Pulzar

LÄRM

Akácfa utca 51. 1. em.
Budapest, Hungary
1073

www.facebook.com/​LARMBUDAPEST

Archív partyajánlók

 • [2020-11-07] Polyphony ▩ Ramin Sayyah LIVE ▩ Maron
   

  Ami működik, azt miért kéne megbindzsizni? A múltkori nagy egymásra találást követően a perzsa gépfőnök ismét csak moduláris szintijeivel dönti rá a parkettre az égboltot, vendége, Maron pedig ismét csak fekete lemezekkel érkezik.
 • [2020-10-30] Perfect Motion ▩ ▩ Beta, Peter Helecz, Andras Bader
   

  Kedves barátaink, a kicsit kurta-furcsa nyári szezon után, most triumvirátusunk behúzódik Budapest kedvenc kis udg klubjának pultjába, egy kompromisszummentes péntek estére. Let's dance!
 • [2020-09-25] Pursuit of acid XV ▩ ▩ Gabor Lazar
   

  We prepared a club night with a line up that will make you switch t-shirts couple of times during the night. This time we invited Budapest’s finest Gabor Lazar to join us and open the new club season for us. Excuses will not be accepted!
 • [2020-09-19] LavaLava Season Opening ▩ Rework
   

  Január óta nem volt LavaLava klubest a Lärmben, már nagyon hiányoztok nekünk. Az sem kizárt, hogy rövidesen ismét bekorlátozzák a bulikat, ezért minden ilyen alkalmat meg kell becsülnünk. Rework már Budapesten!
 • [2020-09-12] Technokunst Club Opening
   

  Hetedik évünket kezdjük meg idén szeptemberben a fekete dobozban, ahol kedvünkre kísérletezhetünk jövőbe tekintgető sorozatunkkal.Idén minden eddiginél furcsább szezonnak nézünk elébe. Reméljük idén is számíthatunk rátok és kezdjétek velünk a szezont az átépített Larmban!
 • [2020-09-11] Tripolar ▩ Katamii, Mankind, Subotage
   

  Különböző szcénákból érkező, mégis egymásra találó dj-k új szövetségével indul a Tripolar névre keresztelt sorozat, ami a techno és a pszichedelikus zenei műfajok határán található speciális területeket vizsgálgatja majd. Közös kattanás, hogy a "psychedelic techno" gyűjtőstílus alá begyűrt rengeteg féle zene kaotikus örvényében elinduljunk és új dolgokat fedezzünk fel, esetleg alkossunk közösen.
 • [2020-08-29] Lost Minute ▩ Naga & Peter Bernath ▩ Drisan
   

  Augusztus végén egy különleges vendéggel térünk vissza a LÄRM falai közé. Drisan barátunk 20+ éves szelektori múlttal/DJ rutinnal és több produceri megjelenéssel a háta mögött költözött haza Londonból 15 év után, így nagy örömünkre együtt vágunk bele a hosszú kihagyás utáni első egész estés Lost Minute gálába.
 • [2020-08-28] Polyphony ▩ Ramin's 18 + 18 live
   

  A Polyphony gépfőnök (sőt, ezúttal születésnapos fiú is bónuszban) Ramin Sayyah erre az alkalomra a feltörekvő vinykollektort, az Alkotótáborban már bizonyított fiatal Maront látja vendégül a dekkek mögött, és az ő gondos szelekcióját, rajtuk kívül még VRKO csatlakozik be az analóg hipnózisba. Kimunkált robotikus árnyalatokkal számoljunk!
 • [2020-08-07] LÄRM ▩ Dalmata Daniel ▩ ▩ CT Kidobó & LAU ▩ Sematic4
   

  Nem olyan rég jelent meg CT Kidobó és LAU első közös anyaga a Dalmata Daniel Extra sorozatban a hamburgi L.F.T remixével kiegészülve 10" lathe cut lemezen. Na ez amit most jól meg ünnepelünk a LÄRMnek hála és Sematic4 támogatásával!
 • [2020-08-01] LÄRM ▩ ▩ Crimson X Jaffa Surfa
   

  Mi történik, ha a jónevű berlini Spree-parti klubba (Club der Visionaere, ugyebár) is elhívott magyar mixmester, akinek a zenéit még Ricardo Villalobos meg Josh Wink is játssza, közös tónusokba keveredik Budapest másik nehézsúlyú szelekciós kalauzával, aki újra és újra képes meglepetéseket előrángatni a háta mögötti lemeztartó rekeszekből?
 • [2020-07-31] ▩ LÄRM ▩ Technokunst club ▩
   

  Hónapok óra szunnyadó sorozatunk megrázza magát és újra kitárja a fekete doboz kapuit a proper technóra szomjazó hallgatóság előtt.Várunk sok szeretettel, hogy újra közösséggel töltsük fel klubunkat.
 • [2020-07-25] ▩ in silence invites ▩ Miley Serious ▩
   

  ▩ LÄRM ▩ ▩ in silence invites ▩ Miley Serious ▩
 • [2020-03-21] LavaLava ▩ Vladimir Dubyshkin (live)
   

  Nina Kraviz kedvence a mi szívünkbe is belopta magát a rózsaszín lemezzel (http://bit.ly/Dubyshkin_CheerfulPessimist) . Márciusi techno-közeli különkiadásunkon vendégünk a szemtelenül ifjú titán, aki magastempós live act-jével visz majd трип-re.
 • [2020-03-20] Crisis ▩ ▩ Phuong-Dan
   

  Born of Vietnamese descent, Phuong-Dan grew up in a small town close to Bonn, Germany, before moving to Hamburg. It was around this time that his interest in Chicago house and Detroit techno began to blossom. Since over ten years he runs the club-night Gatto Musculoso at the legendary Golden Pudel club in Hamburg, that provided a great space for musical experimentation. Dan’s unique and eclectic sets range from contemporary underground techno, minimal synth, post-punk and ebm to krautrock and rare disco. He is a regular guest at Düsseldorf’s Salon des Amateurs, De School in Amsterdam and Prague’s Ankali, and was invited to play at festivals like Dekmantel or Love International Festival.
 • [2020-03-14] LÄRM ▩ ▩ Nemzeti Elektró
   

  Testtudományi álszakértők évtizedek óta a lehető legnegatívabb árnyalatban szólnak az elsavasodás jelenségéről. Elég volt! Nem kérünk többé a fake newsból! Ideje rendet tenni a fejekben! Kívánjuk továbbá a sok generikus technóbuliból az elektró-censura eltörlését, közös robotteherviselést, felelős négyszög- és fűrészfoghullámügyi ministeriumot, a vigyorgó sárga fejek képviseletét egyenlőség alapján!
 • [2020-03-13] LÄRM * 6 év * Interstellar Funk B2B Robert Bergman
   

  Hatot vet a kocka, húsztizennégyben ezt ki gondolta volna? Gyertek, és fűzzük át egymáson a karjainkat, lazítsuk fel a finommotoros képességeinket mindkét pult előtt, az italosnál és az italósnál is, utóbbi esetében persze mindenféle más zenei iránytű megmozdulásával is, köszönhetően a holland Rush Hour All Star-tagozat két komoly formátumának. Proszekkó!
 • [2020-03-07] ▩ Polyphony ▩
   

  DANCING TO ANALOGUE MACHINES!!!
 • [2020-03-06] Technokunst Dtrt Spcl ▩ Dj Assault
  @ LÄRM

  Detroitnak nem csak sötét és komor oldala van. Van egy laza, konvencióktól mentes és magát nem komolyan vevő kifigurázós része is, ami szintén egy önálló stílust teremtett az évek alatt. A "booty bass", mely a techno, electro, hip hop, r'n'b összekevert elegye, évek óta rendületlenül termeli magából ennek a különleges közegnek a tánczenéit. Ennek a stílusnak a legemblematikusabb képviselője látogat 10 év után újra hazánkba. A mixmester, a partyfőnök és a legnagyobb hátsók elsőszámú rajongója Dj Assault in da house!
 • [2020-02-29] Műhely ▩ ▩ Rommek
   

  2014-es debütálása óta a londoni székhelyű dj/producer meglehetősen jó megítélésre tett szert a helyi és nemzetközi technókörképben, hála az egyszerre kemény és hipnotikus produkcióinak. Stúdiómunkái és klubestjei egyaránt végigkalauzolják a hallgatót az UK underground számtalan rétegén az erős kézzel irányított torzulásokkal és állandóan változó atmoszférákkal.
 • [2020-02-28] K-k ▩ ▩ Dollkraut
   

  ▩ LÄRM ▩ K-k ▩ ▩ Dollkraut ▩
 • [2020-02-22] Pursuit of acid XIII ▩ ▩ Phara ▩
   

  We are happy to present you another Budapest debut. Give a warm welcome to Phara!
 • [2020-02-20] Drum Club ▩ ▩ Jade
   

  ▩ LÄRM ▩ Drum Club ▩ ▩ Jade ▩
 • [2020-02-14] Technokunst Club ▩ PEARL
   

  Tavaly egy ragyogó igazgyöngyként bukkant fel Pearl a budapesti hallgatóság számára az Akácfa utca első emeletén. Nem volt kérdés, hogy a debütáló egy órás live act fellépését a lehető legkorábban meg kell toldanunk egy dj szettel is tőle. Ennek az ígényünknek sikerült teret adni a feburári dátumunk formájában, ahol hamisítatlan dinamikus Spanyol hangzást élvezhetünk egész este folyamán. A Warm Up, Polegroup fiatal üdvöskéje, a Falling Ethics kiadó kezelője a vendégünk. Találkozunk Feburárban is!
 • [2020-02-08] 3 years of CRIME ▩ Inhalt Der Nacht
   

  Három éve csavarjuk maximumra a füstgépet, villantjuk a strobit, és izzadjuk tele a táncteret, eljött az idő, hogy ünnepeljünk az egyik kedvenc Berlin boi techno testvérünkkel, Inhalt Der Nachttal kiegészülve.
 • [2020-02-07] Designer Drums ▩ ▩ Karima F
   

  020 első eseményével azt hagyományunkat folytatjuk, amellyel igyekszünk minden évben hozni valakit, aki még nem túl ismert, de biztosak vagyunk benne, hogy szempillantás alatt a fősodorba katapultálódik.
 • [2020-02-01] Crisis ▩ ▩ Ivan Smagghe
   

  Ivan Smagghe kilencvenes évek elejétől induló pályájának durván elnagyolt leiratába is könnyű beleszédülni. A citált nevek, stílusok korszakos kollaborációkat (Black Strobe, It's a Fine Line, RMNW), kompilációkat, mixeket (Bugged Out!, Death Disco, fabriclondon) és merész kiadókat (Kill The DJ, Les disques de la mort) takarnak, legyen szó akár Arnaud Rebotini-ről, Tim Paris-ról, Roman Flügel-ről, hedonista electro house-ról, electroclashről, vagy sérült leftfield techno-ról.
 • [2020-01-31] BRVTAL ▩ ▩ Rezystor
   

  BRVTAL 2020 first round we bring you a german talent, a special local B2B and our residents of course!
 • [2020-01-24] Metronóm ▩ Assembler Code
   

  Ismét szögletes mozgások a fekete geometriai alakzatban: örömmel jelenthetjük az embergép-sorozat Metronóm újabb debütálóját, éspedig az elektrófőnök Assembler Code személyében.
 • [2020-01-18] LavaLava ▩ Kristin Velvet
   

  Over the past decade Kristin Velvet’s life has been devoted to music in one way or another - initially as a promoter & DJ in Tokyo, later as the Australian label manager of UK’s Domino Records. Today she is an essential figure of Berlin’s club scene, heading up the tasteful Arms & Legs records - the label from Daniel Steinberg & Nils Ohrmann - which has featured a long line of killer remixes & releases from respected artists including Paul Johnson, 808 State, Nick Holder, Jay Haze, DJ W!LD & Crazy P.
 • [2020-01-17] Technokunst Club ▩ Adam X
   

  A techno születését Detroithoz kötjük, a lazaságát Chicagóhoz a kísérletiességét pedig New Yorkhoz. A 'New York'-i sound minden stílust kedvelő számára egy unikális irányt jelölt meg. Kinek nem tölti el még mindig a szívét a melegség egy-egy Damon Wild vagy egy Function zene hallatán? Ennek a remek oldalágnak az atyját sikerült a Technokunst 10 éves fennállásának a történetében másodszor, hazánkba csábítani.

Zenei stílusok

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó