Pulzar

Partyajánlók

2020. február

2020. február

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 »
 • [2020-02-01] Truesounds Music pres. Miyagi + Colyn
   

  Úgy gondoltuk megnyomjuk egy kicsit az év elejét és a házi kedvenc, valamint tiszteletbeli TSM rezidensünk MIYAGI szettje mellett meghallgatunk egy újabb fantasztikus tehetséget, hogy egy mindent átfogó zenei kényeztetésben legyen részünk.
  Bővebben
 • [2020-02-01] Miss Monique & Cherry (Sounds of Ukraine)
   

  W3 Events pres. Sounds of Ukraine -
  Who? When? Where?
  Basic Questions.
  Basic Desires.
  Bővebben
 • [2020-02-01] Secret pres. Jaffa Surfa • All Night Long
   

  Next guest artist of our All Night Long series is our friend the hungarian veteran house dj and producer, JAFFA SURFA...
  Don't miss it out!
  Bővebben
 • [2020-02-01] Crisis ▩ ▩ Ivan Smagghe
   

  Ivan Smagghe kilencvenes évek elejétől induló pályájának durván elnagyolt leiratába is könnyű beleszédülni. A citált nevek, stílusok korszakos kollaborációkat (Black Strobe, It's a Fine Line, RMNW), kompilációkat, mixeket (Bugged Out!, Death Disco, fabriclondon) és merész kiadókat (Kill The DJ, Les disques de la mort) takarnak, legyen szó akár Arnaud Rebotini-ről, Tim Paris-ról, Roman Flügel-ről, hedonista electro house-ról, electroclashről, vagy sérült leftfield techno-ról.
  Bővebben
 • [2020-02-01] Dffrntly X Astronaut pres. Christian Hornbostel
   

  Csapatok fúziójából mindig egy különleges este kerekedik, ahol új arcok jönnek össze, ahol még egy mosollyal többek lehetünk. Így lesz ez a DFFRNTLY és az ASTRONAUT közös buliján, ahol a fő hős ezúttal
  Bővebben
 • [2020-02-01] INDIVIDUUM presents Michał Wolski "X"
   

  Az INDIVIDUUM örömmel jelenti be egyes számú projektjének második eseményét, mely audiovizuális összművészeti kísérletünk következő állomása.
  Bővebben
 • [2020-02-01] Polyphony
   

  Polyphony:The style of simultaneously combining of modular synths and analogue machines to shake the floor up. The uncut composition will be written and played by Ramin Sayyah and his guests.
  Bővebben
 • [2020-02-01] Coronita Carnival
   

  Februárban elhozzuk a #CORONITA történetének első #karneválját, ahol maszkok mögé bújnak a csapatunk TOP lemezlovasai, konfettibe borítjuk a táncteret és extra show elemekkel vadítjuk meg a leghúzósabb Coronita ütemeket.
  Bővebben
 • [2020-02-01] Y E L L O W Saturday
   

  Február első napján Hasfelmetsző Jack helyett TIGRAN (Official) és az Earth n Days ismét a house zenei műfaj eszköztárával operál: emberi érzelmek, négynegyedes dallamok és az élet élvezete lesz terítéken a sárga műtőasztalnál!
  Bővebben
 • [2020-02-01] Aether Heroes
   

  Aether Heroes w/ Riedox & Sobek
  Bővebben
 • [2020-02-05] Bob Moses (Club Set) // Akvárium Klub
   

  Az Akvárium Klubba érkezik a kanadai elektroduó, a Bob Moses. A Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta formáció az elektronikai elemeket keveri zongora- és gitárkísérettel, amivel egészen különleges zenei világot varázsolnak maguk köré. Mindezt most élőben is átélhetjük, február 5-én az Akváriumban!
  Bővebben
 • [2020-02-06] Drum Club w/ Mountain (J)
   

  Drum Club w/ MOUNTAIN (J)
  drum'n'bass thursdays
  Bővebben
 • [2020-02-07] Pure Lust + Orient Karma pres. Dandara!
   

  Törtető basszuscsordákat igazán jól kordában tartó Dandara, aki tribal ütemeivel sivatagi oázis lesz a sötét télben.
  Napvilágosságnál erősebben értetődő zsenialitása szembetűnő, mi sem bizonyítja jobban, hogy igazán illusztris kiadók vették gondozásukba munkásságát, mint pl: LOKD, Sol Selectas Records, Nazca Records
  Bővebben
 • [2020-02-07] Designer Drums ▩ ▩ Karima F
   

  020 első eseményével azt hagyományunkat folytatjuk, amellyel igyekszünk minden évben hozni valakit, aki még nem túl ismert, de biztosak vagyunk benne, hogy szempillantás alatt a fősodorba katapultálódik.
  Bővebben
 • [2020-02-07] Octopus ■ #TechnOrgasm II.
   

  A két népszerű bulisorozat ismételten összeáll, hogy ezúttal Budapest egyik elit klubját töltsék meg vidám tech_house és kőkemény techno zenével! A két neves brand fúziója és az ALL STAR lineupnak minősülő 6 tehetséges hazai fellépő a garancia egy újabb felejthetetlen bulira!

  Mulatságra felkészülni, február 7-én bevesszük az ékszerdoboz szépségű LOCK Budapest-et, ahol egy hajnalig tartó dorbézolás várható!
  Bővebben
 • [2020-02-07] Lost In Music
   

  Február 7-én a Gozsdu-udvar új fénypontja, a CAT Club ad otthont a LOST IN MUSIC következő felvonásának.
  A House zene aranyérmesével, a spanyol David Penn-nel közösen debütáló bulinkat követően újra lehetőségük van egy helyen szórakozni a stílus szerelmeseinek, ahol ezúttal a partysorozat rezidensei gondoskodnak a legfinomabb House zenék bemutatásáról.
  A jelszó: HOUSE MUSIC ALL NIGHT LONG!
  Bővebben
 • [2020-02-07] Dip’n’Dive
  @ Dürer Kert

  Csapatunk expedíciót indít ismeretlen mélytengeri vizekre ahol nem csak a deeptech, de a fények és más különös lények megismerése játszik elsődleges szerepet !
  Bővebben
 • [2020-02-07] RAW C
   

  Nem hisszük el mi sem, totál valószínűtlen, de ezt is megéltük.
  100, azaz századik adásán fogja a kicsiny szörnyszülöttünk éktelenül kitombolni magát, saroktól sarokig táncolni, miközben akkorákat ugrik, hogy a plafon adja a másikat.
  100 vágod? 100 szor legalább 7 óra kőkemény menet. Most nem fogjuk neked felsorolni hány, meg hány dj, mert úgyis tudod nagyjából, ha már odáig eljutottál, hogy ezt elolvasd. Szóval valószínüleg ecsetelni sem kell, hogy mi minden történt a dj pult előtt, mögött, alatt, felett.
  Nnnna, ezeknek a történéseknek a századik apropója fog bekövetkezni most.
  Bővebben
 • [2020-02-07] Raveyard pres. Ayarcana
   

  Az új évtizedben sem tágítunk attól a szellemiségtől, amit két éve elkezdtünk. Olyan előadókat mutatunk be elsősorban Magyarországon, akik korábban még sosem jártak itt, ám meghatározó hangzásuknak köszönhetően tényezőivé váltak a techno nemzetközi terepének, és jó eséllyel az üvegplafon áttörése előtt állnak a karrierjükben – ha csak ez már meg nem történt. Nem különben válogatunk a hazai DJ-k és producerek között, akik ugyanígy meghatározói és/vagy feltörekvő alkotói a magyar elektronikus zenének.
  Bővebben
 • [2020-02-08] Winterparade w/ Lee Burridge, Cassy, Wade, Reelow
   

  Winterparade w/ Lee Burridge, Cassy, Wade, Reelow
  (Cinematiné 024)
  (Badgirls 20th Anniversary / Birthday)
  Bővebben
1 2 3 4 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó