Pulzar

Művész

Akos V

Akos V

Archív partyajánlók

 • [2020-09-25] Pursuit of acid XV ▩ ▩ Gabor Lazar
   

  We prepared a club night with a line up that will make you switch t-shirts couple of times during the night. This time we invited Budapest’s finest Gabor Lazar to join us and open the new club season for us. Excuses will not be accepted!
 • [2019-12-28] LÄRM brings you ▩ ▩ Mad Miran
   

  "Genres are disturbing. I play vibes" (Mad Miran) Mit jelent, ha valaki 23 évesen mindössze két éve dj-zik közönség előtt, de már úgy tűnik és hangzik a pultban, mint egy rutinos veterán? Csakis azt, hogy évek óta bedroomkodik a lemezkollekciójával, és hogy nagyon is komolyan gondolja ezt az egészet. Hollandia gyémántja, az amszterdami De School rezidense szikrázik posztkarácsonyra a pultunkban!
 • [2019-11-30] 5 yrs of Bassiani
  @ Flashback Photo Studio

  Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb elektronikus zenei jelensége és a szcéna ellenkulturális, szabadság-szerető jellegének legeklatánsabb szimbóluma Grúzia/Georgia fővárosában, Tbilisiben született meg, pontosabban annak egy elhagyatott stadionjának beton medencéjében. A keresztségben a ‘Bassiani’ nevet kapó intézmény lokálisból hamarosan a rave-ek egyik új, nemzetközi mekkája lett. A maratoni bulik, az eszméletlen hangrendszer, a perfekt ízléssel összeválogatott fellépő-névsor mellett azonban a politikai nyomás elleni összefogás és látványos fellépés által nemcsak a poszt-szovjet szellemiségű régió részére váltak példaértékűvé.
 • [2019-11-09] Designer Drums ▩ ▩ Viers
   

  Leedsből érkezik hozzánk november elején Jordon Saxton aka Viers, a brit színtér fiatal ezermestere. Viers alapvetően technóra, illetve warehouse-közegre specializálódott alteregója Jordonnak és olyan kiadók jelentetik meg súlyosabb portékáit, mint Len Faki FIGURE-je, a Mall Grab / Jordon Alexander által jegyzett Steel City Dance Discs, vagy éppen legfrissebben Tiga-féle Turbo Recordings.
 • [2019-09-14] Laurence Guy ~ mhmm x Akos V
   

  Laurence Guy azon kevés house producerek egyike, aki tradicionális hangszínekre alapozva tud modern és egyedi elektronikus zenét alkotni. Sokaknak a bemutatkozás a debüt albuma a Church-on “Saw You For The First Time” néven volt.
 • [2019-05-17] Peach ▩ ▩ Designer Drums
   

  "Energiagombóc" - az utóbbi idők kedvenc és legrövidebb önjellemzése május közepi vendégünktől, Peach-től, azaz a kanadai születésű Serena Passiontől származik. A pár éve már Londonban élő Peachnek saját műsora van az egyik legklasszabb underground rádióban, az NTS Radio-n, ami formálta a - szívünkhöz közel álló - stílusokon átívelő és a fenti leírásnak megfelelő vibráló, energikus mix-hozzáállását. Ahogy a Discwomanes podcastjéhez fogalmaz: 'I don't think i've been ever very good at the chill thing'
 • [2019-04-26] Tanz Global x DD ▩ ▩ Dauwd
   

  ▩ LÄRM ▩ Tanz Global x DD ▩ ▩ Dauwd ▩
 • [2019-03-29] BNC x DD x KK ▩ ▩ Job Sifre
   

  Három szervező csapat - B O U N C E, a Designer Drums és a Kreative Kontrol - szoros ölelésében érkezik az amszterdami illetőségű Job Sifre a Lärm sötét menedékébe.
 • [2019-03-23] Crisis ▩ ▩ Pearson Sound
   

  David Kennedy’s Pearson Sound moniker has become synonymous with cutting edge UK dancefloor music. One third of the team behind Hessle Audio, the record label he founded with Ben UFO and Pangaea. Born out of a radio show in 2007, the label quickly rose to fame by releasing innovative and thoughtful dance music.
 • [2019-02-02] Designer Drums ▩ ▩ Mama Snake
   

  A koppenhágai rapid techno színtér hősnője - Sara Svanholm, azaz Mama Snake - lesz az új évadunk első lármás vendége. Vadászterülete fokozatosan terjedt: először az Apeiron Crew technócsaj-grupp tagjaként, majd a saját jogán és végül a Courtesyvel közösen gründolt Ectotherm kiadófőnökeként ismerhettük meg az elmúlt években, amelynek kiadványai segítettek a dán fővárost felkalapálni a techno-színtér térképére. Mama Snake mintázata messziről felismerhető, halálos tempó, érzelmes-nagyívű szintiszőnyegek, szélvész technóba ágyazott - az univerzum csakráit csapoló - trance-ópuszok, felesleges komolykodás és dogmatizmus nélkül (feloldásként akár elektró, sőt a legenda úgy tartja, hogy akár még italó is előkerülhet egy-egy befogadóbb bulin). És ne menjünk el amellett az apróság mellett, hogy "szabadidejében" sebészként is dolgozik és próbálja ezt a két könnyed életstílust egyensúlyban tartani.
 • [2019-01-19] Designer Drums x Toldi: Young Marco
   

  Marco Sterk aka Young Marco aka "Az Ember Akinek, Ha Kedve Szottyan A Last Christmas-szel Zárja a Szettjét, Júliusban" nem először látogat Budapestre, és eddig mindig kíméletlenül megtáncoltatott minket. Annak, hogy harmadszorra is ködös szemekkel fogunk az első sorban táncolni az az egyszerű oka, hogy az a célkitűzése, hogy mindenképp furcsa, obskúrus, szokatlan trackekkel fog bulit csinálni, kéz a kézben jár azzal, hogy ez utánozhatatlanul jól megy neki. Varázsolódtunk már rá a Larm hőskorában, eggyé váltunk a csűrrel a Kolorádón és most a Toldiban fogunk extra hangrendszerrel a Stílus Határok Nélkül című játékában részt venni és sütkérezni a house, afro, tribal, dub, italo, new wave, techno, disco és ki tudja még milyen egzotikus dárgakövek fényében.
 • [2018-12-08] Dr. Rubinstein is back ▩ ▩ Designer Drums
   

  A savasasszony visszatér közénk Berlinből. Marinával a tavalyi évadunk egyik legklasszabb buliját csináltuk, ezért is döntöttünk úgy, hogy ismételten a kése alá fekszünk.
 • [2018-09-22] Bwana ▩ ▩ Designer Drums
   

  Őszi klubszezonunkat Nathan Micay aka Bwana kanadai producer/dj-vel indítjuk, aki zeneileg és életében is elég kalandos utat tett meg azóta, hogy 2012-ben, alig 19 évesen berobbant a köztudatba a "Baby Let Me Finish" single-jével.
 • [2018-08-24] Designer Drums
   

  Második önálló Valyo-estünkhöz érkeztünk az Úr 2018. évében, amely részünkről egyben a búcsú is a Valyotól erre a nyárra. Ezért igyekszünk extra energiákat mozgósítva tetézni a legutóbbi szédítő estét, éjjelt és hajnalt.
 • [2018-07-21] BAR72 x Designer Drums
   

  Egy-egy remekül sikerült saját buli után, felelevenítve a Valyo Partos és bánki emlékeket újra egyesíti erőit a BAR72 és a Designer Drums legénysége!
 • [2018-06-01] Designer Drums
   

  A pontos időzítés nagyon fontos, ezért a szezonzárás után a naptár szerinti nyár első napján azonnal bontjuk is a vitorlákat, és egészen a Valyo Kikötőig kormányzunk.
 • [2018-05-26] Designer Drums ▩ ▩ Season Closing
   

  Csodálatos és talán a legjobb szezonunkat tudjuk magunk mögött, hiszen '17 őszétől velünk volt Avalon Emerson, nthng, Or:la, Pional, dr. Rubinstein, Skee Mask, a Beesmunt Soundsystem és Courtesy is, de ami a legfontosabb, hogy ti végig velünk tartottatok, akár kevéssé ismert nevű, akár tőlünk kevésbé megszokott stílusú dj volt a vendégünk.
 • [2018-04-20] Courtesy ▩ ▩ Designer Drums
   

  Najaaraq Vestbirk - barátainak csak Courtesy - Koppenhágából érkezik hozzánk.
 • [2018-04-14] ▩ B N C ▩ Plo Man ▩
  @ LÄRM

  '..it quite closely references a quasi-spiritual period of early 90s house, dealing in meditative home trips composed of breakbeats that stretch on for days.. a real sound voyage, aqueous pads sifting like clouds over a gloriously slow build of dusted breaks, metallic clanks and swandiving sub-bass rattles.. hypnotic work'
 • [2018-03-31] ▩ Skee Mask ▩ ▩ Designer Drums ▩
  @ LÄRM

  Skee Mask neve először 2014-ben tűnt fel a müncheni Zenker Brothers-ék kiadójánál, az Ilian Tape-nél. Sokáig nem is lehetett tudni, ki áll az ünnepelt bemutatkozó kislemez mögött. Persze kiderült, hogy nem kell messzebb menni a bajorok fővárosánál, és a símaszk mögött az a Bryan Müller áll, akit korábban SCNTST név alatt szeretett meg a közönség.
 • [2018-02-23] ▩ Beesmunt Soundsystem ▩ ▩ Designer Drums ▩
  @ LÄRM

  2018-as évadunkat a tavalyihoz hasonlóan idén is eklektikával indítjuk. Adott két amszterdami kamasz, akiket a hangerő miatt a szülők a pincébe (innen a név, ugyebár) száműznek zenélni, hogy aztán suli- és egyetemi bulik kaotikus világából Tom Trago segítségével Beesmunt Soundsystem-ként belépjenek a nagybetűs klubéletbe.
 • [2017-12-29] Der Morgen \ Designer Drums ▩ ▩ ▩ nthng ▩
  @ LÄRM

  A sötét ködben bújkáló amszterdami tehetség finom tapintással érinti meg mindannyiunk lelkét. A szürke melankóliából lassan húz fel a kedélyeket a végtelenségig csigázó harsány mámorba, majd taszít vissza a mélybe. A várakozásnak vége, messzebb sem kell mennünk ezért a nem evilági élményért mint az Akácfa 51-be, mindannyiunk szíve csücskébe.
 • [2017-12-09] ▩ Avalon Emerson ▩ ▩ Designer Drums ▩
   

  Decemberi vendégünk, Avalon Emerson - polgári nevén Avalon Emerson (!) - az arizoniai sivatagos vidék díszletei között tölti gyerekkora nagy részért, a klasszikus "kisváros vs. fura lány" státusszal terhelten, de rengeteg kreatív és autodidakta energiával megáldva.
 • [2017-11-17] ▩ Dr. Rubinstein ▩ ▩ Designer Drums ▩
  @ LÄRM

  Marina Rubinstein Kalinyingrád és Tel Aviv után a kétezertizes évek elején érkezik Berlinbe, ahol mi más szippantaná be, mint a sötét tánctermek és a techno világa.
 • [2017-11-03] NemKool Holyween w Evil Nine /UK/ & Friends
  @ Toldi Klub

  Összegyűlünk a Halloween es a Szent Hegy jegyében.
 • [2017-10-27] ▩ Designer Drums + NVC Klub ▩ ▩ Pional ▩
  @ LÄRM

  A Designer Drums és az NVC Klub közös vendégeként érkezik szeretett klubunkba Pional. A művésznév mögött megbújó Miguel Barros nemzetközi ismertségéhez egyértelműen John Talabottal való kollaborációja adta a kezdő lökést és karrierje számtalan ponton össze is gubancolódik a katalán producerével. Pional dalai hol eksztatikusak, hol merengőek és sokszor meglepő pop-érzékenységről tesz tanúságot, különösen amikor saját, a nyolcvanas évek szintipopját megidéző vokáljai köré építi trekkjeit. Egyszerre borongós és melodikus atmoszféra találkozása az építkező-elengedő klub-orientált dalstruktúrával az egyik fő ismérve, amely hangulat és stílusjegy dj szettjeit is jellemzi.
 • [2017-10-12] ▩ ▩ Palmhuset ▩ Designer Drums All Nighter ▩
  @ LÄRM

  Ismét all nighter a terítéken, azaz a Designer Drums tagjai táncoltatnak majd discótól house-on át technóig, lépegetőstől megmenősig, kibontakozástól kiteljesedésig, nem túl kora estétől egészen hajnalig, alfától a... nos a pszí-ig, mert omega azért nem lesz.
 • [2017-09-30] Street Groove Institute #10
  @ Telep

  House- és lemezközpontú baráti sörözés a TELEPen, DJ Reload és Akos V koordinálásával.
 • [2017-09-01] Designer Drums, Pizza Amore, Matthieu Faubourg // Dunapest zene
  @ Pontoon

  Kevés olyan izgalmas dolog történhet az aktuális house világában, ami elkerülné a Pizza Amore srácok figyelmét. Így alakult ez most is, amikor egy szerencsés véletlen folytán személyesen is ismerettségbe kerültek az elmúlt években feltűnt, majd idén lemezes megjelenéssel is jelentkező Matthieu Schroblitgennel.
 • [2017-08-18] Route 8 & Friends // Eni Birthday Bash
  @ Központ

  Késő nyári szülinapozás, cider könnyű zenékkel

Zenei stílusok

 • Chill

 • Acoustic

 • Blues

 • Pop

 • Goa

  A goatrance kialakulásának kezdetei az 1990-es évekre tehetőek, ám a kultúra sokkal messzebbre nyúlik vissza az időben, pontosan az 1960-as évek végére.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó