Pulzar

Partyajánló

3 years of CRIME ▩ Inhalt Der Nacht

Fellépők
Dátum 2020. február 8.
Stílus Techno
3 years of CRIME ▩ Inhalt Der NachtHárom éve csavarjuk maximumra a füstgépet, villantjuk a strobit, és izzadjuk tele a táncteret, eljött az idő, hogy ünnepeljünk az egyik kedvenc Berlin boi techno testvérünkkel, Inhalt Der Nachttal kiegészülve.

3 years of CRIME ▩ Inhalt Der Nacht

Három éve csavarjuk maximumra a füstgépet, villantjuk a strobit, és izzadjuk tele a táncteret, eljött az idő, hogy ünnepeljünk az egyik kedvenc Berlin boi techno testvérünkkel, Inhalt Der Nachttal kiegészülve.

▩ LINEUP
Inhalt der Nacht (Lebendig, Monnom Black)
Technokool
CRIME

▩ INFO
"Sötét, húzós, néhol EBM-nek álcázott techno" - így jellemeztük két éve Inhalt Der Nacht hangzását, mikor utoljára nálunk járt. Az akkori újvonalas berlini techno közösség fiatal tehetsége ma már a szcéna kikerülhetetlen művésze. Az eltelt időben a Griessmuehle mellett a grúziai KHIDI klub is felkérte rezidensnek, zenéit Dax J Monnom Black kiadója és a Voxnox Records adta ki, saját Lebendig labelje a nyolcadik brutál megjelenésnél tart, és mikor épp nem Parallx-szal b2b-ezik, akkor lehet a Berghainban láncolja le a táncteret. Nagy örömünkre most visszatér hozzánk a Lärmbe a harmadik évfordulónkra.

RA: https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1373153

www.facebook.com/​events/​587751572038255/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó