Pulzar

Partyajánló

Designer Drums ▩ ▩ Karima F

Fellépők
Dátum 2020. február 7.
Stílus Electronic, House
Designer Drums ▩ ▩ Karima F020 első eseményével azt hagyományunkat folytatjuk, amellyel igyekszünk minden évben hozni valakit, aki még nem túl ismert, de biztosak vagyunk benne, hogy szempillantás alatt a fősodorba katapultálódik.

Designer Drums ▩ ▩ Karima F

020 első eseményével azt hagyományunkat folytatjuk, amellyel igyekszünk minden évben hozni valakit, aki még nem túl ismert, de biztosak vagyunk benne, hogy szempillantás alatt a fősodorba katapultálódik.

A norvég-algír Karima Furuseth, azaz Karima F - bár lassan egy évtizede djzik és az oslói Jaeger Oslo klub rezidense - nemzetközileg ismertté az elmúlt két-három évben vált, miután meghívást kapott a berlini CTM Festivalra és elindította saját, kiadóját [Schloss], amit a menőség csimborasszójaként egy hajdani Porsche-szervizből irányít. Mi a tavalyi bemutatkozó ep-jét és a Boiler Roomját követően figyeltünk fel rá, de nagyon csíptük a Kornél Kovács & HNNY kiadójánál kiadott trekkjét is >> erre lehet ismerkedni:
BR> https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=LpbPbSn7xJs // EP> https:/​/​karimaf.bandcamp.com/​album/​karima-f
A Lärmet tehát ezen az estén sok tribal house-zal, breakbeattel, bass-zel és technóval mázoljuk ki, a derűsebb oldalunkat prezentálva, és mint mindig gyertek korán, maradjatok reggelig ♥


▩ early bird tickets: https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1374188

▩ LINEUP
Karima F [Schloss]
https:/​/​soundcloud.com/​karimakarima
https:/​/​schlossrecords.bandcamp.com/​music

support: Route 8 // Soundbank

www.facebook.com/​events/​528324644693542/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó