Pulzar

Partyajánló

Bwana ▩ ▩ Designer Drums

Fellépők
Dátum 2018. szeptember 22.
Stílus Electronic, House
Bwana ▩ ▩ Designer DrumsŐszi klubszezonunkat Nathan Micay aka Bwana kanadai producer/dj-vel indítjuk, aki zeneileg és életében is elég kalandos utat tett meg azóta, hogy 2012-ben, alig 19 évesen berobbant a köztudatba a "Baby Let Me Finish" single-jével.

Bwana ▩ ▩ Designer Drums

Őszi klubszezonunkat Nathan Micay aka Bwana kanadai producer/dj-vel indítjuk, aki zeneileg és életében is elég kalandos utat tett meg azóta, hogy 2012-ben, alig 19 évesen berobbant a köztudatba a "Baby Let Me Finish" single-jével.

A poszt-dubstep labilis lépcsőin elindulva, Kanadából Berlinbe költözve mostanra elsőrangú house és techno producerré és dj-vé nőtte ki magát. Legyen szó az Akira hangmintáiból építkező koncept-lemezről, vagy a különféle track ID csoportok által lelkesen találgatott/követelelt, és most augusztusban végre, a Whitiesnál napvilágot látott új trackjéről, esetleg a vinyl only edit-sorozatáról, a Schvitzről, Nathan tudja, hogy hívja fel magára a figyelmet - a bicepsz-körméretén túl is. Tavalyi bulinkon Avalon Emerson őt ajánlotta lelkesen a figyelmünkbe, mi pedig a tietekbe negyedik Lärm-es évünk nyitányaként.

▩ LINEUP
Bwana / Nathan Micay [Aus Music / Whities / LuckyMe]

support: Akos V / Route 8 / Soundbank

Early bird ticket: https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1155745

www.facebook.com/​events/​241969649853564/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó