Pulzar

Partyajánló

5 yrs of Bassiani @ Flashback Photo Studio

Fellépők
Dátum 2019. november 30.
Helyszín Flashback Photo Studio
Stílus Electronic, House
5 yrs of BassianiAz elmúlt évek egyik legizgalmasabb elektronikus zenei jelensége és a szcéna ellenkulturális, szabadság-szerető jellegének legeklatánsabb szimbóluma Grúzia/Georgia fővárosában, Tbilisiben született meg, pontosabban annak egy elhagyatott stadionjának beton medencéjében. A keresztségben a ‘Bassiani’ nevet kapó intézmény lokálisból hamarosan a rave-ek egyik új, nemzetközi mekkája lett. A maratoni bulik, az eszméletlen hangrendszer, a perfekt ízléssel összeválogatott fellépő-névsor mellett azonban a politikai nyomás elleni összefogás és látványos fellépés által nemcsak a poszt-szovjet szellemiségű régió részére váltak példaértékűvé.Flashback Photo Studio

5 yrs of Bassiani @ Flashback Photo Studio

Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb elektronikus zenei jelensége és a szcéna ellenkulturális, szabadság-szerető jellegének legeklatánsabb szimbóluma Grúzia/Georgia fővárosában, Tbilisiben született meg, pontosabban annak egy elhagyatott stadionjának beton medencéjében. A keresztségben a ‘Bassiani’ nevet kapó intézmény lokálisból hamarosan a rave-ek egyik új, nemzetközi mekkája lett. A maratoni bulik, az eszméletlen hangrendszer, a perfekt ízléssel összeválogatott fellépő-névsor mellett azonban a politikai nyomás elleni összefogás és látványos fellépés által nemcsak a poszt-szovjet szellemiségű régió részére váltak példaértékűvé.

Az elmúlt öt év eseményeit egy szülinapi turnéval ünnepli a klub rezidens gárdája, és nagy örömünkre Budapestre is sikerült elcsábítani őket, így itt a vissza nem térő alkalom, hogy a kaukázusi techno-legendának egy estére mi is szereplői lehessünk, és alkonyattól délelőttig tapossuk az óbudai gyárépület padlózatát.


BASSIANI room:
HVL (live) (GE)
Zitto (GE)
Route 8 b2b Soundbank
Akos V
obwigszyh live

Horoom:
Zurkin (GE)
LAU (live)
Manek
Klayman
Pizza Amore

Az elővételes jegyek elfogytak.

Helyszíni jegyváltásra természetesen lesz lehetőség, az alábbi menetrend szerint:

22.00-23.00 4000 Ft
23.00-00.00 4500 Ft
00.00-05.00 5000 Ft
05.00-08.00 3000 Ft

www.facebook.com/​events/​1192136341175537/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó