Pulzar

Művész

Soundbank

Soundbank

soundcloud.com/​sndbnk

Archív partyajánlók

 • [2021-07-31] Telekom Electronic Beats: Salföld w/ Palms Trax
   

  Másfél évnyi kényszerpihenő után szédületes érzés újra birtokba venni a nyarat, visszakapni a valóságot, az életünket. Mi is alig vártuk, hogy ezt leírhassuk: a mögöttünk álló, túlságosan is sok mozdulatlan hónap után végre megmozdulunk, és szeretnénk, ha jönnétek velünk.
 • [2021-06-11] Pure Lust x Disko Oriente
   

  Pure Lust x Disko Oriente parázs basszus hömpölygésben tálalt régi-új arcok a kedvenc klubbunk falai között
 • [2020-02-07] Designer Drums ▩ ▩ Karima F
   

  020 első eseményével azt hagyományunkat folytatjuk, amellyel igyekszünk minden évben hozni valakit, aki még nem túl ismert, de biztosak vagyunk benne, hogy szempillantás alatt a fősodorba katapultálódik.
 • [2019-11-30] 5 yrs of Bassiani
  @ Flashback Photo Studio

  Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb elektronikus zenei jelensége és a szcéna ellenkulturális, szabadság-szerető jellegének legeklatánsabb szimbóluma Grúzia/Georgia fővárosában, Tbilisiben született meg, pontosabban annak egy elhagyatott stadionjának beton medencéjében. A keresztségben a ‘Bassiani’ nevet kapó intézmény lokálisból hamarosan a rave-ek egyik új, nemzetközi mekkája lett. A maratoni bulik, az eszméletlen hangrendszer, a perfekt ízléssel összeválogatott fellépő-névsor mellett azonban a politikai nyomás elleni összefogás és látványos fellépés által nemcsak a poszt-szovjet szellemiségű régió részére váltak példaértékűvé.
 • [2019-11-09] Designer Drums ▩ ▩ Viers
   

  Leedsből érkezik hozzánk november elején Jordon Saxton aka Viers, a brit színtér fiatal ezermestere. Viers alapvetően technóra, illetve warehouse-közegre specializálódott alteregója Jordonnak és olyan kiadók jelentetik meg súlyosabb portékáit, mint Len Faki FIGURE-je, a Mall Grab / Jordon Alexander által jegyzett Steel City Dance Discs, vagy éppen legfrissebben Tiga-féle Turbo Recordings.
 • [2019-05-25] A Császár Új Ruhája ▩ B2B edíció
   

  Egyes helyeken akasztják a hóhért. Nálunk inkább mixelik a DJ-t. Gyorsreagálások egymásra, nem következmények nélkül.
 • [2019-05-17] Peach ▩ ▩ Designer Drums
   

  "Energiagombóc" - az utóbbi idők kedvenc és legrövidebb önjellemzése május közepi vendégünktől, Peach-től, azaz a kanadai születésű Serena Passiontől származik. A pár éve már Londonban élő Peachnek saját műsora van az egyik legklasszabb underground rádióban, az NTS Radio-n, ami formálta a - szívünkhöz közel álló - stílusokon átívelő és a fenti leírásnak megfelelő vibráló, energikus mix-hozzáállását. Ahogy a Discwomanes podcastjéhez fogalmaz: 'I don't think i've been ever very good at the chill thing'
 • [2019-04-26] Tanz Global x DD ▩ ▩ Dauwd
   

  ▩ LÄRM ▩ Tanz Global x DD ▩ ▩ Dauwd ▩
 • [2019-03-29] BNC x DD x KK ▩ ▩ Job Sifre
   

  Három szervező csapat - B O U N C E, a Designer Drums és a Kreative Kontrol - szoros ölelésében érkezik az amszterdami illetőségű Job Sifre a Lärm sötét menedékébe.
 • [2019-02-02] Designer Drums ▩ ▩ Mama Snake
   

  A koppenhágai rapid techno színtér hősnője - Sara Svanholm, azaz Mama Snake - lesz az új évadunk első lármás vendége. Vadászterülete fokozatosan terjedt: először az Apeiron Crew technócsaj-grupp tagjaként, majd a saját jogán és végül a Courtesyvel közösen gründolt Ectotherm kiadófőnökeként ismerhettük meg az elmúlt években, amelynek kiadványai segítettek a dán fővárost felkalapálni a techno-színtér térképére. Mama Snake mintázata messziről felismerhető, halálos tempó, érzelmes-nagyívű szintiszőnyegek, szélvész technóba ágyazott - az univerzum csakráit csapoló - trance-ópuszok, felesleges komolykodás és dogmatizmus nélkül (feloldásként akár elektró, sőt a legenda úgy tartja, hogy akár még italó is előkerülhet egy-egy befogadóbb bulin). És ne menjünk el amellett az apróság mellett, hogy "szabadidejében" sebészként is dolgozik és próbálja ezt a két könnyed életstílust egyensúlyban tartani.
 • [2019-01-19] Designer Drums x Toldi: Young Marco
   

  Marco Sterk aka Young Marco aka "Az Ember Akinek, Ha Kedve Szottyan A Last Christmas-szel Zárja a Szettjét, Júliusban" nem először látogat Budapestre, és eddig mindig kíméletlenül megtáncoltatott minket. Annak, hogy harmadszorra is ködös szemekkel fogunk az első sorban táncolni az az egyszerű oka, hogy az a célkitűzése, hogy mindenképp furcsa, obskúrus, szokatlan trackekkel fog bulit csinálni, kéz a kézben jár azzal, hogy ez utánozhatatlanul jól megy neki. Varázsolódtunk már rá a Larm hőskorában, eggyé váltunk a csűrrel a Kolorádón és most a Toldiban fogunk extra hangrendszerrel a Stílus Határok Nélkül című játékában részt venni és sütkérezni a house, afro, tribal, dub, italo, new wave, techno, disco és ki tudja még milyen egzotikus dárgakövek fényében.
 • [2018-12-08] Dr. Rubinstein is back ▩ ▩ Designer Drums
   

  A savasasszony visszatér közénk Berlinből. Marinával a tavalyi évadunk egyik legklasszabb buliját csináltuk, ezért is döntöttünk úgy, hogy ismételten a kése alá fekszünk.
 • [2018-09-22] Bwana ▩ ▩ Designer Drums
   

  Őszi klubszezonunkat Nathan Micay aka Bwana kanadai producer/dj-vel indítjuk, aki zeneileg és életében is elég kalandos utat tett meg azóta, hogy 2012-ben, alig 19 évesen berobbant a köztudatba a "Baby Let Me Finish" single-jével.
 • [2018-08-24] Designer Drums
   

  Második önálló Valyo-estünkhöz érkeztünk az Úr 2018. évében, amely részünkről egyben a búcsú is a Valyotól erre a nyárra. Ezért igyekszünk extra energiákat mozgósítva tetézni a legutóbbi szédítő estét, éjjelt és hajnalt.
 • [2018-08-12] Pool&Beer
  @ Vituki Uszoda

  A nyár utolsó hónapjában sem maradunk el: gyertek ejtőzni, pinyózni, szürcsölni a tubifröccsöt a medence szélén, miközben rezegnek a membránokból a tűzről pattant trekkek! Aki tudja, az úgyis ott lesz, aki meg nem, annak szóljatok bátran. A múltkori legendás volt, de van még hely pakolni rá. Találkozunk a város legbarátságosabb kisstrandján!
 • [2018-07-21] BAR72 x Designer Drums
   

  Egy-egy remekül sikerült saját buli után, felelevenítve a Valyo Partos és bánki emlékeket újra egyesíti erőit a BAR72 és a Designer Drums legénysége!
 • [2018-06-01] Designer Drums
   

  A pontos időzítés nagyon fontos, ezért a szezonzárás után a naptár szerinti nyár első napján azonnal bontjuk is a vitorlákat, és egészen a Valyo Kikötőig kormányzunk.
 • [2018-05-26] Designer Drums ▩ ▩ Season Closing
   

  Csodálatos és talán a legjobb szezonunkat tudjuk magunk mögött, hiszen '17 őszétől velünk volt Avalon Emerson, nthng, Or:la, Pional, dr. Rubinstein, Skee Mask, a Beesmunt Soundsystem és Courtesy is, de ami a legfontosabb, hogy ti végig velünk tartottatok, akár kevéssé ismert nevű, akár tőlünk kevésbé megszokott stílusú dj volt a vendégünk.
 • [2018-04-20] Courtesy ▩ ▩ Designer Drums
   

  Najaaraq Vestbirk - barátainak csak Courtesy - Koppenhágából érkezik hozzánk.
 • [2018-04-07] ▩ Or:la ▩ ▩ DD x LL x NVC ▩
  @ LÄRM

  LavaLava & NVC & Designer Drums proudly present: Or:la [Hotflush Recordings / Deep Sea Frequency]
 • [2018-03-31] ▩ Skee Mask ▩ ▩ Designer Drums ▩
  @ LÄRM

  Skee Mask neve először 2014-ben tűnt fel a müncheni Zenker Brothers-ék kiadójánál, az Ilian Tape-nél. Sokáig nem is lehetett tudni, ki áll az ünnepelt bemutatkozó kislemez mögött. Persze kiderült, hogy nem kell messzebb menni a bajorok fővárosánál, és a símaszk mögött az a Bryan Müller áll, akit korábban SCNTST név alatt szeretett meg a közönség.
 • [2018-03-03] ▩ 5 years of Lobster Theremin ▩ ▩ Label Night ▩
  @ LÄRM

  "Olyan, mint egy hálaadási vacsora, de nem sima pulykával, hanem ropogós-mézes turduckennel (kacsába töltött csirke, amit aztán pulykába töltenek), amire valami meglepő desszert jön, mondjuk vaníliafagylalt baconnel" - írta a Thump a kiadóról annak első éve után.
 • [2018-02-23] ▩ Beesmunt Soundsystem ▩ ▩ Designer Drums ▩
  @ LÄRM

  2018-as évadunkat a tavalyihoz hasonlóan idén is eklektikával indítjuk. Adott két amszterdami kamasz, akiket a hangerő miatt a szülők a pincébe (innen a név, ugyebár) száműznek zenélni, hogy aztán suli- és egyetemi bulik kaotikus világából Tom Trago segítségével Beesmunt Soundsystem-ként belépjenek a nagybetűs klubéletbe.
 • [2018-02-02] Tom Select presents: Tanz Global \ Jungle People
  @ Toldi Klub

  A sztori még mindig ugyanaz. Bepakoljuk a Toldiba mindegyik trópusi pálmafát, az összes izzadósan heavy világtánczenéket és az egyetlen Tom Select-et amit találunk, hogy aztán hajnalig tartó ős dzsungelláz buliban csúcsosodjon ki minden két lábon járható tánc!
 • [2017-12-29] Der Morgen \ Designer Drums ▩ ▩ ▩ nthng ▩
  @ LÄRM

  A sötét ködben bújkáló amszterdami tehetség finom tapintással érinti meg mindannyiunk lelkét. A szürke melankóliából lassan húz fel a kedélyeket a végtelenségig csigázó harsány mámorba, majd taszít vissza a mélybe. A várakozásnak vége, messzebb sem kell mennünk ezért a nem evilági élményért mint az Akácfa 51-be, mindannyiunk szíve csücskébe.
 • [2017-12-09] ▩ Avalon Emerson ▩ ▩ Designer Drums ▩
   

  Decemberi vendégünk, Avalon Emerson - polgári nevén Avalon Emerson (!) - az arizoniai sivatagos vidék díszletei között tölti gyerekkora nagy részért, a klasszikus "kisváros vs. fura lány" státusszal terhelten, de rengeteg kreatív és autodidakta energiával megáldva.
 • [2017-11-17] ▩ Dr. Rubinstein ▩ ▩ Designer Drums ▩
  @ LÄRM

  Marina Rubinstein Kalinyingrád és Tel Aviv után a kétezertizes évek elején érkezik Berlinbe, ahol mi más szippantaná be, mint a sötét tánctermek és a techno világa.
 • [2017-11-11] ▩ B N C ▩ ▩ Jayda G ▩
  @ LÄRM

  ▩ ▩ ▩ A Vancouver-Berlin tengely rutinos ingázója akár a 'good vibes only' mozgalom kampányarca is lehetne: Jayda G mindig derűs zenéket süvít be a talpak alá, ha meg épp nem ezt teszi, akkor DJ Fett Burgerrel navigálja Freakout Cult nevű kiadóját, esetleg a környezeti toxikológiában szerzett mesterdiplomás tudását kamatoztatja. Még szép, hogy ezen az estén tombolni fog a kémia!
 • [2017-10-27] ▩ Designer Drums + NVC Klub ▩ ▩ Pional ▩
  @ LÄRM

  A Designer Drums és az NVC Klub közös vendégeként érkezik szeretett klubunkba Pional. A művésznév mögött megbújó Miguel Barros nemzetközi ismertségéhez egyértelműen John Talabottal való kollaborációja adta a kezdő lökést és karrierje számtalan ponton össze is gubancolódik a katalán producerével. Pional dalai hol eksztatikusak, hol merengőek és sokszor meglepő pop-érzékenységről tesz tanúságot, különösen amikor saját, a nyolcvanas évek szintipopját megidéző vokáljai köré építi trekkjeit. Egyszerre borongós és melodikus atmoszféra találkozása az építkező-elengedő klub-orientált dalstruktúrával az egyik fő ismérve, amely hangulat és stílusjegy dj szettjeit is jellemzi.
 • [2017-10-12] ▩ ▩ Palmhuset ▩ Designer Drums All Nighter ▩
  @ LÄRM

  Ismét all nighter a terítéken, azaz a Designer Drums tagjai táncoltatnak majd discótól house-on át technóig, lépegetőstől megmenősig, kibontakozástól kiteljesedésig, nem túl kora estétől egészen hajnalig, alfától a... nos a pszí-ig, mert omega azért nem lesz.

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó