Pulzar

Partyajánló

BOUNCE presents Patricia

Fellépők
Továbbá még: Patricia, Black L3go, prsly, HI
Dátum 2014. április 18.
Stílus House
BOUNCE presents PatriciaÚjra Bounce és újra Opal Tapes, ezúttal a Lärm arénájában. A tematika a koszos house, a szédítő mélység, a zúgó félhomály és a félrekormányozott recsegések köré tekeredik: az este fő vendége a jövő ígéretes tehetsége, az amerikai Patricia.

BOUNCE presents Patricia

Újra Bounce és újra Opal Tapes, ezúttal a Lärm arénájában. A tematika a koszos house, a szédítő mélység, a zúgó félhomály és a félrekormányozott recsegések köré tekeredik: az este fő vendége a jövő ígéretes tehetsége, az amerikai Patricia.

Ugyan még csak egy albuma van, viszont az rögtön három formátumban (bakelit, kazetta, digitális) is megjelent, akkora volt rá az igény. Technóból, acidből és houseból is táplálkozó zenéjében visszafogottan sipító szintetizátorok saját farkukba harapó témái kecmeregnek elő a pufogó dobok klausztrofób lüktetése alól. Egy órányi, önelemzéssel egybekötött alattomos bugira számítunk.

Aggodalomra semmi ok, a kontraszt kedvéért elhívtuk a város legvidámabb house dj-it, a világhírnévvel is kacérkodó Mr. Fiel-t és Gnorkot, azaz a Black L3go-t, az elfeledett örökzöldek fáradhatatlan felkutatóját, Klaymant és a Bounce dj-i, Prsly és Hi sem fogják hagyni, hogy a nagy társas magányba túlságosan belesüppedjünk.

■ LINEUP ■

Patricia (Opal Tapes / Us)
Klayman
Black L3go (dj set)
Prsly & Hi 


■ VJ ■

Eerie

■ BE ■

800 huf

www.facebook.com/​events/​262671547246606/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó