Pulzar

LÄRM

Akácfa utca 51. 1. em.
Budapest, Hungary
1073

www.facebook.com/​LARMBUDAPEST

Aktuális partyajánlók

 • [2019-09-19] Drum Club ▩ ▩ Chris.SU
   

  ▩ LÄRM ▩ Drum Club ▩ ▩ Chris.SU ▩
 • [2019-09-20] Polyphony ▩ ▩ Ramin Sayyah live ▩ Season opening
   

  Polyphony:The style of simultaneously combining of modular synths and analogue machines to shake the floor up. The uncut composition will be written and played by Ramin Sayyah and his guests. This time my French friend, Sibil, will be heating up the space with electro records.
 • [2019-09-21] Lobster Theremin Label Night ▩ ▩ Designer Drums
   

  A Lobster Theremin kiadó sok szálon kötődik a Designer Drumshoz. LÄRM-es rezidenciánk legelső vendégei is a kiadóhoz köthető arcok voltak 2015-ben, drága Route 8 Szilviónk is a homárcsalád oszlopos tagja és nem utolsó sorban pontosan egyidősek vagyunk a kiadóval, hát nem őrület?! Idei szezonunkat tehát stílszerűen egy ilyen rave-társi összejövetellel indítjuk, egyrészt a hangulat megalapozása, másrészt amiatt, mert a Lobster elmúlt időszakban új erőre kapott és elég frissnek érezzük a dolgot, hogy ismételjünk. Az ízeltlábú istállóból hozzánk érkezik tehát:

Archív partyajánlók

 • [2019-09-14] LavaLava Season Opening ▩ Sally C
   

  Vissza a klubba! ▩ Alig várjuk, hogy 3 hónap aktív vakáció után berúghassuk végre kedvenc kis klubunk ajtaját. Komoly női erőfölény várható az indoor szezonban, Sallyvel kezdünk.
 • [2019-09-13] Technokunst Club Opening ▩ ORPHX
   

  ▩ LÄRM ▩ Technokunst Club Season Opening ▩ Orphx - live ▩ ▩
 • [2019-09-07] Metronóm ▩ Shedbug
   

  Shedbug is an Australian genre-blender knows how to play with different atmospheres and vibes that exist in dance-music culture and usually proves that via releases on such labels as Of Paradise, Lobster Theremin, Flux Records and Salt Mines - which is run by Rudolf C. Imre Kiss is a local artist, finding his unique way on many fields of visual and sonic self-expression. His sets are characterised by constant emotional tension and synth-lines triggering all senses. This mentality waves back from his sounds and led him to labels like Mörk, Lobster Theremin, Farbwechsel and his imprint Crisis.
 • [2019-09-06] BRVTAL ▩ ▩ Draugr
   

  Szeptemberben indul a BRVTAL második szezonja, ami igen csak izgalmasnak ígérkezik és az antrét ismét a LÄRM-ben robbantjuk!
 • [2019-08-31] Lost Minute x TDS ▩ ▩ Anton Kubikov
  @ LÄRM

  Anton Kubikov júniusi Lost Minute Radiozora podcast vendégszereplése kapcsán (a kétórás vinyl-only szett itt hallgatható vissza ► https://soundcloud.com/radiozora/anton-kubikov-lost-minute-radio-show-07-07062019) már belengettük az örömteli hírt, hogy augusztus 31-én - ezúttal a TECHNODUB SEANCE csapatával kiegészülve - vendégül is látjuk a LÄRM falai között. Régi nagy favoritunk, egyben a SCSI-9 és PRO-TEZ Records társalapítója a hivatalos biográfia szerint éppen kerek 25 éves zenei karrierrel a háta mögött látogat Budapestre.
 • [2019-08-30] Persephone ♡ OMOH pres: Eris Drew
   

  Persephone 1st Birthday in collaboration with OMOH
 • [2019-08-24] Love Műhely
   

  A legynagyobb szeretetünnep, a Love Parade hangulatának megidézésére és a nyári lazázás fokozására egy különleges estével készülünk nektek. A Love Műhely az eredeti szellemiséget követve trance-el tűzdelt, gyors négyekkel valamint rengeteg szeretettel lesz tele.
 • [2019-08-23] K-k ▩ ▩ Mitchell Goor ▩ Gustav Goodstuff
   

  Lassan elérkezünk a nyár végéhez és a K-k csapat zárásképp két kedvenc aduászát játssza ki! Nagyon fontos figurák lesznek a vendégeink Hollandiából, akik nem kis munkával támogatják a nemzetközi elektronikus zenei színteret.
 • [2019-08-20] Gelatorso ▩ ▩ Imre Kiss
   

  Közpi felújítás ideje alatt, havi egy kedd a legkedvesebb fekete dobozunkban. A meghívott ez alkalommal Imre Kiss, Crisis Sound System rezidens, label runner, producer pionír.
 • [2019-08-19] Gensi (Changing Grey)▩ All Night Long
   

  ▩ LÄRM ▩ ▩ Gensi (Changing Grey)▩ All Night Long ▩
 • [2019-08-18] LÄRM Z+ Sakro
   

  Sakro elhozza a mexikói újhullámot, táncos lábaink elé borítva az endorfinnal kibélelt house-talicskát ezen az augusztusi vasárnapon. Sok jazzhatás, a groove-ok iránt táplált félelemmentesség, megjelenések a Visionquestnél, a raum...musik.nál, a Karlovaknál, a La Vie En Rose Recordsnál, a Housewaxnél és egyéb helyeken = nem véletlen, hogy a trekkjei olyanok szelekcióiba vágtak ösvényt maguknak, mint Ricardo Villalobos, Raresh, Dorian Paic, Richie Hawtin vagy Shaun Reeves.
 • [2019-08-17] Dork Invites ▩ Music Reactions Belgrad
   

  Dorka sorozata a szerbiai barátaink meghívásával folytatódik. A Music Reactions Belgrád egyik legismertebb techno szervező csoportja, akik a mára legendássá vált Drugstore Beograd klubban viszik havi sorozatukat és rendes évi fesztiváljukat a Ract 4-t. Betomeng a Technokunst dj-i hez hasonlóan megszállott lemezgyüjtő és klasszikus techno dj stílusa minden alkalommal lehengerlő és élvezetes. Redács pedig az új generáció lendületével hozza hipnotikus és lendületes hangzását. Az agusztusi techno hiányos szezonban ennél jobb ajánlatot keresve sem találhatnál. Várunk.
 • [2019-08-10] 5 Years of Bikini Waxx Records
   

  Ami korábban dílerek osztópontja volt, ma Berlin legtitkosabb lemeztúróhelye: a Kotbusser Tor és a csodás Görlitzer park között félúton, egy hátsó udvarban elrejtett Bikini Waxx Recordsban annyira jó hangulat dúl az óra bármelyik állásában, hogy csak lógni is lejárnak az emberek. Még szép, hogy fontosnak tartjuk a baráti networkinget, úgyhogy még szebb, hogy a srácok elfogadták a meghívónkat. Főleg, hogy még a zülletésnapjukat is nálunk ülik meg! Kívánni sem többet.
 • [2019-08-09] Dürüm Du Dürüm
   

  Dürüm du Fromage (TR/FR) ; Normally Vedat Akdağ and Incotoyable play Dark / Minimal / Tribal / Electronic and a lot of new wave, all night with kebab and cheese, at backstage with rakı and pastis! This time cheese went away and there will be only dürüm with meat. ALL NIGHT LONG!
 • [2019-08-03] Polyphony▩Ramin Sayyah live
   

  Polyphony:The style of simultaneously combining of modular synths and analogue machines to shake the floor up. The uncut composition will be written and played by Ramin Sayyah and his guests.
 • [2019-08-02] Crisis ▩ ▩ Herzel ▩ BBK ▩ Imre Kiss
   

  We are proud to present Herzel for our summer soirée. Born in Macedonia, Herzel is a key member of the local music and art scene. He played at renowned clubs around the globe and is a regular at Berlin club nights. Beside performing live, Herzel has released music on prestigious labels like Hivern Discs, Uncanny Valley and Pinkman's sister label Charlois and got supported by heavyweights like John Talabot, KiNK, Joy Orbison, Legowelt or Midland to name a few.
 • [2019-08-01] Drum Club ▩ ▩ Mindscape
   

  ▩ LÄRM ▩ Drum Club ▩ ▩ Mindscape ▩
 • [2019-07-27] LÄRM ▩ ▩ No Fear
   

  From tribal techno and steady house licks all the way down to 90s classic rave ish. Because we have no fear to drop it like this
 • [2019-07-26] Pure Lust
   

  Eljött az idő, hogy végre a kis finom világunkat eldobva elővegyük a sötétebb oldalunkat. Persze mindez érzelmileg köthető a Pure Lust-hoz, tempóban már kevésbé.
 • [2019-07-21] Sintesi ▩ mixed by d.j.
   

  Bulizz kultusztánczenék szintézisére! Folytatódik a Lärm hiánypótló új vasárnapi klubestje, a havonta egyszer jelentkező SINTESI – július 21-én ismét a nyolcvanas évek különleges tánczenei hangzásaié a terep.
 • [2019-07-20] The Crackers ▩ VASS
   

  Egészestés kétszemélyes hol b2b, hol nem. Ropogtatásra fel!
 • [2019-07-19] Dork Invites ▩ Mode & Valens
   

  Dorka önálló nyári sorozata, ahol meghívott vendégei mellett hosszabb szettben mutathatja meg lemezgyűjteménye legszebb darabjait. A helyszín tobábbra is a téli Technokunst rezidencia a kellően erős Martin Audio hangrendszerrel.
 • [2019-07-18] Crisis #50
   

  Monthly residency at LÄRM with Aiwa, Imre Kiss, S Olbricht and their guests.
 • [2019-07-13] A Strange Wedding ▩ CB Birthday
  @ LÄRM

  Egy éves lett a Chliché Bodies ami elég okot ad egy újabb ünneplésre. A bulin Larm debütálni fog Tiebreak, a lemezfanatikus zenei mindenevő,és a rezidens Prince Matt is egy kicsit leftfield hangzásba merül majd.
 • [2019-07-12] CCL ▩ D. Tiffany
   

  Ha létezik olyan, hogy neo-trópus-wave, akkor Sophie Sweetland kell, hogy a nagykövete legyen. Tarka buborékokként belénk szálló, a levegőnél is könnyebb sűrűségű, játszósruhás naplemente-házai jobbkor nem is csapódhatnának a táncterünkre, mint július közepén. Erre még a Nap is felkel majd reggel, fogadunk?
 • [2019-07-07] ECHO x Lost Minute
   

  Naga és Bernáth Peti főképp műszaki cikkeket tekergetnek, nemritkán sötét helyeken. Szabadidejüket közös bólogatással töltik hosszú évek óta. Jellemző élőhelyük a B oldal, a lopakvó slow house lankái, a partmenti chill-bokrok sűrűje, de megfigyelték már őket detroiti mélyedésekben, illetve hűvös techno-áramokban egyaránt. A környezet gyors váltakoztatására is képesek. Jellegzetes formájú építményeiket jól példázza a Lost Minute sorozat és kollektíva.
 • [2019-07-06] ▩ Dalmata Daniel Label Night ▩
   

  Ismét Dalmata Daniel Release Showcase a LÄRM-ben és nem is egy, hanem mindjárt két megjelenést is ünnepelünk. Az egyik a nemrég kiadott DD008, vagyis Cardopusher 'Flesh Impact' 12" vinyl-je, a másik a buli napjára datált digitális széria soron következő epizódja CT Kidobó - Exterminador EP-je [DDD02].

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó