikus kikacsintásokkal felütött, shazamozást ingerlő, érzékenyítő house-tételek várhatók reggelig.
 • [2018-05-27] Varázsnap a Valyó kikötőben
   

  A Vaárzsnap sorozat alapötlete a Valyóból fogant. A Valyó misszió célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket és a várost kettészelő folyót. A Duna látványa, a nyári napsütés, a zene és a jó társaság egy pihentető vasárnapon.... A Varázsnap vízparti eseményei révén a Budapest in the dark évről évre sokakat táncoltat meg, kapcsol ki és tölt fel, élményeket és szép emlékeket adva a közönségnek. A Valyó és a Varázsnap az idei szezonban már tényleg kéz a kézben folytatja ezt a "munkát".
 • [2018-05-26] Designer Drums ▩ ▩ Season Closing
   

  Csodálatos és talán a legjobb szezonunkat tudjuk magunk mögött, hiszen '17 őszétől velünk volt Avalon Emerson, nthng, Or:la, Pional, dr. Rubinstein, Skee Mask, a Beesmunt Soundsystem és Courtesy is, de ami a legfontosabb, hogy ti végig velünk tartottatok, akár kevéssé ismert nevű, akár tőlünk kevésbé megszokott stílusú dj volt a vendégünk.
 • [2018-05-12] Contra Mundum presents Around The Clock
   

  Contra Mundum presents AROUND THE CLOCK 24 hours / 26 artists / 4 stages / 1 rooftop
 • [2018-03-30] Vera at Corvin Club by Mondays: Off
  @ Corvin Club

  Mondays: Off presents Vera (Melliflow, Perlon / Berlin)
 • [2017-12-16] Contra Mundum x Akkult presents Around The Clock
  @ Corvin Club

  Contra Mundum x Akkult presents AROUND THE CLOCK 24 hours / 19 artists / 3 stages
 • [2017-11-11] ▩ B N C ▩ ▩ Jayda G ▩
  @ LÄRM

  ▩ ▩ ▩ A Vancouver-Berlin tengely rutinos ingázója akár a 'good vibes only' mozgalom kampányarca is lehetne: Jayda G mindig derűs zenéket süvít be a talpak alá, ha meg épp nem ezt teszi, akkor DJ Fett Burgerrel navigálja Freakout Cult nevű kiadóját, esetleg a környezeti toxikológiában szerzett mesterdiplomás tudását kamatoztatja. Még szép, hogy ezen az estén tombolni fog a kémia!
 • [2017-08-20] 360Bar presents: "Secret Garden" Special Edition s01e02
  @ 360 Bár, Budapest

  Örömmel jelentjük, hogy folytatjuk eseménysorozatunkat: hamarosan újra kitárulnak a Secret Garden kapui a 360Barban egy special event keretében. :)
 • [2017-07-21] Tom Select presents Tanz Global
  @ Pontoon

  Az egyik legmultikultibb tánczenei sorozat következő állomását a Duna - parton tartjuk ~
 • [2017-05-27] ▩ tomszeret ▩ ▩ Tevo Howard live ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ tomszeret ▩ ▩ Tevo Howard live ▩
 • [2016-12-10] ▩ FÄM ▩ ▩ Nobooking 2 ▩
  @ LÄRM

  Nyugati a zene, de a menet magyar!
 • [2016-10-29] ▩ FÄM ▩ ▩ Nobooking ▩
  @ LÄRM

  Tagsági a buli! Plasztikkártyás klubtagjainknak dedikáljuk az este sodró tánczenéit. A klub ajtaja természetesen mindenki előtt nyitva áll most is, kártyásainknak azonban ma este a kasszánál nem kell elővenniük a pénztárcájukat. A föllépők fantasztikus lokális figurák lesznek, a nevekről a fátylat fokozatosan fújja le a füstgép a hét folyamán.
 • [2016-09-17] ▩ LÄRM ▩ ▩ Tama Sumo ▩
  @ LÄRM

  23 év a dekkek mögött, nagyjából 15 ezer lemez, rezidencia az ős-Tresorban és a legendás Ostgutban, majd a Berghain koronájában, a Panorama Barban. A lelkes vinylfelhalmozó Tama Sumo a kilencvenes évek elején, unszolásra állt be a technót még éppen csak tapogatni kezdő Berlin egyik warmup bárjának pultjába, hogy aztán addig sorakozzanak a meghívások, amíg rá nem jött, hogy ez lett az élete. Kevés nála barátságosabb, őszintébb és szerényebb DJ létezik, ezt az erőteret pedig úgy képes ráborítani bármelyik klubra, a house legkülönfélébb árnyalatain át, hogy mosolyszünettel aligha lehet majd számolni.
 • [2016-08-05] ★ Night Train Long Player ★
  @ Corvin Club

  A két cimbora, Jaffa Surfa és Klayman már többször villantott együtt a pesti éjszakában, olykor órákon át tartva folyamatos lüktetésben a táncteret - most pedig Klayman születésnapja alkalmából egy maratoni szettre készülnek: már este hatkor elkezdenek matatni a terasz pultjában, sötétedés után pedig beköltöznek a klub kistermébe, ahol egészen hajnalig rophatjátok velük. Mint mindig, most is lesz house, techno, garage, disco és funk...
 • [2015-05-16] Contra Mundum: Around the Clock Birthday Edition
  @ Corvin Club

  Napra pontosan egy évre az első szülinapi Contra Mundum maraton után itt a második életévünk kezdetét ünneplő esemény!

Kapcsolódó cikkek

 • Boiler Room a’la Contra Mundum

  Bár nincs sok információ az eseményről, úgy tudjuk, hogy a Contra Mundum csapata holnap, azaz június 26-án forgatást szervez az R33-ba, mégpedig azzal a nem titkolt koncepcióval, amivel a Boiler Room is ismertté vált.

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó