Pulzar

Partyajánló

Designer Drums, Pizza Amore, Matthieu Faubourg // Dunapest zene @ Pontoon

Fellépők
Dátum 2017. szeptember 1.
Helyszín Pontoon
Stílus House
Designer Drums, Pizza Amore, Matthieu Faubourg // Dunapest zeneKevés olyan izgalmas dolog történhet az aktuális house világában, ami elkerülné a Pizza Amore srácok figyelmét. Így alakult ez most is, amikor egy szerencsés véletlen folytán személyesen is ismerettségbe kerültek az elmúlt években feltűnt, majd idén lemezes megjelenéssel is jelentkező Matthieu Schroblitgennel.Pontoon

Designer Drums, Pizza Amore, Matthieu Faubourg // Dunapest zene @ Pontoon

Kevés olyan izgalmas dolog történhet az aktuális house világában, ami elkerülné a Pizza Amore srácok figyelmét. Így alakult ez most is, amikor egy szerencsés véletlen folytán személyesen is ismerettségbe kerültek az elmúlt években feltűnt, majd idén lemezes megjelenéssel is jelentkező Matthieu Schroblitgennel.

Producerként és dj-ként Matthieu Faubourg művésznéven találkozhatunk vele, a tavalyi év során a Please, Stay címre hallgató zenéjével dobott nagyot és jutott el szélesebb körhöz, idén pedig a DJ Dove remixe jött gyakran szembe több fronton.

Hazai pályáról az időtlen idők óta betonbiztosan magasan teljesítő Jaffa Surfa, az arcpirítóan erős diszkószetteket hozó Soundbank, illetve az idén produceri és élőzenés pályák felé kacsintgató Akos V csatlakozik a programhoz.

Lineup:

Matthieu Faubourg

Jaffa Surfa

Soundbank

Akos V

PIZZA AMORE

www.facebook.com/​events/​844199345759159/​

Helyszín

  • Pontoon

    Is. Antall József rakpart 1. Budapest

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó