Pulzar

Művész

PIZZA AMORE

PIZZA AMORE

Archív partyajánlók

 • [2020-02-08] ∷ Pushin' & Torso ∷
   

  A PUSHIN' és Torso osztag összeáll, hogy megcsinálgassa a második februári szombat estéd az Ambientben.
 • [2019-12-21] Torso ▩ DJ Normal 4
   

  Az év utolsó előtti hetén DJ Normal 4 érkezik Budapestre.
 • [2019-11-30] 5 yrs of Bassiani
  @ Flashback Photo Studio

  Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb elektronikus zenei jelensége és a szcéna ellenkulturális, szabadság-szerető jellegének legeklatánsabb szimbóluma Grúzia/Georgia fővárosában, Tbilisiben született meg, pontosabban annak egy elhagyatott stadionjának beton medencéjében. A keresztségben a ‘Bassiani’ nevet kapó intézmény lokálisból hamarosan a rave-ek egyik új, nemzetközi mekkája lett. A maratoni bulik, az eszméletlen hangrendszer, a perfekt ízléssel összeválogatott fellépő-névsor mellett azonban a politikai nyomás elleni összefogás és látványos fellépés által nemcsak a poszt-szovjet szellemiségű régió részére váltak példaértékűvé.
 • [2019-11-23] mhmm ▩ Desert Sound Colony
   

  A szezonunk következő vendége az angol származású Desert Sound Colony, akinek karriere rendkívül sokszínű volt eddig. Pásztori környezetből indulva 2014-ben melankólikus house zenékkel kezdte, akkor még egy háromtagú együttessel turnézva.
 • [2019-11-02] Torso w/ Jaffa Surfa
   

  November első szombatján érkezik a csapat az Ambientbe. Amikor először sétáltunk le a lépcsőn, számunkra teljesen új hangulattal találkoztunk, mintha egy másik város eldugott pincéjébe érkeztünk volna. Kellően sötét és elvarázsolt. Egy pillanatra mintha Gaspar Noé karakterekké változnánk.
 • [2019-08-20] Gelatorso ▩ ▩ Imre Kiss
   

  Közpi felújítás ideje alatt, havi egy kedd a legkedvesebb fekete dobozunkban. A meghívott ez alkalommal Imre Kiss, Crisis Sound System rezidens, label runner, producer pionír.
 • [2019-07-19] CityMatiné - Vakáció
  @ Fonyód

  ÁCIÓ! KÁCIÓ! AKÁCIÓ!........ VAKÁCIÓ! A 2012 áprilisában született kis matiné először megtanult lépegetni, később járni, néha repült is, lassan felnőtt.
 • [2019-06-15] LÄRM ▩ Gelatorso ▩ ▩ Schwa
   

  Majd havi egy kedd a nyáron, először viszont szombaton és külföldi vendéggel. A prágai Komiks rave bulik egyik atyját, a BEEF records fejét, dj Schwat köszöntjük sok szeretettel kedves kis fekete dobozunkban. Inspiráló, elhagyatott épületekbe szervezett összejöveteleikre olyan neveket hívtak pl, mint Mick Wills, Edward, Fett Burger, Florian Kupfer vagy Credit 00, mindenképp izgalmas lesz.
 • [2019-06-08] Telekom Electronic Beats: Hotel Budapest
   

  2019-es nyárnyitóként, a tavalyi őszi popup hotel folytatásaképpen az ikonikus körszállót (Hotel Budapestet), az ország legmagasabb hotelét vesszük gondozásba. Egy ilyen nevet hordozó épület olyan tömegvonzást fejt ki, aminek nem bírtunk, de nem is akartunk ellenállni - úgyhogy a délutáni szabadtéri bulival egybekötött, barátkozós lelazulás középpontjába a találékony, a csavaros eszű, inspiratívan ezeroldalú Budapestet állítottuk.
 • [2019-04-27] Torso ▩ ▩ Rudolf C
   

  Harmadik alkalommal hívja kedvenc vendégét a Torso brigád, Parris és Privacy után újra egy ifjú titán érkezik Budapestre. Az ausztrál gyökerekkel rendelkező Rudolf Dorr már jópár éve Európában tölti mindennapjait, 23 éves kora ellenére már behálózta a NEO VIOLENCE és az X-Kalay kiadó is. Emellett Shedbuggal lazán összehozták saját labeljüket is, ami Salt Mines néven fut és olyan feltörekvő előadók lemezei jelentek meg itt, mint Roza Terenzi vagy Reptant aka Lou Karsh. Elég nagyot mennek az óceániaiak az utóbbi időben és ezt a srácot érezzük az egyik legizgalmasabb figurának. Hangzásvilága igen változó, levegős, néhol tört elektronikával és break-elemekkel oltja be a megszokott house cuccokat.
 • [2019-03-02] Privacy ▩ CB x Torso
   

  Debütál hazánkban Berlin egyik legfrissebb színfoltja, Privacy. Emberünk trekkjeiben az electro és techno dominál, de rendszeresen feltűnnek az acid, EBM és new wave hangzásvilágának elemei is. Sokat elárul róla, hogy viszonylag rövid pályafutása alatt többször fordult már meg olyan kultikus klubok dj pultjaiban, mint a Griessmuehle, az Institut fuer Zukunft vagy a Berghain / Panorama Bar.
 • [2018-08-18] NEU Meetup #2
   

  Zenei disputa hasonszőrű barátainkkal. Szeretjük, ha valakinek van ízlése és nem csak a pizzák terén. Vendégeink a pofátlanul fiatal Pizza Amore srácok akikről hisszük, hogy iszonyat nagyot fognak menni a következő években. More Pizza!
 • [2018-07-14] LavaLava & Friends / Tolo30
   

  Ismét összetrombitáljuk a cimborákat – ezúttal külföldi fellépő nélkül, de annál emelkedettebb hangulatban egy meglepő meglepetésvendéggel búcsúztatjuk Tolo ifjú éveit – az A38 tetőteraszán (ha törik, ha szakad, ha árad).
 • [2018-07-07] Pursuit of acid V ● My house is your house
   

  For the first time ever: PURSUIT OF ACID SPECIAL HOUSE EDITION
 • [2018-06-02] Pool&Beer 2018 Szezonindító
  @ Vituki Uszoda

  Medencét töltünk, napsugarat vetünk, aztán kollektíve ismét csillogóan jó hangulatot aratunk a város legnyugisabb dunamenti strandján, miközben kedvenc DJ barátaink nyesnek alá lábdobokkal a csobbanásoknak. Közreműködnek még a szűk családhoz tartozó gumiállatok, a jó előre megrendelt kitűnő időjárás, de mindenekelőtt Ti!
 • [2018-02-23] ▩ Beesmunt Soundsystem ▩ ▩ Designer Drums ▩
  @ LÄRM

  2018-as évadunkat a tavalyihoz hasonlóan idén is eklektikával indítjuk. Adott két amszterdami kamasz, akiket a hangerő miatt a szülők a pincébe (innen a név, ugyebár) száműznek zenélni, hogy aztán suli- és egyetemi bulik kaotikus világából Tom Trago segítségével Beesmunt Soundsystem-ként belépjenek a nagybetűs klubéletbe.
 • [2018-01-26] ▩ 10 Years of LavaLava ▩
  @ LÄRM

  ▩ 10 órányi szórakozás egy este ▩ 10 órányi szórakozás egy este ▩ 10 művész
 • [2017-09-01] Designer Drums, Pizza Amore, Matthieu Faubourg // Dunapest zene
  @ Pontoon

  Kevés olyan izgalmas dolog történhet az aktuális house világában, ami elkerülné a Pizza Amore srácok figyelmét. Így alakult ez most is, amikor egy szerencsés véletlen folytán személyesen is ismerettségbe kerültek az elmúlt években feltűnt, majd idén lemezes megjelenéssel is jelentkező Matthieu Schroblitgennel.
 • [2017-08-18] Route 8 & Friends // Eni Birthday Bash
  @ Központ

  Késő nyári szülinapozás, cider könnyű zenékkel

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó