Pulzar

Partyajánló

Telekom Electronic Beats: Hotel Budapest

Fellépők
Dátum 2019. június 8.
Stílus Electronic
Telekom Electronic Beats: Hotel Budapest2019-es nyárnyitóként, a tavalyi őszi popup hotel folytatásaképpen az ikonikus körszállót (Hotel Budapestet), az ország legmagasabb hotelét vesszük gondozásba. Egy ilyen nevet hordozó épület olyan tömegvonzást fejt ki, aminek nem bírtunk, de nem is akartunk ellenállni - úgyhogy a délutáni szabadtéri bulival egybekötött, barátkozós lelazulás középpontjába a találékony, a csavaros eszű, inspiratívan ezeroldalú Budapestet állítottuk.

Telekom Electronic Beats: Hotel Budapest

2019-es nyárnyitóként, a tavalyi őszi popup hotel folytatásaképpen az ikonikus körszállót (Hotel Budapestet), az ország legmagasabb hotelét vesszük gondozásba. Egy ilyen nevet hordozó épület olyan tömegvonzást fejt ki, aminek nem bírtunk, de nem is akartunk ellenállni - úgyhogy a délutáni szabadtéri bulival egybekötött, barátkozós lelazulás középpontjába a találékony, a csavaros eszű, inspiratívan ezeroldalú Budapestet állítottuk.

Június 8-án a budai látképet meghatározó épületben művészekkel alakítunk át hotelszobákat egy komplett szinten, hasznos gondolatokat hagyunk szárnyalni a Neo Budapesttel közösen szervezett konferencián, és az izgalmas hazai DJ-generáció fiataljain túl három pulzáló metropolisz - Los Angeles, Vancouver és Amszterdam - friss hangzást ütögető előadói: Suzanne Kraft, Yu Su és San Proper lemezelnek majd egy délutáni bulin a körszálló különleges teraszán, egészen addig, míg a Nap korongja le nem bukik a hegyek mögött.

Lineup:

San Proper (Rush Hour/Red Light Radio - Amszterdam)
Suzanne Kraft (Melody As Truth/Red Light Radio - Los Angeles)
Yu Su (Second Circle - Vancouver)
Pizza Amore (Budapest)
Adis Abbé (Budapest)

Belépés: INGYENES / FREE (beengedés érkezési sorrendben)
Info: www.electronicbeats.hu

www.facebook.com/​events/​736041440143730/​

Helyszín

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó